Mudmask och middagsbesök

Gymmet besöktes idag efter skolan och det blev ett relativt lungt träningspass eftersom jag precis haft halsfluss. Men det känndes ändå bra att vara igång igen. Efter träingen la jag mig i solariet i några minuter. Ska ju gå modevisning på torsdag kväll och då vill jag helst inte vara blekfis. Ska till gymmet imårn och på torsdag också så då hinner jag vell ett par minuter då också. Vågar inte ligga för länge för jag vill inte hinna bränna mig!

Nu sitter jag med Mudmask på mig för att få lite fräsch hy. Och nyligen kom Anna och Robin hit för att äta lite middag med oss och när jag öppnade dörren ("Iklädd" masken) blev dom lite skrämmda. Haha! Nu ska vi kalas på tacos.


Klar med b-uppsatsen?!

Ida och jag skriver ju våran b-uppsats tillsammans, den ska vara inlämnad imårn och det är bara vi två och en till i klassen som är klara med den. Vi är så duktiga!! Hela eftermiddagen igår har vi suttit med arbetet och finslipat det. Idag har vi gjort klart vår powerpoint presentation så det känns super duper bra! Vi har ännu inte skickat in uppsatsen och frågan är hur mycket man kan finslipa innan den blir perfekt. Förhoppningsvis kommer jag och ida att kunna skicka in den ikväll. De här två dagarna (måndag och tisdag) har vi också haft litteratur seminarium på förmiddagarna från 8.30-12. Det har gått bra och vi sitter i grupper och diskuterar den litterature vi läst/läser i kursen idrottspedagogik. Intressant!

Depp


Sexig!

Johnny Depp, snyggare och hetare än någonsin, har erbjudits 493 miljoner kronor om han sätter på sig pirathatten ännu en gång och spelar in den fjärde Pirates of the Caribbean filmen! Tänk er 493 miljoner kronor, helt galet mycket stålar!


Överraskningar

Vad kul det var i helgen. Det var en riktig kanonhelg!! Fredag med mat på Blue Moon och sedan musikalen "The Producers".

Lördagen bestod av lite jobb på förmiddagen följt av en kanon kväll hos Julia. Det var hon och Emma som annordnade en tjejmiddag eftersom dom nyligen fyllt år. Det var så trevligt så jag vet inte vad! God mat hade dom lagat och god dryck fick vi i glasen. Sedan kom den där hemliga gästen frammåt kvällen. Det var en sexleksaks-tjej som visade och pratade om sexleksaker. Det var hur fnissigt som helst! Förstå tio tjejer som sitter och tittar, känner och klämmer på sexleksaker samtidigt som det smuttas på fin. Ja det fnissades rejält! Självklart deltog vi i Earth Hour så det var tända ljus som gällde under en timmes tid.

Sommartiden ställde till det för mig då väckerklockan ringde en timme tidigare än "vanlgit" på söndagsmorgonen. Då var det bara upp och hoppa och till jobbet. Efter jobbet var jag, Alex, mamma och pappa och tittade på en lägenhet. Inga fler kommentarer på det. Efter visningen åkte jag och mamma och provade kläder hos Katja. På torsdag ska jag nämligen modevisning och vi passade på att förbereda kläderna så det är klart. Söndagsmiddaegn blev hos föräldrarna där vi åt en god kalops.

Lördag

Gårdagens musikal "The Producers - Det våras för Hitler" var riktigt bra! Kul att gå på musikal och Chinateatern är ju så fin. Åkte hem med mamma och pappa och sov där för att smidigare komma till jobbet. Idag har jag alltså jobbat på förmiddagen. Mycket folk nu när det är löning så det var full rulle, tiden går mycket snabbare då! Nu är jag tillbaka hemma hos föräldrarna för att göra mig iordning. Ikväll ska jag till Julia där hon och Emma ska ha tjejmiddag. Ska bli så himla kul, var länge sen jag såg tjejorna! Sen var det ju en hemlig gäst som skulle komma under kvällen, undra vem det kan vara?! Spännande!


Längtar också till imorgon

Då ska jag på tjejmiddag hos Julia och Emma. Fick ett sms från Julia för ett par dagar sedan där det stod;


"Hej tjejer. Ni har vell inte glömt tjejmiddagen den 28:e?
Lite senare på kvällen kommer det även att komma en hemlig gäst,
som kräver att du är på ditt allra sexigaste humör denna afton! Kram"


Visste blir man sjukt nyfiken?! Jag skulle bli glad om det var Mr Depp som tittade förbi, då skulle bli på vilket humör som helst!


Promenad i vårvädret

Har precis kommit hem från en timmes promenad i vårvädret. Riktigt skönt med frisk lukt och lite sol, men det blåste också. Då blev det kyligt! Nu sitter jag här och väntar på att Ida ska trilla in, då ska vi skriva lite och finslipa på vår B-uppsats. Den ska vara inlämnad nästa vecka och det är många i klassen som inte ens har börjat. Stackarna!

Senare idag, eller snarare ikväll, ska jag möta upp Alex, mamma och pappa. Vi ska äta på Blue Moon bar och sedan gå på teater. Vi ska se "The Producers" på Chinateatern. Det ska bli kul med en kväll som sticker ut.


Ojj

Föregående blogginlägg skrevs vid 15-tiden i förmiddags och såg att det kom med nu istället. Som ni ser så var det dags att börja röra på fläsket så jag körde ett danspass på gymmet. Riktigt roligt med ltie afro dans, det är sjukt jobbigt! Hostade dock så fort man fick lite pause så det var lite jobbigt!

Dansa

I eftermiddag ska jag dansa. Äter fortfarande penicillin men känner mig mer eller mindre symptomfri och hostar inte lika mycket som för några dagar sedan. Så jag dansa afrodans och hoppas att tankterna sitter kvar. Såg att jag inte har tränat på 12 dagar och det känns hämskt. Riktigt jobbigt! Men får jag bara vara frisk så ska jag kämpa på och vara riktigt duktig. Saknar verkligen att få röra på mig efter att ha legat med halsfluss i en vecka.

Våfflor och skräckis

Gårdagens våffelkalas var hur trevligt som helst. Det var bland annat mycket trevligt för att jag innan Anna och Robin kom hade läst klart all litteratur som tillhör tema 1. Så nu är det bara ett tema kvar den här veckan...och veckan är läng! Sen var det otroligt gott med våfflor. Spröda, varma, goda våfflor. Till det hade vi dukat upp med grädde, vaniljkesella, jordgubbssylt och massor av olika bär. Verkligen hur gott och fräscht som helst. Men jisses vad mätt man blir efter 2-3 stycken, och jag som klämde i mig 4. Fick ont i magen. Sen kollade vi på en skräckis som var lite seg i början blev men blev bättre och läskigare frammåt slutet. "Quarantine" hette filmen och handlade om ett gäng personer som hölls i karantän i ett stort hus pga att en rabies smitta brutit lös i huset. En efter en blev de smittade av rabies och blev helt galna. Riktigt vidrigt!

Handledning och föreläsning

I morse var det att ställa väckerklockan. Det var länge sedan jag fick göra det eftersom jag varit sjuk i en vecka och så var det länge sedan vi hade föreläsning på förmiddagen. I alla fall så var det en föreläsning i pedagogik och det var rätt intressant. Efter föreläsningen hade jag och Ida möte med vår handledare för B-uppsatsen och det gick vell bra. Vi fick både ris och ros.

Nu ska jag fortsätta att läsa lite idrottspedagogik. Har kommit en bit på vägen trots att det är mycket litteratur att traggla sig igenom. Längtar också till ikväll då Anna och Robin kommer på lite våffelkalas. Mummsfillebabba!


Pause i pluggandet

Hela dagen har gått åt till att läsa så gissa om glad jag blev när min Alex ringe och frågade om jag ville hänga med till stan. Han hämtade upp mig efter skolan sedan bar det av till stan. Jag hittade ett par coola solglasögon och lite bra-att-ha-artiklar. Sen blev det att handla lite till kylskåpet och så glömde vi inte att köpa våffelmix. Det är ju våffeldagen imårn och då kommer Anna och Robin för att inviga vårt nya våffeljärn. Det blir kalasbra! Passade även på att införskaffa nya hårfärg. Det blir nog sista gången jag färgar hemma innan det blir till att gå till frisören och skaffa en ny vår/sommarfärg. Vill få sådär mörkblont gyllene hår som jag hade förra sommaren.



Från sommaren 2008

Läsa hela dagen

Nedstående litteratur ska vi läsa till nästa vecka. Förstår ni vad mycket?!

Från talang till firad stjärna - vilka blir bäst? Svensk idrottsforskning nr 1. Centrum för Idrottsforskning.

Specialisering inom barn- och undomsidrotten. Svensk idrottsforskning nr 1. Centrum för idrottsforskning.

Några argument för sen specialisering. Svensk idrottsforskning nr 1. Centrum för idrottsforskning


Talented Teenagers.
Cambridge University Press.

Elite Sport Development - policy learning and political priorities


Den lyckliga idrotten - en handbok. (Stockholm: SISU Idrottsböcker).

"Motion som fritidskultur". (Stockholm: HLS Förlag).

"Genus - historien om manligt och kvinnligt". (Stockholm: HLS Förlag).

"Invandrare och Idrott. Om att skapa kategorier och normalitet. (Stockholm: Nordiska museet).

Könsmaktordningen, maskuliniteten och moralen. FOU 2007:2. (Stockholm: Riksidrottsförbundet).


Riksidrottsförbundet. Nya perspektiv på riksidrottsgymnasierna.

Riksidrottsförbundet.. Idrotten Vill.

Riksidrottsförbundet. Jämställdhetsplan.


Världens näst bästa familj

Efter min familj i bästhet kommer Alex familj. Dom är så rara allihopa och jag gillar dom så mycket. I går hade vi inflyttningslunch för familjen Chan och det var riktigt trevligt. Vi fick också massor av fina presenter; en riskokare, en as cool oljelampa, ett våffeljärn, ett set med serveringsbestick och blommor. Trevligt! Våffeljärnet kommer bra till pass nu när det är våffeldagen på onsdag.

Världens bästa familj

Jag har världens bästa familj! Och då räknar jag med farföräldrar och kusiner. Kvällen igår var jätte trevlig med god mat och skratt. Det var också första gången de felsta var i lägenheten och dom tyckte den var jätte mysig. Det var roligt att höra! Sen fanns det hur mycket amt som helst att äta. Mamma och pappa hade lovat att hjälpa till lite med att baka en paj och lite så. Det slutade med att dom kom med hur mycket mat som helst. Man ska inte klaga!

Så fick vi jätte roliga inflyttningspresenter, tack så mycket!



[Klicka på bilderna för förstoring]


Snart kommer Alex familj på inflyttnings lunch. Full rulle igen!

Inflyttningsfest

Ikväll kommer mina nära och allra käraste hit. Det vill säga la familia. Det ska bli underbart! Det är bara mamma, pappa, bror och syster som hunnit vara här och kollat på lägenheten. Nu ska även farmor och farfar, farbror med fru och mina kusiner komma på middag. Så härligt! Det blir lite mat och det blir lite gott att dricka. Det bästa av allt är att jag känner mig mycket piggare idag ett knappt dygn efter påbörjad penicillinbehandling.

Music maistro

Nu har jag uppdaterat mig lite och fixat musik här på bloggen. Vill ni inte lyssna så stäng av ljudet, faller inte underbara Robyn dig på läppen så byt till Mr Cash eller kanske en lite trudilutt av Winnerbäck. Välj själv i playlisten! Jag tycker att det är coolt att jag har fixat detta helt själv, jag som är så klen när det gäller webbdesign. Att jag fick in den precis där jag ville också, helt förvånad och så otroligt stolt över mig själv! De där webbdesigns timmarna i skolan satte nog sina spår trots mitt totala ointresse.

Vill passa på att be min kära Anna om ursäkt för att jag valde iPhone-skal på musikmojjängen. Ja du hörde rätt, jag valde det! Men det är bara för att våra män ska få känna sig lite hemma här. Det kan inte vara lätt för dom stackarna att inte kunna få se på en iPhone 24h om dygnet, tänk om dom skulle missa något?! Livet till exempel!! Så för säkerhets skull så blev det detta skal. Hoppas du kan förlåta mig för det Anna gumman!

Före tuppen

Jag somnade strax efter klockan sju igårkväll. Det var skönt. Sen vaknade jag klockan 6.30 med en hostattack. Sen kunde jag inte somna om för att jag bara låg och tänkte på att jag skulle behöva ta dom där sjukt stora penicillintabletterna. Så jälva dum jag är som inte bad doktorn skriva ut Kåvepenin i flytande form med fruktsmak. Dumma dumma dumma mig! Något som är säkert är att jag aldrig kommer att glömma det till nästa gång. Men det fantastiska är att efter bara två tabletter penicillin är halsontet som bortblåst. Så nu går jag bara och sväljer hela tiden för att det är så skönt, så skönt att det inte gör ont!

Alex vaknade också tidigt och vi låg hela morgonen och lyssnade på olika verisioner av den amerikanska nationalsången "The Star-Spangled Banner" eller som vi sänger på ren svenska "den stjärnbeströdda fanan". Och Anna nu ska du få höra, vi lyssnade faktiskt på hans iPhone tro det eller ej. Jag tycker verkligen att det är en pampig nationalsång och man får verkligen grymma rysningar av den. Kan inte heller bestämma mig för vem av;
Whitney Huston, Mariah Carey, Christina Aguilera, Beyonce Knowles, Kelly Clarkson som gör den bäst. Vad tycker ni? Sen har vi legendariska Marvin Gaye som framför den med lite gen framtoning, lyssna och njut!!



(För att lyssna på låtarna klickar ni bara på respektive namn)


Fluss i halsen

Då har jag kommit hem från läkaren. Han behövde inte ens ta något halsprov på mig för att fastställa halsfluss, han behövde bara ta en snabb titt ner i mitt gap. Det blev att påbörja en penicillinkur direkt vilket är oerhört skönt då helgen är räddad. Man bli tydligen bättre efter bara 12h och det behöver jag verkligen nu, det är jag värd efter veckans pina!

Finns bara ett problem med penicillinet, de är hur stora som helst. Värsta hästpillerna! Fast jag har kommit fram till att det är bättre att leva med ångest än fluss.

Läkartid

Idag har jag bokat tid hos läkaren, jag ska strax dit och hoppas få ta ett halsprov. Jag hoppas nästan på att det är halsfluss som är boven och att jag kan få en penicillinkur. Då kanske helgen är räddad!

Pirrar i magen

Vill ni se något nervkittlande som får pulsen att stiga och svettpärlorna att skymta i pannan?!



Känns sådär

Jag har så stört långtråkigt. Har varit hemma hela veckan och större delen av den har jag varit sängliggande med feber. Känner att tv tittandet inte ger mig något längre. Hatar alla meningslösa och tråkiga program som går på dagarna, fy!

Sen är jag lite bitter för att min så kallade prins inte är hemma och pysslar om mig när hälsa inte är på topp. Just nu är han ute och fotograferar med sina polare, riktigt viktigt när frugan ligger hemma och är krasslig! Ingen "in sickness and in health" här inte. Han tycker inte heller att man ska ta förgivet att bli ompysslad när man är sjuk, men jag tycker att det är lite av en självklarhet eller snarare något man vill göra för sin andra hälft (och genom att jag tycker det så tar jag tydligen det förgivet). Hjälp vad hämsk jag är som begär så mycket, haha! Lite sällskap skulle i alla fall inte skada, trots att det inte är så kul att hänga med en sjukling. Tycker faktiskt lite synd om mig själv!
 
Så sitter jag här och surfade lite på youtube och då kan jag bara inte låta bli att söka på ordet "shark" trots att jag vet att det är så himla obehagligt. Det finns verkligen någon slags hatkärlek till det djuret. Havets mest fruktade konung. Killen i filmen nedan är helt vansinning, jag bara ryser när jag ser hans galenskap!


Flytande stadio

Detta flytande mästerverk ligger i Singapore. Här skulle jag vilja se en fotbollsmatch, mäktigt!



Earth hour

Idag kan ni se att Arals mellanmjölk har fårr en mörk dekor. Detta för att visa sitt engagemang  och medverkan i Earth Hour som är Världsnaturfondens kampanj för klimatfrågan.


Ni glömmer väll inte att släcka alla lamporna den 28 mars?!


Lång natt

Natten var hur långt som helst. Jag brukar alltid sova jätte bra men inatt vakande jag ungefär var 30min till varje timme. Det var verkligen hemskt! Näsan var helt täppt, rummet var kokhett och halsen sved. En gång under natten fick jag nog, då gick jag ut i köket och öppnade frysen. Det svalkade skönt, sen tog jag och la en isbit i munnen. Tanken var att det skulle bli så kallt i halsen att den domnade bort. Det gjorde den inte! Jag tror att en annan anledning till att jag inte sov så bra var för att jag sov så mycket igår på dagen. Jag slummrade till flera gånger i soffan under mitt berg av täcke och filtar. Tror i alla fall att febern har lagt sig.


Host och snörvel

Det är svårt att säga om jag känner mig bättre idag eller inte. Ont i lederna och febern har minskat (dock inte helt över) men halsont består.  Andra symptom har smugit sig på under natten. Jag har fått en retlig hosta som skär i min onda hals varje gång jag får en attack, under dagen har jag snytit sig så många gånger att jag blivit torr om näsan, lite eksemvarning. Och det värsta av allt som ofta drabbar mig när jag blir sjuk är jag får som ett tryck i tandköttet. Det både trycker och kliar och smärtar på samma gång. Jag vill typ bara slita ut tänderna för att minska på trycket.

Har kikat ut genom fönstret idag och sett att det är ett strålande vackert väder, det gjorde mig lite gladare. Men jag var ändå tvungen att dra för persienerna för att kunna vila.

Idag hade klassen redovisning av psykologiarbetet vi har arbetat med, men jag kände att det inte alls var värt att pallra mig till skolan för att hosta fram mina tankar och idéer. Har mailar kursansvariga mitt arbete för att han skulle se att jag i alla fall skrivit klart arbetet. Jag hoppas kunna få redovisa arbetet så fort jag känner mig bättre för att få kursen "överstökad". Jag hade så gärna velat se hur de andra tolkat arbetet och vad de hade för idéer och tankar, kanske någon som hade kommit fram till något nyskapande?! Sånt är alltis så spännande! Får ta och slå Ida en pling ikväll och höra om jag kan få en lite snabb recension.

Krya på mig!!


Det finns män, och så finns det män

Ligger i soffan och kollar på "Den rätte för Rosing", en dejtingserie där det gäller för ett gäng killar att fånga Lina Rosings hjärta. Det är så kul att följa killarna, vissa är ju minst sagt bättre än andra. Haha, jag undrar vart tv produktionen har hittat packet!















Vilken hemsk dag

Trots att jag i stort sett var klar med psykologiarbetet somska vara inlämnat imårn behövdes det ändå läsas igenom och redigeras lite. Det tog verkligen musten ur mig och eftersom jag valde att inte mosa fler ipren för att äta blev jag inte piggare heller. Jag lyckades förmå mig att sova ett par timmar på eftermiddagen och såg den helt fantastiska filmen "The Wrestler". Kan inte förstå att inte Mickey Rourke fick en Oscar för bästa manliga huvudroll, å andra sidan har jag hört att Sean Penn var riktigt grym i filmen "Milk". Så har min "krya-på-mig-dag" sett ut. När Alex kom hem hade han varit på apoteket och inhandlat Panodil brustabletter till mig. Vilken ängel han är! Åh jag gillar verkligen att det finns ett alternativ för oss "icke-tablett-knaprare". Två brustabletter i ett glas vatten fick mig på benen och tillräckligt stark för att ta en dusch. Nu har jag krupit ner i soffan igen och tänker inte röra en fena. Tv tablån för kvällens er helt ok ut, men jag antar att jag kommer att somna rätt snart.

Ligger i någon form av koma, är det lagligt att få vara så här risig?

Mitt "lilla" halsont i går har blivit värre. I mårse när jag vaknade var det katastrof. Jag hade dunkande huvudvärk och en förtjocknad i halsen så att det heter duga. Jag vaknade runt  7 tiden av att jag hostade, kan ni förstå hur det känns att hosta med halsont?! För i helvete vad det brände till, sedan kl 7 har jag alltså varit pigg och vaken. Vem kan/vill somna om med rädsla av att en oförberedd hosta ska attackera en igen. Men som mamma alltid brukar uppmuntra med; "det är alltid värst på morogonen, när du kliver upp ur sängen och ätit frukost är blir det bättre!". Yeah right!  Min mamma har ofta eller snarare alltid rätt, men för en gång skulle hjälpte inte hennes ord i mitt huvud. Det blev inte bättre efter att ha klivit ur sängen, snarare snurrigare. Jag tog kudde och täcke och la mig i soffan, Alex sprang runt och mosade ipren till mig som jag kunde skölja ner med lite vatten. Vilken gentleman han är min lilla prins! För er som inte vet har jag någon slags fobi för att svälja hela läkemedel, så allt måste mosas. Det var lika äckligt som vanligt, har fortfarande iprensmak i munnen. Hoppas det bara inte är någon släng av halsfluss jag har dragit på mig, jag orkar inte ha halsfluss nu!

Det enda positiva för dagen är att jag, till stor del, är klar med psykologiarbetet. Då slipper jag anstränga mig med det under dagen. Det som är lite värre är att det är redovisning imårn, och sen har jag och Ida handledning av B-uppsatsen på torsdag och i helgen har jag lovat att hälpa Alex syrra att flytta + två stycken inflyttningsfester som vi ska ha för våra familjer. Herre gud, jag måste nog försöka tugga i mig liter fler ipren och somna för att samla krafter. Det här är inte rättvist!

Veckans bibel

För att kunna slutföra sin psykologiuppsats som ska vara inlämnad denna vecka krävs det att man har tagit hjälp av denna bok. Den heter Foundation of Sport & Exercise Psychology och är veckans bibel. En tjockis bok på knappt 600 sidor, gud bevare oss väl!



Halsont

Hoppas det inte blir värre, jag hatar att ha ont i halsen. Det svider och det gör ont att svälja. Fan!


Åhh heaven

Så skulle jag sammanfatta middagsupplevelsen ikväll. Det var så himla gott!


En gammal favvis

Det var länge sen jag åt kassler och jag har varit sugen på det ett tag nu. Det blev att ta en tur förbi affären och handla en bit. Så nu står denna plåt i ugnen och väntar på att få ätas upp av en hungrig Sandra. Jag kommer ihåg att vi åt den här, inte ofta men ibland, hemma när jag var lite yngre. Det är i alla fall väldigt lätt att göra; skiva upp lite kassler i centimetertjocka bitar, lägga upp dom på en plåt och placera ut annanasskivorna. Strö över lite cheddarost, häll på matlagningsgrädde och krydda efter behag. Jag piffade även till plåten med lite röda tomater. Ser i alla fall godare ut med lite rött i maten. Sen ska dom små godbitarna ligga och tillagas i ugnen i 25 min på 175°.
Alex håller nu på att tillaga ris på sitt sätt medan jag tänker skära till en god grönsallad. Det bästa är att det kommer att bli massor av matlådor. Yummie!!!


Moto Boy

Vissa kanske hörde Moto Boy för första gången i lördags då han uppträdde på Melodifestivalen med sin egen verision av förra årets vinnarbidrag "Hero". Det var en väldigt vacker och egen verision, jag diggar!




Men för er som gillar honom och fick mersmak kommer här mer örongodis, lyssna och njut!



Ballar av stål

Ikväll ska jag bänka mig framför tv:n kl 21.55. Då är det premiär för Ballar av stål, läs nedan vad det handlar om.

 


Kanal 5 ser nu till att det internationellt kända, populära och omdiskuterade, programformatet Balls of Steel äntligen visas i svensk version.

Historien om Ballar av stål i Sverige är lång. Det borde vara det mest omdiskuterade programmet som aldrig visats. Efter polisanmälningar, blöta statsministrar, dagsböter och incheckade dvärgar ska nu programmet som alla pratar om - men ingen har sett, äntligen nå offentlighetens ljus.

I Ballar av stål tävlar ett antal komiker mot varandra i att provocera och överraska en intet ont anande omgivning inför en dold kamera. Programledaren Pär Lernström leder sen publiken i studion i en omröstning om vem av komikerna som hade mest ballar och var roligast och blir krönt till vinnare.

Bild och text lånad från kanal5.se


Så här god var middagen




Vad bäst jag är

Jag tippade rätt låt som vinnare, jag är bäst! Jag höll mest på opera-Malena, af Ugglas och HEAT i gårdagens melodifestival. Resten av gänget höll på EMD. Och Malena tog hem seger, en seger som vissa kallar skräll jag vill kalla den "störst-chans-att-vinna-i-eurovision".

Vad tyckte ni om "Tingelinglåten" då? Jag diggar den något fruktansvärt, det kommer att bli sommarensplåga nr 1. Haha, tingeling tingeling.... 



Idag ska jag jobba ett par timmar innan det bär av hemmåt igen för några timmars plugg på eftermiddagen. Gårdagens gäng kanske kommer hit för en favorit i repris ikväll, eller favorit och favorit, de blir mest en slapp myskväll.

Pust och stön

Hej allihopa, vilken dag det har varit! Det här är första gången jag hinner att sätta mig. Jag ska njuta av det i ett par minuter. Förmiddagen har spenderats på jobbet och där var det full rulle som vanligt. Chris, Hanna och Viktoria är de roligaste arbetskamraterna man kan tänka sig. Gud vad vi har skrattat idag. Särskillt åt Chris skönsång och oförståliga uttryck. Han är cool!

Under eftermiddagen har jag städat lägenheten för vi få främmande alleles strax. Det ska ju firas att det är final i melodifestivalen 2009. Vem tror ni vinner? Jag har igen som helst aning, å andra sidan har jag inte heller lyssnat på alla bidragen. Jag vet i alla fall att jag gillar den här oprasångerskan, riktigt mäktig röst med energi i låten. Den tror jag lite på utan att ha hört de andra.

Nu inväntar vi alltså att Anna, Robin, Malin, Björn och Linnea ska knacka på dörren. Då kan festen börja!


Mitt "krav" gick igenom

Det blev en riktgit smarrig äppelpaj till efterrätt med vaniljsås. Jag är belåten!

Ikväll önskar jag mig efterrätt

Robin har blivit "utslängd" så han kommer att göra oss sällskap ikväll. Jag tror att Anna ska fira rejält att hon är klar med sina kurser. Hon är så duktig min lilla pingla, grattis! Här hemma blir det bara lungt och skönt, precis vad jag har hoppats på. Vi ska göra en smarrig lasange och jag hoppas få göra en smarrig paj till efterrät. Ska bara kolla med grabbarna om de är ok, fast varför skulle det inte vilja ha det?! Undrar bara vilken fyllning jag ska väja; äpple? annanas? päron? hallon? blåbär? rabarber? och vad är godast till: grädde? vaniljsås? gammaldags vaniljglass? marsansås? Vad många val det kan bli och vilket i-lands problem jag precis målat upp. Jag skäms! Hoppas i alla fall att killarna kan hjälpa mig välja rätt.


My hair smells lovely

Tack vara mina nya Jane Hellen schampoo- och balsamprodukter luktar mitt hår gundomligt. Kan sitta och lukta på mitt hår i evighter och liksom glömma bort att jag gör det. Jag får till och med lite ryck då och då och slänger med huvudet så att håret ska fladdra omkring och avge en såndär ljuvlig doft.


Är jag besatt eller är jag besatt av lukten?... det är frågan!

Sommarens planer

Jag sitter här och har flyttat fokus från uppsatsen till sommaren. Sitter och skissar lite på ett semesterschema som jag ska lämna in i helgen. Planerna för sommaren är att bestiga eller snarare vandra upp för Kebnekaise med Alex syster Rebecca och hennes Robin, förhoppningsvis kunna semestra med Anna och Robin i en husvagn och se lite av Sverige, fira min syster ordentligt när hon tar studenten, skaffa biljetter för att se Coldplay och självklart oändliga kvällar med picknickar utomhus vid solnedgången i goda vänners lag. Kan redan känna doften av grillat!


TGI Friday

Jaa herre gud vad skönt att det är fredag. Trots att jag har varit ledig hela veckan så är det någon speciell känsla man får på fredagar. Dagen kommer att vara lugn, behöver studera lite idrottspsykologi och skriva lite på arbetet. Ska försöka hitta tid att vika in tvätten och damsuga lite i lägenehten så att jag slipper det imårn. För imårn är det final i melodifestivalen och då blir det andra bullar. Blir lite partaj här hemma med mat och dryck och trevligt sällskap. Längtar redan!

Frulle

Mycket frukostbilder har det blivit den senaste tiden. Så jag ber om ursäkt till alla er frukostkonservativa, men det är så gott! Älskar frukost!


Proppmätt

Jisses vad jag är mätt! Har ätit så god mat idag hemma hos Alex föräldrar. Det blev lite smått och gott; sötsura revbensspjäll, thaisallad med glasnudlar, färska bläckfisk och räkor, vårrullar och nudlar med en god kött-, tomat- och äggröra. Så nu förstår ni varför jag är så mätt!

Middag hos svärmor

Haha svärmor och svärmor, det låter så sött i alla fall! Vi ska till Alex mamma och äta middag. Alex syster Rebecca och hennes pojkvän Robin kommer också dit. Ska bli kul att få träffa dom igen men framförallt gott, Alex mamma lagar stört god asiatisk mat!!

Som jag har letat

Efter frukosten imorse skickade jag iväg lite fler mail, kollade igenom kalendern och gjorde upp planer samt en inköpslista i huvudet. Jag och Alex hade lite trist så vi var tvugna att hitta på nått. Vi bestämde oss, efter mycket om och men, att passa på att handla lite. Precis innan vi skulle åka fick jag syn på något helt fantastsikt på Rustas tv reklam. Detta fantastiska var Jane Hellen schampoo och balsam. Och ännu bättre, det har fått in värsta lagret och kostar nu 10kr/st. Wow wow wow! Ni anar inte hur länge jag har letat och längtat efter dessa hårprodukter.  Vi åkte dit och jag passade på att köpta på mig ett par flaskor så att det räcka för ett tag. Nu ska mitt hår få lukta sådär gott igen som det gjorde för ett par år sedan, jag är så glad!


Frukostbrickan



På frukostbrickan erbjuds idag:

♥ Fiberberikad havregrynsgröt med jordgubbssylt (äppelmosen är tyvärr slut) och mjölk
♥ Sportknäcke med keso och paprika
♥ Mitt älskade kökrsbärste

Kärlek...

...personifierad!


♥  ♥  ♥ 

Resultatet

Här är resultatet från middagen. Pasta med avocadocremé á la Alex med knaperstekt bacon som topping. Det enda jag fick göra i köket idag var att skära upp tomaterna och koka mitt te. Vilken lyllos jag är!


Super hungrig

Jag har städat eller snarare rensat bland alla mina oändliga prylar här hemma. Det tar aldrig slut coh jag kan inte förstå att jag verkligen sparat på allt skit. Nu i efterhand känns det riktigt skönt i själen och för utrymmet i lägenheten. Rensa borde man göra lite oftare!

Nu sitter jag och skriver lite på mitt psykologiarbete men det går inte så bra, känner mig inte alls motiverad då jag är super hungrig. Men det blir inte mat riktigt ännu för det är min lilla prins som ska laga maten och han är påväg hem från jobbet nu. Han har avslöjat att jag för första gången, tro det eller ej,  ska få smaka på hans avocado pasta. Låter ju hur smarrigt som hellt, eller hur?! Så jag ska bita ihop nu och skriva ett par rader till för att tränga bort hungern. Kanske smyger ut i köket och norpar ett digestivekex.


Hyllorna

Äntligen blev de två hyllorna uppsatta på väggen. De blev placerade ovanför sängen i sovrummet. Jag kände att jag verkligen ville packa upp alla mina smycken men inte hade någonstans att ställa det. Tidigare har allt bara legat nedslängt i en kartong, så när man ville stajla till sig lite med bling bling blev det bara att börja rota. Det blev tillslut så trist att jag nästan slutade med smycken, jag kände mig helt smyckes-naken. Men nu får jag hoppas att det blir ändring på det, för så här nära har jag till mina smycken nu:



            
[Klicka på bilderna för förstoring]

I de söta påsarna ligger alla smyckena sorterade. Den ena påsen innehåller bara armband och halsband och den andra påsen innehåller bara örhängen (självklart i färg-och storleksordning) och ringar. I den stora silverfärgade förvaringsboxen ligger lite blandat, allt från organzapåsar och små smyckesaskar till klockor och självklart mina solglasögon.

Stickan

Sitter och kollar på lite kort från förr. Den här bilden är tagen på en av mina bästa vänner förra året nämligen Stickan. Vi umgicks väldigt mycket under kursen Anatomi och satt bredivd varandra på föreläsningarna. Till och med utanför skolan umgicks vi väldigt mycket under en kort och intensiv period. Trots att en del av mig saknar Stickan ibland tycker jag att det är väldigt skönt att slippa se han nuförtiden. Han gick mig verkligen på nerverna i slutet, tanig och stum som han var. Fy fan va trist!


Här spexar Stickan framför kamerna efter en föreläsning.
Snott min väst och halsduk har han också gjort, vilken spellevink!

Speed Coocking

OBS! OBS! OBS! Magstarka bilder


Godmorgon puss


Bilden är tagen sommaren -07 på vår öluff i stockholms vackra skärgård

Provsmakning

Godmorgon alla sötisar!

Jag har precis klivit ur duchsen och sitter här nu med en portion jordgubb/smultron yoghurt. Om en timme ska jag iväg till Kungsholmen för att ännu en omgång vara med i en provsmakningspanel. Rubriken på inbjudan lät "Tunna skivor", så jag antar att det kanske kan vara skinka eller annat pålägg som det bjuds på?!

Resten av dagen och eftermiddagen kommer att spenderas hemma på två sätt;

1. Städa klart lägenheten (det börjar sakta men säkert se ut som det gjorde för 5 veckor sedan)
2. Skriva klart idrottspsykologi uppsatsen

Oj det var en grejj till förresten som jag glömde, vi ska försöka få upp våra hyllor över sängen. Äntligen, efter att ha bott här i snart fem månader, ska jag få packa upp alla mina smycken. De ska nämligen få ta plats på hyllan. Om ni sett mig smyckes-naken den senaste tiden så vet ni nu varför, menm det ska det bli ändring på!

Lunch

Nu har städteamet varit här och städat hallen och badrummet. Så nu är det kliniskt rent i, nästan, hela lägenheten. Lovely! Vi håller nu på att ställa iordning badrumsmöblerna och diverse prylar för att det ska se lite hemtrevligt ut även där. Ska bli så skönt att få nyttja ett riktigt badrum igen! Näst står det lunch på tur, det blir mamma och pappas goda pannbiffar som vi fick i helgen. Gott eller vad!?

The Blue Lagoon



Har precis dragit iväg lite viktiga mail som jag hoppas få svar på idag samtidigt som jag precis fick ett mail som jag ska använda i mitt psykologiarbete. Perfekt! Men innan jag ska fokusera på att bli klar med arbetet så ska jag kolla på en ritkgit gamal klassikernämligen filmen The Blue Laggon från 80-talet. Den kvinnliga huvudrollsinnehavaren är modellen
Brooke Shields.

Smell of summer

På gymmet i mårse kunde jag lukta mig till att jag inte är ensam om att längta till vår och sommaren. Jag kände lukten av kokosolja. Är inte kokosolja en underbar doft som får en att tänka på sol, palmer, korallrev, vita stränder och klarblått vatten??



2 ½ män

Vad kan vara roligare att avsluta kvällen med än ett, eller snarar två, avsnitt av 2 ½ män. Det är de nya avsnitten och Jake har blivit så stor, gud vad tiden går fort.



Annorlunda

Sitter och kollar på Familjen Annorlunda på kanal 4. Det handlar om tre stycken familjer som är annorlunda på det viset att dom har många barn. Jag har inte följt serien men i bland tycker jag att det är så mysigt att sitta kolla på syskonkärleken, familjens olika problem och alla "omöjliga" utflykter.

Ljuvliga

Dessa vackra tulpaner fick jag av mamma igår när familjen var här på söndagsmiddag.


Dance, dance, dance!



Rockbandet från Borlänge, Mando Diao, har gjort det igen. Dom har gjort denna super bästa låt dom jag har fått på hjärnan. Kan inte sluta nynna på den och den får mig att vilja hoppa omkring i soffan och
headbanga. Björn och Gustaf, vilka röster pojkarna har...god dam!

Cooling med moves



Även detta klipp är snott från söta Linn

Längtar

Det är inte lång tid kvar nu till man får bära en liknande outfit utan att frysa tårna av sig. Längtar sååå himla mycket efter den första vårsolen, knopparna på träden och vildblommor som växer i dikena.


This is my kind of humor

En gammal dam åkte hiss.
Hissen stannade och en vacker fotomodell steg på,
hon doftade mycket gott, hon tittade ner på den gamla damen och sa
- Ralph Lauren 800 kr.droppen.

På nästa våning steg om möjligt en ännu vackrare modell på och hon doftade
ljuvligt. Hon vände sig till de andra och sa självsäkert
- Chanel 1500 kr. droppen.

På nästa våning när den gamla damen klev av släppte hon av en brakskit och
vände sig till modellerna och sa
-Broccoli 17 kr. Lidl



What hurts the most

Denna video har jag snott från Linn. Visst är han bedårande? Vilken inlevelse!


Helgen

Så har det blivit dags att samanfatta helgen


Fredag:

Dagen startade med huvudvärk, jobbigt eftersom jag inte är så van med att ha det. Förmiddagen tillbringades med damsugaren i ena haden och skurtrasan i den andra. Storstädning i köket efter stambytet, det var en pers kan jag meddela! Kvällen skulle ha avslutats perfekt hos Ida med middag i goda vänners lag + Idas kusin, direkt influgen från Norge. Men nej, jag valde att stanna hemma och vila upp mitt huvud. Istället låg jag ensam hemma i soffan och kollade på Let´s dance sedan filmen Twilight. Twilight blev jag helt tagen av, vilken fantastisk kärlekshistoria.. vilken passion och glöd!

Lördag:
Vaknade någorlunda utvilad och gjorde mig iordning för att åka till jobbet. Det var lite krisigt så jag fick hoppa in för diverse sjukdommar och annat bortfall, trots att det itne var min ordinarie helg. Det gick hyffsat bra ändå, i efterhand är jag ganska nöjd med beslutet att jag stannade hemma i fredags. Men det tar emot så inn i norden att jag blev tvungen att "banga" kvällen innan.
Efter jobbet var jag otroligt taggad för att träna och sagt och gjort körde jag ett riktigt mördar pass på gymmet. Efter det var värken som bortblåst, eller nja... så gott som i alla fall! Hann bara hem och byta om innan det var dags att möta upp Anna och Robin för att inhandla kvällens middag. Det blev kycklingrulader, några med brieost/basilkafyllning och några med soltorkadetomate/fetaostfyllning. Till det gjorde jag och Anna en super god sallad, man måste ju tänka på kolhydraterna medan killarna slog på stort och tillagade rösti. Amanda kom och gjorde oss sällskap till middagen och kvällen avslutades med Melodifestivalen andra chansen och efter det Twilight, igen. Kan inte släppa tankarna på filmen, den är helt fantastisk!

Söndag:
Idag har vi fortsatt att städa upp i lägenheten efter stambytet. Det är mycket att göra kan jag lova. Men efter en hel dags slit var det dags att välkomna mamma, pappa och syrran som vi bjudit in på söndagsmiddag. Jag och Alex gjorde helstekt kycklig med massa goda kryddor i ugn, ugnsbakade rotfrukter och en gräddsås på kycklingfonden. Det var smaskens! Till förrätt kan jag tillägga att det blev getost snittar på baguette med lite salt och honung. Efterrätten betsod av en smaskig snickerstårta till det nya söndagsunderhållnings programmet Wipeout på kanal 5. Hela familjen satt och skrattade så att vi fick ont i magen. Nu är det Beck som gäller (trots att jag redan sett avsnittet) sedan lite sömn.


Hur har er helg sett ut? Någor roligt/spännande/tråkigt/läskigt/jobbigt/festligt som hänt?

Jobba

Det är kaos på jobbet och alla är sjuka, då rycker jag in som en prinsessa på vit häst... eller nej jag vill ha en coolare entré.... så då rycker jag in som självaste catwoman!

Efter jobbet får jag hoppas att jag inte har fått värre huvudvärk för då är planen att vi ska till Anna coh Robin och äta lite middag och kolla på Melodifestivalen andra chansen.

Dags för lite frukost nu, ciao!

Stackars liten

Här sitter jag hemma själv medan Ida och c/o roar sig. Jag tackade tyvärr nej tillen kanonkväll pga den retliga huvudvärken. Det har blivit bättre men det går att uthärda, frågan är om det hade gått att uthärda med en flaska vin i blodomloppet?! Tror i alal fall att jag tog rätt beslut, trots att jag får "lida" i min ensamhet. Alex åkte precis iväg för att kolla en bio med Erik. Jag kommer att spendera min kväll med Let´s dance och sedan en film. Det står mellan Twilight och Slumdog Millionaire. Så summan av kardemumman... jag kunde haft det tråkigare!

Headache

Vaknade med en molnande huvudvärk som inte har velat ge sig. Jag brukar ju väldigt sällan ha ont i skallen så vad gör man åt lixom? Tog en ipren men det hjälpte inte så värst mycket. Bättre blev det inte av att jag och Alex städat ur hela köket på förmiddagen. Hjälp vad det var skitigt, byggdamm överallt! Men skönt att det börjar bli klart. På tisdag nästa vecka kommer en städfirma och röjjer igenom hela badrummet och på torsdagen blir det besiktning. Så om en vecka är det hellt klart!


OHHHHHHHH MY GOD!

Jag fick just nys om en nyhet som fick mig att, bokstavligen, trilla av soffan. Michael Jackson kommer att ställa sig på scenen igen. Showen kommer att heta "This is it" och den kommer att avfyras tio gånger på O2-arenan i London i sommar. Efter i sommar kommer han att kliva av scenen för gott. Han säger i ett pressmeddelande idag att han kommer att "spela låtar som mina fans vill höra". Låter ju fantastiskt!

Jag är ett litet fan av Jackson´s musik och moves så jag skulle inte ha något emot att se han live. För sista gången, det gäller sista chansen! Lite kul eftersom jag och Alex hade en lite hyllning till Michael Jackson för någon vecka sedan då vi gick igenom hans låtar och videos på youtube. Då diskuterade vi verkligen om att det skulle vara ritkigt coolt att få se honom live. Nu behöver man inte drömma om det längre för nu finns det faktiskt en chans att det går i uppfyllelse. Det är inte omöjligt längre!



Frutti

Middagen jag lagade idag blev kanon. Gjorde Alex favoriträtt; korvstroganoff med ris. Måste nog erkänna att det var den godaste stroganoffen jag lagat på länge. Yummie!

Sedan blev det dags att bänka sig framför tvn och kolla på veckasn avsnitt av Lyxfällan. Jag har kommit fram till att jag tycker att det är bland de mest pedagogiska program som visas på tv. Budgettavlan med "riktiga" pengar, kan det bli mer pedagogiskt och ärligt än så??? Gillar! Till programmet gjorde jag en lyxig fruktsallad med en klick vanilglass och lite crunch till mig och min prins. Gillar ännu mer! Någon eller snarare något som inte gillade mitt lilla efterrätts initiativ var mitt dietistprogram på datorn, OJ vad "arg" den blev när jag skrev dit glass. Fett fett fett - gott gott gott!!

Men jag har inte det minsta dåligt samvete för glass ncidenten för jag har besökt gymmet två gånger idag. Unna sig (i måttliga mängder) är mitt motto!!



Dietist

Från skolan fick vi för ett tag sedan ladda ner programmet Dietist XP helt gratis. Ett dietist program där man fyller i vad man ätit under dagens alla mål och som därav räknar ut hur mycket av näringsämnena man stoppar i sig. Väldigt intressant med Aha-upplevelser när man får reda på vad vissa livsmdel innehåller. I programmet kan man också lägga till de aktiviteter eller den träningen man utför under dagen och sedan jämföra om man verkligen gör av med de kalorier som man stoppar i sig. Jag har verkligen fått en helt annan, och bättre, uppfattning om "verkligheten". Kanon!


Här är ett exempel på hur programmet ser ut.
Under frukosten kan man se att jag inte riktigt fick i mig rekommenderat näringsintag,
förutom av C-vitaminer som sköt i höjden.

Morning

Denna dag kommer att inledas med ett träningspass cykel/core, följas av lite studier och annat samt avslutas med lite (som jag vågar lite på mitt knä) Afrodans.

Mästarnas Mästare

Jag lyckades missade veckans avsnitt av "Mästarnas Mästare" så medans Alex sitter och kollar på "Arga snickaren" på tv nu så sitter jag här med datorn i högsta hugg och kollar på avsnittet på svt play. Det är avsnitt 8 av 10 så det börjar närma sig slutet. Idrottsstjärna efter idrottsstjärna har slagit ur, undra vad detta avsnitt har att erbjuda?!



Tråk shopping

Precis hemkommen från en såndär tråkig shoppingtur. På kassarna stog det Willys och Biltema. Bläää! Vi skulle till Biltema för att vi behövde lite smågrejjor, sladdar och annat. Samtidigt passade vi på att inhandla ny duschstång med draperi till nya badrummet. Kommer att bli så fint! När vi ändå var på Biltema stannade vi på första bästa matvarubutik och det blev Willy´s. Till middag blir det en klassiker som jag inte ätit på drygt ett år, stuvande makaroner med köttbullar.


Mia och Klara

Sitter nu och kollar på komediserien Mia och Klara, två tjejer som bara är helt galet roliga. Jag har suttit och skrattat mig igenom tre avsnitt nu på svt play



(Ps. tjejen i kassan i detta klipp är min vän Sanna, sötnos!)

Lyx

För mig är lyx att ha tränat och vara klar med det innan kl 8.00. Att få ta en dusch och sedan gå in en varm bastu och läsa Metro. Att slippa sminka sig efteråt. Att åka hem när alla andra ska till jobbet/skolan. Att komma hem till en prins som ligger och sover så sött. Att se fram emot en god skaldjurssallad med chilli/limedressing till lunch.

Jag unnar mig själv denna dag!

Dagen före stormen

Eller snarare kvällen före stormen. Imårn är jag ledig, då tänker ni säkert vilken storm pratar hon om? Jo på min lediga dag ska jag ställa alarmet på kl 5.50 för att vara på gymmet i tid och köra ett spinning och sedan direkt efter ett core pass kl 6.45. Efter det kasnke det blir lite lätt funktionell träning på gymmet innan jag åker hem för att äta en långfrukost. Men "stormen" är inte slut där. Resten av dagen kommer att ägnas åt förhoppningsvis strika studier. Det ska skrivas en diskussion till b-uppsatsen samt lite formalia som ska fixas till + att det börjar bli hög tid att påbörja eximinationsuppgiften i psykologi. Hoppas bara att utbildningsansvariga på förbundet kan fixa fram det material jag behöver, tiden går och jag har definitivt inte all tid i världen på mig.

Nostalgi




Bilder tagna från min mobilkameran för tre år sedan

Härlig middag

Påväg hem från skolan tog jag en sväng förbi stan och köpte med mig en sallad, eller snarare två. Det var erbjudande på Sandy´s så jag fick med mig två sallader hem för priset av ett. Vilket klipp! Jag valde en kycklingsallad utan pasta med Blue cheese dressing, bröd och Ramlösa. Imårn till lunch blir det skaldjurssallad med chilli/lime dressing.

Till middagen ska jag fortsätt att kolla på serien som jag är totalt besatt i "Everest - på liv och död"som går på Discovery. Jag har spelat in alla avsnitt så jag betar av ett avsnitt i taget. Det är så spännande och coolt. Just nu har alla klättrarna i teamet nått toppen, men det är bara halvägs för dom ska ner för berget också. Och det är den tuffaste biten. En stackare har brutit handen så han får det svårt att klättra och hålla sig i repet. Några har blivit snöblida och ser inte ett dugg medan en person har förfrusit fingrarna.



Denna dag

11.00 - Medverka i en intervju om kroppsideal för en studie i skolan
12.00 - Luncha med Ida
13.00 - Föreläsning om Visuell föreställning
16.00 - Hämta ut biljetter till en bio förhandsvisning

Resten av eftermiddagen och kvällen kommer att gå åt till självstudier och lite tv tittande.

Se den!

Precis kommit hem från bion som hela familjen var och såg ikväll. Vi såg "män som hatar kvinnor" och den var otroligt bra. Alla som har chansen tycker jag ska se den. Över alla förväntningar!


TrissTur



Påväg från bowlingen till Anna och Robin i fredags hittade jag en trisslott ihopvikt på gatan.
Vem brukar ta upp och kolla på en slängd trisslott på gatan?
Joo, av en händelse gjorde jag det av nyfikenhet. Den nyfikenheten lönade sig.
På trisslotten fanns en vinst på 50kr + att kontrollrutan ej var skrapad.
Detta kallar jag tur, trots att det inte var en miljonvinst!


TITP

Yees, nu har lineupen till 2009 års festival "T in the Park" i Scottland lagts upp på deras hemsida. Inte för att det finns några större planer på att besöka festivalen i år igen, men det är ingen dålig line up som presenteras. Jag säger bara WOW!!


Män som hatar kvinnor

Ikväll ska hela familjen på bio och se denna film. Familjemys när den är som allra bäst!


Vasaloppet

Jag istter i soffan med pappa och Alex och kollar på Vasaloppet. Riktig tradition att följa loppet varje år. Tyvärr så börjar jag jobba om en timme så jag kan inte se slutet. Funderar om jag kan komma i form för att deltaga i loppet nästa år?!?! 


Ida, Maria och jag - Ramundberget 2008