Hem från Milano

Efter en sjukt jäkla fantastisk weekend i Milano så var man hemma igen. Igår landade planet i ett kallt, 17°C, Sverige. Lite skillnad från Milanos dryga 40°C. Men jag vill bara berätta att oj vilken resa och vad fantastiska platser man har sett. Vilket äventyr! Trots det var vi inte så glada på shoppingen, jag vet inte om det var vi som befann oss på helt fel shoppingvaruhus eller om vi hade för höga förväntningar (vad jag har hört ska Milano vara shoppingens mecka), men besvikna blev vi. Hittade trots allt lite roliga kläder på H&M och Zara men om man inte är miljonär så är det inge vidare roligt att besöka gator som Via Monté Napoleone och Via della Spiga där modevaruhusen ligger uppradade. Det var snarare en plåga. Hade jag haft en sissodär 56 000,00 euro (= 522 004,00 sek) hade jag utan tvekan köpt den där gudomligt vackra klänningen från YSL. Men där sa plånboken tvär nej.
Sevärdheterna i Milano vägde helt klart upp shoppingen. Den stora katedralen el Dumo var helt makalös, lixom alla kyrkor man sprang på lite här och var. Centralen var också pampig. Här kan man snacka om arkitektur! Det mäktigaste tyckte jag nog ändå var den stora kyrkogården. Vi var ändå lite skeptiska till att besöka denna gård då det lät lite hemskt och tråkigt. Jag kan säga att vi blev inte besvikna när vi kom fram. Herre jösses vilket konstverk! Det var så sjukt mäktigt att gå på kyrkogården och se alla dessa kollosalt stora och fantastiska gravstenar och monument. Det var en upplevelse.
Hotellet vi bodde på var värd varenda stjärna. Snygg och stilfull inredning och trevlig personal. Tv i badrummet och ett gigantiskt badkar. Trivdes man inte med sin kudde kunde man välja på 5 andra olika varianter, alla i olika  mjukhetsgrader och material. Kanon hotell verkligen!

Lite hastigt och lustigt hinner jag inte skriva mer nu men återkommer senare med bilder.

Milano

Har kommit hem från underbara Motala nu och är i full gång med att packa inför Milano resan. I morgon bär det av till shoppingens mecka med förhoppningar om att staden har massor med läckerheter att erbjuda. Jag är så förväntansfull, det går inte att beskriva! Att packa är = omöjligt. Det blir ett par fina sommarklänningar till kvällarna och sköna shoppingshorts- och kjolar på dagarna. Skor vill jag inte ens tänka på, hur många är för mycket!? Hard to tell. Nej nu har jag inte tid att sitta här och tråka ut er med mina packningsbekymmer, bara börja packa så det blir överstökat!!

Party

Vilken skön party kväll! Alla är goá och glada och nu är vi äntligen tillbaka hemma hos Elin. Nu blir det bums i säng för att senare idag äta frukost framför en skön långfilm. Längre leve Motala!!

Motala

Åkte upp till Motala idag med pojken och några vänner från Sthlm. Nu är vi hos Elin, där vi ska övernatta tills på onsdag,  och ska strax avnjuta en läcker middag följt av lite party. Senare blir det utgång med hela gänget på Magget i Vadstena. Skojj skojj! Det är så himla kul att träffa alla tjejkompisar igen, har saknat er varje dag! Morgondagens planer är att samla ihop ett gigantiskt gäng och käka ute och ha det mysigt, får hoppas att vädret kan klarna upp lite så vi kan njuta av utsikten vid någon av Varamons strandkrogar.  


Mornin'

Dags att jobba om 2h, yippie something!? Men efter jobb kommer kul, som någon smart människa sa. Efter helgen bär det av till Motala några dagar där jag ska få träffa alla vänner följt av en weekend i Milano, jag och min baby på tu man hand. Romantiskt! Ser så fram emot nästa vecka!

Semestertider

Om bara några timmar vet jag tre lyckliga personer som går på semester. Fucking lovely för dom! Själv börjar jag jobba om mindre än en. Lovely for me, hu!? Fint väder har det lyckats bli så här frammåt eftermiddagen, varför på eftermiddagen, varför kan inte solen skina hela dagen för?! Puckade sommar-sol!!!

Planering

Nu ska jag och älsklingen sätta oss ner och planera vår weekend i Milano. Har ni tips och förslag på vad man måste se, göra, äta, uppleva eller vad man kan dissa, tveka inte att en sekund på att dela med er info. Alla förslag är välkommna!

Inte långt kvar

tills jag ska åka till jobbet. Var ju ett tag sen jag var där så det känns lixom lite konstigt att komma dit igen, vet inte ritkigt...det e en känsla. Anyway, ska åka lite tidigare och besöka bokhandeln och köpa en sån där söt liten almanacka som Hanna har. Jag är en sådan härmapa!

image247

Milano

Sitter och spanar in vad det finns för roligt att hitta på i Milano. Jag och Alex ska ju dit om en vecka så det börjar bli dags att planera. Var ska man shoppa? Vad för sevärdheter ska man besöka? Vilka läckerheter ska man äta? Om ni har svaren, please tell me!

Nu ska jag ta en uppfriskande promenad med Jullan och sedan bär det av till jobbet för några mindre trevliga slitsamma timmar, haha!

Sex and the City

image246

Jag är lite smått beroende av Sex and ths City serien och efter att ha fått boxen i present av Katja och Sara blev det inte bättre. Nu när det har varit lite halvsunkit väder ute kan jag bara inte låta bli att beta av ett avsnitt i taget, det är som en drog. Det värsta av allt är vetskapen att om fyra säsonger och 64 avsnitt är det slut, finito! Rykten säger dock att Kim Cattrall (Samantha) äntligen gått med på att skriva kontrakt för en kommande Sex and the City film. Dear God in heaven, make it come true! Please!

Die Hard 4.0

Live Free or Die Hard
image245

Igår tog jag, Alex och Mange en sväng förbi en biosalong, satte oss ner i en skön fotölj och spanade in den nya Die Hard filmen. Fast det första jag sa när vi stod i kön och till biljettluckan var nått i stil med "vad som helst utan Die Hard!", men när vi kom fram till att det inte gick något som kunde vara bättre gav jag vika för grabbarna. Tack och lov för det, filmen var verkligen bra! Jag har sett alla de andra Die Hard filmerna men jag jag kommer att lägga denna som topp, dels för den spännande och trovärdiga handlingen handlingen och dels för att John McClane (Bruce Willis) har blivit en ritkigt het 50-åring. Handlingen var som sagt trovärdig då Amerikas bästa hackers omedvetet hjälper en liga att ta kontroll över hela USA. Intressant och spännande för tänk om det skulle kunna hända i verkligheten? Tänk om några riktigt grymma hackers kan ta kontroll över ett stort samhälle och "skicka tillbaka" dem till stenåldern? Att leka med tanken är både spännande och läskig. Hur som helst var det nog ingen som blev särskillt besviken över att Bruce gång på gång överlevde de mest konstiga fallen från höga höjder, eller lätt kunna ducka för allt kulregn och inte minst hoppas på ett jetplan som om det vore den enkaste saken i världen. Ne, John McClane är helt enkelt oövervinnlig and that´s the hole point!

Student- och födelsedagspresenter

Äntligen är det dags att tillkännage vad jag fick i student- och födelsedagspresent.


Studenten den 14/6 -07
♥ Money, money, money!
♥ Ansiktsbehandling lyx
♥ Decléor produkter
   (Cleaning Milk, Tonifying Lotion, Aromessence Néroli, Moisturising Cream och Essential Balm)
♥ Berlock med studentmössa i guld från Pilgrim
♥ Kudde med kaniner
♥ Två ljuslyktor
♥ "Koppla av" CD + ljus
♥ Presentkort på 600kr som gäller i hela Farsta Centrum
♥ Champange
♥ Massor av Gossedjur


20 årsdagen den 7/7 -07
♥ Prova-på-dyk från Liveit.se
♥ Crazy Heart halsband från Efva Attling
♥ Ängla vingar örhängen, i sammarbete med röda korset, från Efva Attling
♥ Presentkort på NK, 500kr
♥ Presentkort på H&M, 400kr
♥ Svart lack nessesär från H&M
♥ Lipgloss med solskyddsfaktor 15 från Biotherm
♥ Halsband från Pilgrim
♥ Armband från Pilgrim
♥ Berlock med fyrklöver i guld från Pandora
♥ Ring från utlandet
♥ Sex and the City- boxen
♥ Produkter från M.A.C 
(4st pigment i färgerna Frozen White, Pinked Mauve, Naval Blue och Dark Soul - 2st ögonskuggor i färgerna Naked Lunch och Satin Taupe - Rouge Melba - Lippgloss Venetian - Puder Matte Bronze)
♥ Rosa jordgubbshalsband med klocka från Kyssjohanna
♥ Ansiktsbehandling på 90min
♥ Halsband från Baglady
♥ Hope halsband från Evfa Attling
♥ Orkideér
♥ Rosbukett med liljor
♥ Pengar



Sist men inte minst fick jag en underbar kombinerad student och födelsedagspresent, se nedan, av min älskling Alexander.
 


Tusen tack för underbara presenter!

Posh + Becks

image244

Bilderna på paret Beckham är väldigt sensuella och vackra, take a look at the rest of the pics
here.

Goodiebag

image243

Ett stort tack till alla mina sponsorer som gjorde denna läckra Goodiebag möjlig till min 20-årsfest!



Produkter:
bytborste.se, macronova.se, colgate.com, malloe.se, eilas.se, Grönt te , nagelbolaget.se, manonline.se, natursalva.se, neaofsweden.se, passionofsweden.se, joka.dk, dermoshop.se, ljudboken.se, svensknaturkraft.se, svampbutiken.se, (tre.se)

Rabatter:
svensknaturkraft.se, lovefilm.se, pikmee.se, eccentric.se, emminordic.se, chique.se, shopping4net.se, cayote.nu, cocoo.se, lillaanna.com, reunionbadtval.se, ljudboken.se


 

TACK!


Me and my friend

Att träffa Hanna igår var kanon. Det var riktigt skönt att bara sitta och snacka om allt nytt som hänt osv. Snygg bränna hade hon också efter Grekland! På kvällen såg vi Beck - Den japanska shungamålningen, helt OK Beck film om ni frågar oss, fast ingen favorit.


Sunshine

Värsta gryma vädret det har varit idag. Tyvärr får jag inte ligga i solen och pressa då jag har ätit penicilin, för säkerhetsskull måste man avstå från direkt sol i minst 5 dagar efetr avslutat behandling för att slippa otrevligheter som pigmenstfläckar osv. Så på fredag, lagom till jag börjar jobba, är min kropp reda att stekas i solen. Hoppas bara att det fina vädret håller i sig!

Bilderna från 20 års partajet ligger på datorn där nere så jag har lite problem med att få upp dem på min dator, men med lite hjälp från daddy ska det säkerligen gå bra. Håll ut!

Nu ska jag iväg och träffa kära vännen Hanna, njut av solen så länge den varar! Bye

Underbar helg

Känns som om jag tycker att alla helger är underbara men this weekend really did it! Den innehöll mys, grillkväll med vänner, segling, sol, bad, fiske och så lite omdoning i mitt "nya" rum här i stockholm. Lovely, lovely!

♥ Kära vänner, förlåt för att jag ännu inte lagt ut bilder från min 20 årsdag. Jag är så jävla seg, shame on me!

♥ Kära sponsorer, förlåt för att jag ännu inte lagt upp bilder på Goodie-bagen från min fest som ni vart så underbara med att sponsra. Satans seg-Sandra, shame on me!

Slutligen vill jag bara önska alla en trevlig vecka och passa på att hälsa till min syrra som befinner sig i España... Syrran om du läser detta, snälla rara söta gör inget som jag aldrig skulle göra! Love you!

20 år

Nu är jag 20 år, tro det eller ej! Det var en fantastisk kväll i lördags med massor av underbara människor, god mat och dryck, pinsamt roliga lekar och dans in på småtimmarna. Alla bjöd på sig själva och var i toppform. Tack till alla er som gjorde min 20 årsdag oförglömmlig! Lite bilder från festen kommer senare under veckan precis som presentationen av Goodie-bagen som, nästan, alla gäster fick med sig hem. För er som inte fick någon är det bara att hojta till!

Denna vecka är jag ledig, what to do?

070707

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Tidigt i morse blev jag väckt av familjen som kom in sjungandes med paket och bakelse. Dom e  för roliga!
Ikväll blir det middag och en helt galet spännande fest, jag längtar så.

Solat

Igår och idag har det varit underbart väder med mycket sol och värme. Jag har såklart inte vikt mig en tum från solstolen. Så skönt! Det sägs att det ska bli sämre väder till helgen med start imårn. För mig gör det inget om det blir trist väder fram till på fredag för då jobbar jag. Men nåde Gud om han får för sig att vattna jorden på min 20-årsfest på lördag! Nåde honom!


Roadtrip

I helgen har jag, alex, brorsan och min kära far vart på en liten roadtrip. Vi startade från sthlm på fredagseftermiddagen och körde till gbg där vi övernattade hos brorsan och Pernilla. Tidigt på lördagsmorgonen packade vi iväg oss och åkte ner till helsingborg där vi tog färjan över till Danmark. Därefter åkte vi igenom hela Danmark och tog färjan över till Tyskland. I tyskland lastade vi bilen full med drickbara ting och begav oss hela vägen tillbaka till gbg. Jisses vad många mil vi åkte igår, men vad gör man inte för min 20-årsfest på lördag?! Vi åkte från gbg på förmiddagen idag och kom hem för någon timme sedan. Det var en lärorik liten roadtrip jag fick vara med om!