Rysningar

Här sittar jag i Motala, molnen har dragit in över staden och ser ut att bli kvar. Snart börjar det säkert regna. Imogen Heap´s "Hide and seek" strömmar genom högtalarna och jag skänker alla mina tankar till Robin L. R.I.P. Skolan har börjat och jag är ganska nöjd över schemat. Gud vad molnen är svarta. Spin me ´round again and rub my eyes, this can´t be happening. Nu börjar det regna, typiskt!

Tack för rosorna!

SM guld, SM guld, SM guuuuld!!!

Igår, lördagen den 19 augusti 2006, tog lilla jag junior SM guld i Örserum. Distansen var olympisk dvs. 1500m simning, 40km cykel och avslutningsvis 10km löpning.

Efter segern i Djurgårdens triathlon för två veckor sedan har jag verkligen fått mersmak på guld. Så fort det vankas tävling har jag taggat till som aldrig förr, känslan är suverän!

Lördag morgon vaknad jag i Motala. Jag och pappa anlände dit redan på fredagseftermiddagen för att lasta in kläder m.m. som jag haft i sthlm under sommarlovet. (Ny termin på triathlon gymnasiet i Motala vankas på tisdag den 22:a). Åt en härlig frukost samt hällde i mig sportdryck för att klara av dagens distans och utmaning. Klockan 10.20 åkte vi från Motala med Örserum (Gränna) som mål. Efter att ha åkt fel ett par ggr var vi äntligen på plats 12.00. (Dam starten går av stapeln 13.15 = stressigt!). Sedan den vanliga rutien; Ut med cykel ur bilen, på med tävlingshjul och pumpa däcken. Hämta nummer lapp och ställa upp allt i växlingsområdet. När allt detta var klart hann jag kika på när herrarna sprang upp till växlingen från vattnet, vacker syn må jag säga ;p. Snabb uppvärmning innan det var dags för att tråckla på sig våtdräkt samt ta en sista titt på växlingsområdets alla in och utgångar inför kommande cykel och löp monent. Till skillnad från alla(/många) andra triathlontävlingar var simstartade belägrad på stranden så att man fick springa ner i vattnet, detta tyckte jag var skojjigt. Simningen gick i en triangelbana á 750m där vi fick springa upp på land för varvning. Efter simningen gjorde jag en bra växling och kom snabbt ut och upp på cykeln. Den 40km långa resan gick bra trots att det överlägset är min svagaste gren. Det första 20km varvet, av två, gick jag ut lugnt för att inte köra slut på benen. Det andra varvet fick jag jobba för att hålla farten och så fort det lutade uppåt blev det mojjsigt i benen. När jag äntligen rullade in till växlingsområdet, dyngsur efter regnvädret, fick jag oanda krafter i kroppen och benen känndes inte alls tunga då jag gav mig ut på löpningen. Löpningen bestod av 4 varv á 2,5km. De första två varven var rena "barnleken" med tanke på hur det har kännts på sprint distansen, jag kännde mig oförskämt fräsch i kroppen och jag fick i mig bra med vätska. De tredje varvet gick bra till en början, sedan fick jag fruktansvärda smärtor under högra foten. Ett skavsår låg och skavde under hela det sista varvet vilket nästan höll på att få mig av banan men viljan att ta hem segern tog överhand och jag kämpade mig på trötta och stumma ben in i mål. Sluttiden 2.42.03 var en rejäl putsning på det personliga rekordet. Mycket nöjd!

Förhoppningsvis kommer det snart bilder från tävlingen.

Vill du veta mer om triathlon klicka då in på min klubb
Stockholm City Triathlon eller på Svenskatriathlon förbundet.

Djurgårdens triathlon 2006

Nu på söndag, den 6 augusti, ska jag tävla djurgårdens triathlon på hemmaplan i stockholm. Alla som inte har något för sig eller helt enkelt bara känner för att lära sig lite om en rolig och udda sport är varmt välkomna att hejja (på mig!). All information om tävlingen hittar du på http://web.sct.nu/djurgarden/.

Vi syns där!


Vart är Hollywood påväg?

45563-15345563-157
från vänster till höger: Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Angelina Jolie och Brad Pitt

Inte nog med alla rykten som idag kretsar kring dessa två par, varför ska de ha ett gemensamt smeknamn? Snälla media, jag ber, sluta kalla dem Vaughniston och Brandgelina. Det låter verkligen såå töntigt!


Sandra fyndar vidare

Höstens modekod: Stickat oversize.

45563-150

Igår på min och Hannas shoppinrunda på söder hittade jag bla. denna stora härliga stickade klänning på secound hand. Prislappen var rena skämtet, men shoppingglada jag tackade och bockade!

Hittade också dessa fräcka pumps med rosett på i härliga höst-gråa nyanser. Mums!

45563-151

Stockholm Pride 2006

45563-149

Idag varjag och min kära vän Hanna ute på lite shoppingrunda på södermalm. Det var inte särskillt fint väder, solen kikade fram lite från och till, men herre min skapare vad det var varmt!
Och på tal om värme, det fullkomligt ryker av hetta i Stockholm nu när alla stolta gay par invarderat huvudstaden. Överallt går det gay människor i alla möjliga stilar och former, vissa står och hånglar i ett gatuhörn och är alldeles upp över öronen förälskade medans andra går hand i hand med sin lilla pudel i släptåg. Man kan lixom inte låta bli att inte lägga märke till dem, jag tycker det är så härligt.

På lördag är det pride parad och det ska bli skojj att kika på. Om ni vill ni veta mer vad som händer denna vecka (pride-veckan) gå in på
www.stockholmpride.org och studera alla evenemangen i lugn och ro.