SS (stolt syssling)

Jag vill tipsa alla coola människor att kolla in min coola syssling Lottie´s (rosa) hemsida. Hon är en mycket skicklig hair and make-up artist så klicka här för att spana in härliga bilder m.m.

Shit vad stolt jag är, du e grym Lottie!

Think about it!

Du föddes gråtande medans folk omkring log. Lev så att du dör leénde medans folk omkring gråter.

Rödluvan

Har letat och letat och letat... och letat lite till! Jag är ute efter en läcker röd kappa att vira om mig i höst/vinter mörkret, men det finns juh ingen. Ok, det är klart det finns, ja menar det bokstavligen kryllar av röda jackor idag, men det finns ingen som jag vill ha, ingen som uppfyller mina krav.
Letandet går vidare...

Ny regering, spännande!

Helgen var helt underbar. Firade älsklingens 20-årsdag med partaj i Sthlm, väldigt lyckat...det är han värld! Mäkta imponerad av att du tordes hoppa, du e så cool!
Min söta tårta blev väldigt smaskig och uppskattad.

Idag på Sh A, när vi hade valdebatt i klassrummet, svimmade en tjej. Det värsta var att det tog jätte lång tid innan hon vaknade och vi blev tvungna att kalla på ambulans. Otäckt!

Förlåt Carro, vi som skulle träffas i helgen. Blev inget av det tyvärr, hade fullt upp som vanligt. Jag ska verkligen gottgöra detta! Miss you!Piraterna vs. VMS Elit

Idag har lilla jag, for the first time in my life, vart och kollat på speedway...live! Det var SM semifinal mellan Motalas stolthet, Piraterna, och VMS Elit på Platenstadion i Motala. En mycket spännande uppgörelse vilket, tyvärr, VMS Elit tog hem. Men jisses vilken upplevelse. Massor med publik. Massor med speedway-hojjar (säger man så?!). Massor med brummande. Jaa, alltså det jag kommer att minnas mest är nog allt brummande, det brummade hela tiden. Brum-brum!

Efter den första kurvan i första heatet insåg jag snabbt varför det fanns så gott om plats vid just den kurvan vi stod i. Överallt på stadion var det smockat med folk, men just där vi stog fanns inte en kotte. Så här i efterhand, efter att ha blivit attackerad av stenskott, grusregn och ett tjockt lager av damm, förstod vi varför!
Kunde använda hjärnan lite oftare!

Ska in i duschen nu och skaka av mig allt grus, har till och med småsten i BH:n(!)... inte konstigt att det är en mansdominerad sport.

Tuva-Lisa Johansson

"Tuva-Lisa Johansson var tolv år. Ofta när man säger siffran tolv så tänker man på ett dussin och när man tänker på ett dussin så tänker man på ägg. Man kan säga att Tuva-Lisa befann sig i äggåldern."

Tuva-Lisa undrade ofta vilken typ av tjej som Linus föredrog, ganska ofta brukade hon stå framför hallspegeln och prova för att vara olika tjej typer.
Hon prvade cool stil;
"Hay Lajnus, schysst lixom ba, coool baby!"
Hon provade hurtig stil;
"Tjeinare Linus, en sund själ i en sund kropp, jajjamensan!"'
Hon provade söt stil;
"Heeej Liiinus, har du sett mina nya örhängen, dom e jätte gulliga!"
Hon provade sorgen stil;
"Linus, om du inte blir ihop med mig tar jag livet av mig!"
Hon provade även sexig stil;
"Hallo baby, ska vi slita av oss kläderna med en gång eller ska vi fika först?!"

Nu kanske ni sitter och undrar va fasen det här är för något?!  Tuva-Lisa Johansson är en serie ungdomsromaner av de svenska författarna Anders Jacobsson och Sören Olsson (författarna bakom Bert och Sune). Serien handlar om 12-åriga Tuva-Lisa Johansson som är kär i Linus.

Malin Jelk tipsade mig om denna härliga serie. Den är skriven på samma humoristiska sätt som Bert och Sune. Hur skojj som helst!