Kinamat och bowling

Direkt efter tentan imårn har världens gulligaste Farföräldrar bjudit ut alla sina barnbarn på lunch och bowling. Är dom inte bäst! Ska bli kul att träffa mina kusiner också.


Tenta

Imårn är har vi tenta i Träningslära 2, önska mig lycka till!

Cosmokväll

Ikväll var jag och Malin på Cosmopolitans event "Mango by night", trevlig tillställning men varken jag och Malin hittade något som föll oss i smaken trots att det var 20% rabatt på allt i butiken. När kvälen led mot sit slut vandrade vi hemmåt med den trevliga lilla goodiebagen vi erhöll.


Cosmopolitan, Coca-cola light plus green tea, guldberlock, 
L´oréal Telescopic Mascara & nya maskaran Volume Collagene

What would you think of me...There's no one in town I know
You gave us some place to go.
I never said thank you for that.
I thought I might get one more chance.
What would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.
May angels lead you in.
Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
So what would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?

I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.
May angels lead you in.
Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
May angels lead you in.
May angels lead you in.
And if you were with me tonight,
I'd sing to you just one more time.
A song for a heart so big,
god wouldn't let it live.

May angels lead you in.
Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
May angels lead you in.
Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
May angels lead you in.

Utan tvekan den skönaste reklamen på tv just nu!


Exemplariska tänder

Dagens besök hos tandhygienisten gick smärtfritt. Jag fick beskedet att jag har exemplariska tänder utan hål (aldrig haft!) och utan tandsten. Väldens snällaste och genomgóaste tandhygienist fick jag och hon skickade med mig ett paket tandtråd ifall jag skulle känna för att prova den någon gång. Gullisen!

För att fira mina tänder åkte jag och tränade och nu är jag hemma igen för att återgå till pluggandet. Tenta på torsdag, nej nej nej!


Obama

Jag gjorde ett test på aftonbladet.se för att testa vem jag håller på i det Amerikanska valet. Det blev Mr Obama, helt solklart tydligen! Alla frågor jag svarade på, som enligt mig var "sunt förnuft"-frågor, låg åt Obama hållet.Gör testet här.

...


Konspirationsteorier

Efter en helt galen dag på jobbet har jag nu äntligen kommit hem till en helt galen kväll i soffan. Jag dukade upp en gudomlig tapas-tallrik med ett glas Gordon Negro till. Oerhört gott! Sen tittat mitt hjärta förbi och bjöd upp till efterätt. Nu har vi kollat klart på Idol, vilka sötnosar det finns i årets starfält. Trots att lilla Johan sjunger falskare än falskt så diggar jag hans stil och röst. Men ojojoooooj vad Lasse var bra idag med sin musikal-tolkning. Såg ni hur lik han var Johnny Deep i musikalen Sweeney Todd!!?

Om ni inte visste det redan så älskar jag att läsa biografier/verklighetsbaserade berättelser och jag tittar gärna på dokumentärer. Nu har mitt hjärta Alex laddat ner en dokumentärfilm för mig, en film om konspirationsteorier. Kan det bli mer spännande en fredagkväll?? Jag tror dokumentären handlar om "Septemer 11" och vad som egentligen hände!?!?! Tack älskling för att du känner mig så bra!!Jobba på sin lediga dag

Kl 10 står jag på jobbet. Där ska jag stå fram till kl 19. Och det som är min lediga dag idag. Pytsan, jag som har så mycket plugg framför mig. Men då gäller det att jag är effektiv i helgen!


Would you stay?


If I built a wall
A hundred feet tall
Would that keep you in?

If I shackled your feet
So you couldn't leave
Would you try and run?

If I promise not to fight
At least not tonight
Would you stay the night?

If I wore that little dress
You like the best
Would you pass my tears?

Would you stay?
Would you stay with me?

If I poured another drink
What would you think
About staying in?

If I was sincere
And whispered my fears
Would you still be here?

Would you stay?
Would you stay with me?
Would you stay?
Would you stay with me?

If I built a wall
A hundred feet tall
Would that keep you in?

Cosmopolitan Night by Mango

Jag längtar till nästa vecka då jag och Malin ska jag på detta evenemang;


Det är mycket nu

I måndags hade vi tenta i träningslära 1 (känndes sådär, men vi får se när resultatet kommer tillbaka), nästa torsdag har vi en tenta i träningslära 2, en B-uppsats (på minst 15 sidor) ska lämnas in om tre veckor och strax efter det en teknikanalys. Snälla kan man bara få ta det lite lungt!

Fajitas

Nu serveras det Fajitas här hemma, gud vad gott!!Träningsvärk

Efter tre dagars träning har jag träningsvärk upp över öronen. Jag är inte riktigt säker men jag tror, jag tror, att det kan ha med att göra att jag lassar på lite too much när jag kör utfallssteg med skivstång. Så jag får bita i det sura äpplet och skylla mig själv. Hela den här skivstångsfadäsen började för någon vecka sedan när vi hade styrketest i skolan. Då orkade jag bara att lyfta, höra och häpna, 30kg på liggande skivstång. Herre gud jag trodde jag skulle sjunka genom jorden. Så nu är målet att bli stark som en varg, haha!!


Oväntat

Vad låg på golvet när man kom hem om inte ett paket adresserat till mig. Jag som inte väntar något. I paketet låg hur som helst en present från Häagen-Dazs, en present jag fått för att jag någon gång för ett tag sedan tydligen besvarat en enkät från dom. Presenten var i form av en bok, Marian Keyes första bok "Vattenmelonen". Passar utmärkt eftersom jag inte hunnit läst den än.


En dag på Bosön

Idag har vi varit på RF´s fystränarträff på Bosön. Intressanta föreläsningar med bla. Mr Tonkonogi och Lassi Karonen. Vad kan man säga om Karonen?? Jag vill sammanfatta det sådär; vilket lugn, vilken fysik, vilken man!!


Kicks

Promenaden med Hanna var mysig trots att det regnade. Vi tog en tur i skogen med deras hund Lady och var borta i 1,5h. Det var ritkgit skönt och så fick vi prata av oss lite!

Efter det gjorde jag lite ärenden i Centrum. Behövde bland annat uppgradera min sminkväska och semt då in på Kicks. Lite stressad så fick jag med mig, helt på måfå, två produkter från Max Factor till kassan. Där visade det sig att det både var rabatt på ena produkten (jippi!) och att det nu fanns ett erbjudande; Köp två valfria produkter från Max Factor och få en sminkväska med make up värde 450kr. Hoppsan hoppsan, ibland har man flyt!


Mina två produkter + gratisgåvorna från Max Factor

Grattis far!

Dra på trisso, jag körde mitt första löppass i tisdags efter min långdragan förkylning. Det känndes stort! Igår körde vi max styrka test i skolan så fråga inte ens om jag har träningsvärk i hela kroppen. Aj! Är ledig idag och då tänkte jag och Hanna passa på att gå ut på en lite prommenad, så nu ska jag åka till henne. Har lite ärenden att uträtta efter det sedan bär det av hem igen för en eftermiddag full av studier. Nästa tenta, i träningslära 1 7,5hp, är på måndag. Plugga, plugga plugga!

Senare ikväll ska vi fira pappsen som fyller år. Vårat kök är inte ritkigt klart så vi ska förmodligen gå ut och äta och pappa väljer ställe.


Would you believe me if I said I was sorry

Idol daniel Karlsson har äntligen spelat in låten "Would you believe", lyssna på den här!!