Ser fram emot den närmaste framtiden

Nu är den största delarna avklarade i skolan i och med dagens redovisning av Hälsoprojektsrapporten. Vi har en massagepraktik kvar innan vi är helt klara. Den gör jag på måndag, sen är man helt freeeee!! På tisdag är den examensmiddag i skolan för alla avgångselever, super skojj!! Jag och Ida har gjort ett bildspel över klassens alla tokigheter över de här tre åren som kommer att rulla under kvällen. Hoppas att det blir uppskattat! På torsdag är det examen och då smäller det. Men inte lika mycket som det smäller nästa lördag på min och Alex examensfest, längtar så himla mycket till allt skojj som kommer att hända nu framöver. Det spritter i hela kroppen!!

Skola - Träning - Jobb

Har befunnit mig i skolan från kl 8-16.30 idag med redovisningar av samtliga GIH Hälsoprojekt sammanställningar/analyser, det blev ett par stycken men dagen blev intressant, lärorik och givande trots allt.

Direkt från skolan tog jag mig till jobbet och tränade en 50min innan jag började jobba. Så nu får jag inte gå hem fören vid 22-tiden.

Sommarvärmen strikes!!

I all denna sommarhetta som rådit under veckan har jag tagit beslutet om att skippa bloggander och begett mig ut i solen som värmen istället!! Veckan har varit kantat av studier där vi skriver det sista på hälsoprojektet som kommer att redovisas under nästa vecka, det gäller att inte sacka efter nu när examen hägrar... ända in i kaklet!!

Förutom full fokus på skolarbete är det massor som bör betas av på "to-do" listan;

*Införskaffa klänning till examensmiddag (1/6)
*Införskaffa klänning till examen (3/6)
*Införskaffa klänning till examensfesten (5/6)
*Planera och fixa iordning inför examensfesten
*Röjja upp och fixa iordning kollonilotten som vi har fått låna över sommaren, så mysigt!
*Springa på diverse studie- och jobbintervjuer
*Planera inför sommarfesten
www.lemasquerade.tk

Åhh fy faan!!


Allsången

Åhh när sommaren börjar komma krypande så längtar jag alltid efter Allsång på Skansen av någon tokig anledning. Såg på Skansens hemsida att Svt kommer att presentera årets artister den 9 juni vilket är snart, längtar!! Hoppas på massor av bra artister! Och tisdagar är en så perfekt dag på sommrarna, man ligger på stranden hela dagen, åker hem med sina vänner och samlas framför grillen och avslutar kvällen framför tv:n och allsång med en drink i hande. Ohh YESS!!

Vilken tung dag

Igår skulle jag jobba fram till 22 men kom inte från jobbet förens 30 minuter senare eftersom det var några enstaka gäster kvar på gymmet som pumpade sina biceps för glatta livet utan att ha någon koll på tiden. De uppfattade inte ens att det var dags att gå när jag stängde av musiken, började plocka undan vikter och släcka ner lokalen. När jag upplyste dom att jag ska stänga ner bad de om ursäkt och jag trodde att jag äntligen skulle få gå hem, nej då... hur kunde jag tro det!? Istället gick killarna in i omklädningsrummet och började duscha och basta, då blev jag sur och stängde av bastun utifrån och det fick det fart ut ur lokalen må ni tro. HA!!

Eftersom jag fick vara kvar och vänta så missade jag bussen hem och fick ta en promenad och jag var inte hemma förens strax innan 23. Trots den sena tiden på dygnet behövde jag få i mig lite mellanmål efter kvällspasset och det var bara att sätta igång och göra mellis och äta, sen borsta bissarna och bums i säng. Hade lite svårt att somna då jag var helt uppe i varv men tillslut begav jag mig till drömmarnas land, fast jag var inte där särskillt länge för väckarklockan började pipa oerhört tidigt. Kl 5.15 klev jag ur sängen och gjorde iordning mig för att åka och jobba några timmar innan skolan. Var på gymmet runt 6 och öppnade, fick lära mig lite nya rutiner inför sommaren och sedan var det bara att byta om och åka till skolan där det var föreläsning från 9-11 sedan satt jag och Ida kvar och skrev lite på vårt Hälsoprojektsarbete. På eftermiddagen åkte jag hem, sov en timme och åkte sedan till Liljeholmen för att träna med Anna, vi körde Afrodans och Core i 1,5h.

Nu sitter jag här hemma och har ätit en fantastiskt god middag; panerad fisk med rem-sås och potatismos, hunnit varva ner ordentligt framför tv:n så nu återstår det att krypa till sängs och ta igen lite efterlängtad sömn.

Godnatt på er!

Lite bio ikväll

Har varit i skolan hela förmiddagen. Föreläsning om idrottsskador och analysskrivning, spännande men jobbigt då jag börjar bli riktigt skoltrött. Väl hemma igen har jag satt ihop ett nytt spinngpass som jag ska ha med mig på en arbetsintervju imårn. Så håll tummarna för mig!!

Alex har lagat en fantastisk god middag och nu bär det av på bio. Vi ska se Flickan från ovan, hoppas den är så bra som trailern utlovar:


Duktig flicka

Är precis hemkommen från en riktigt härlig löprunda med Anna. Vi har joggat runt Årstaviken och sedan fyndat fina kläder och småttoch gott i Liljeholmen. Nu har jag lagat en super god omelett med tomat och rödlök och sen blir det att göra sig fin till ikväll. Då blir det middag och party hemma hos Björn!!

Knytkalas

Igår åkte jag och Ida till fina Karin på söder på knytkalas/fest. Alla hade med sig massor av godsaker så vi åt, drack och pratade och hade super trevligt alla 7 tjejer, sen drog vi igång steron på högsta och började dansa som tokar. Starx efter midnatt började vi röra oss ut på stan och jag, Ida och Anna hamnade på Imperiet. Hade hur kul som helst där men blev tvungen av åka hem hyffsat tidigt... det är ju en dag imårn också... eftersom vi är bjudna på en favorit i repris från förra valborg hemma hos Björn och Malin. Så jag ser fram emot ikväll!!