Datum amore. Ad defendendum



Igår fick jag detta super snygg armbanddet från Marc Jacobs av Linn som hon införskaffat i New York, är hon inte fantastisk?! Och jag är verkligen kär i armbandet, det tog mig med storm!

Tour de France, snart!

Den 4 juli startar det 96:e Tour de France. Alltid lika kul att titta på, och spännande! Killarna ska ta sig runt Frankrike, via 21 etapper, på 23 dagar.

  • 10 platta etapper
  • 7 bergsetapper
  • 1 bergsetapp (medium)
  • 2 individual tempolopp
  • 1 lagtempolopp

Total distans 3,500 km


Pansionat Poppelvägen

Jag ska jobba hela helgen och har därför tagit in på pansionat Poppelvägen. Ikväll blir det grillat och mys i kvällssolen. Jag hoppas också kunna få lite lugn och ro så att jag kan fortsätta läsa i "New Moon" boken.


Jag säger bara en sak, trist!

"I wanna rock with you (all night)
Dance you into day (sunlight)
I wanna rock with you (all night)
Were gonna rock the night away"


Det känns lite tungt i hjärtat på ett sätt, King of Pop RIP!

Picknick i Humlan med Malin

Så himla mysig dag jag har haft! I solen i Humlegården satt jag och Malin hela förmiddagen och pratade strunt, åt smörgåsar med mosarella, tomat och basilika, drack kalla smooties och bara slappade. Så himla njutningsfullt! Nu ska vi till Tyresö och äta middag hemma hos Alex föräldrar.

Legat på solsidan

Nu är jag hemma igen efter att ha legat i Kristallparken och solat hela förmiddagen. Så himla skönt! Efter ett par timmar dök Alex och Robin upp för att göra mig sällskap och fika lite. Eftermiddagen och kvällens planer är att göra en god kvällsmåltid, försöka att ta sig till gymmet, vika ihop tvätten samt fortsätta planera min födelsedagsfest.


Önskelista -NY!!

Trots att jag har kommit upp i den stårliga åldern 22år känner jag mig fortfarande som 17-18år, typ. Och trots att det börjar bli lite tönt-varning på att skriva önskelista så kommer jag att göra det ändå, mest för att eventuellt underlätta för mina inbjudna gäster på min födelsedagsfest.


♥ iPhone (mobil och kamera i ett, perfekt!)
♥ Biljetter till Coldplay
♥ Spikmatta
♥ Delar till min servise "New Wave" från Villeroy & Boch  
♥ Glas (water / sweet wine / white wine / red wine / champange) från iittala - "Essence"
♥ Kryddor att plantera på balkongen
♥ Olika skönhetsbehandlingar
♥ Berlocker till Pandoraarmband
♥ Rosa Champange
♥ Nagellack i fina sommriga pastellfärger


Afternoon sun

Nu ska jag strax promenera till Anna för att ha en mysig eftermiddag i Svanparken med sol, picknick, tjejtidningar, snack och självfallet ett eller annat glas rosé. Senare ska vi upp till henne och Robin och fortsätta kvällen på deras balkong i deras nyinköpta utemöbler. Det är detta som gör att det pirrar i magen på sommaren!

Åhh jag har hittat min låt, jippikajey!


Flickan som lekte med elden


Midsommar 2009 i bilder


Robins landställe - NAJS!!


Flickorna har, snart, blommor i sitt hår


Delikat jordgubbstårta


Midsommar lunchbuffén


Samlade kring bordet


Tjejmys på bryggan




Kaxiga jag ägde (inte dirket) under den traditionella 5-kampen


Posar på stolen, de här var efter snapsbuffén


Midsommardans i vattnet


Jag, Anna i bakgrunden och Ankis i badtunnan, njutningsfullt!


Dagen efter så grillar vi, eller rättare sagt killarna


De där två prickarna ute i vattnet är jag och Alex


Så himla fint väder, passar på att klänga på min man!



Fina killar, japp japp!

Har precis kommit hem från en fantastisk midsommarhelg!

Nu ligger jag i soffan med datorn på magen och bara ryser av välbehag när jag tänker tillbaka på helgen. Super bra väder, en sjudundrans midsommarafton, fantastiska vänner, kärlek och vin. Kan det bli bättre?!

Den närmaste tiden är det rehab som gäller för att komma i balans med sig själv och sömnen. Nämnde jag förresten att det var en fantastisk helg...haha!!! Kan inte sluta tänka på hur lyckad den blev.

Nu ska jag krypa ner i sängen och ta igen lite förlorad sömn. Håll utkik här de närmaste dagarna om ni vill se midsommarhelgen i bilder, de finns helt groteskt bra bilder!

Snart påväg

Köttet ligger i marinaden, osttårtan ser stårlande ut och snart är weekendbacgen packad. Om några timmar är vi påväg till Nyköping för att fira midsommar. Jag hoppas på en midsommar med uppehåll i alla fall.




Ida-dag

Idag har jag varit med min Ida, vi har promenerat i stan och shoppat lite. Dagen avslutades med lunch i Kungsan.


En massa ärenden

Idag har jag hunnit med massor av saker. Dagen startade med ett besök på systembolaget inför midsommar följt av träning. Sedan var det raka vägen till Liljeholmen för att ta fästingvaccinet och därifrån till CityGross för att inhandla mat för 10 pers i tre dagar, blev en del kan jag be att få tala om! Väl hemma har jag pysslat lite med ett sånghäfte med snapsvisor i. Det måste man ju bara ha till sillunchen! Nu ikväll har jag så smått börjat packa inför vår härliga midsommar weekend i Nyköping, strukit mina skjortor och gjort en super god sallad till middag.

Lite planering och födelsedagsmiddag på Thaiboat

Vid 18-tiden är det möte hemma hos Anna och Robin för lite planering av midsommar. Sedan ska jag vidare till skanstull för att fira Sara på henens födelsedag. Hon ville fira med middag på Thaiboat, mums!


Träning och tvätt

Snart är det dags för ett träningspass och efter det är det måste jag tvätta lite.


En shopaholics bekännelser

Min Alex är världsbäst. Han har ordnat en myskväll med filmen "En shopaholics bekännelser", har precis läst ut hela serien, och smågodis. Fantastiskt! Det kan inte bli bättre en tråkig, regning söndagskväll.


Egopic



Sommaren 2008

Om jag kunde drömma

Av lilla Sara har jag lånat denna bok; "Om jag kunde drömma" skriven av Stephenie Meyer. Det är denna bok som en av mina favoritfilmer Twilight baseras på. Satte igång och läste den idag när vädret var uselt, och trots att jag inte kommit så långt är den helt fantastisk.


"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."



Stephenie Meyer har berättat att äpplet på omslaget representerar den förbjudna frukten i Edens lustgård. Det symboliserar Bella och Edwards förbjudna kärlek som liknas vid den förbjudna frukten. Äpplet representerar också det val Bella har, att antingen ta emot den "förbjudna frukten", Edward, eller att välja att inte vara med honom. 

Regnet det bara faller ner...

En dag som denna var man ju inte direkt ensam på gymmet. Det var många som spenderade denna regniga söndag förmiddag inomhus, svettandes på gymmet. Bra val! Själv körde jag ett muskelpass och är helt slut. Mina ben darrade fortfarande när jag ställde mig i duschen hemma. När jag klev ur duschen hade min sambo lagat stuvade makaroner med köttbullar. Han är en ängel! Idag ska jag få i mig en redig potion kolhydrater och så har jag gjort en recovery milkeshake från Great med smak av jordgubb för att återfå balansen i musklerna. Drycken är sjukt god och smakar nästan som milkshaken på Gyllene Måsen, haha!



Tjejkväll

Här kommer tjejkvällen, med knytis-tema, i bilder. Det blev en himlans massa god mat, trevligt sällskap och ett och annat glas vin. Super trevligt och en riktigt bra initsiativ av "faster" Camilla.





Ni får ursäkta bilderna som är tagna med mobilkameran och är lite suddiga.


Träningen och shoppingen

Kl 11.30 på förmiddagen idag var jag och Anna på gymmet för att träna. Det gick sådär smidigt för vi körde aerobics och det är inte min typ av träning. Nu vet jag i alla fall vilket pass jag ska undvika i fortsättningen. Det är tur att smaken som baken och att det finns pass som passar alla individer. Jag är mer en "kötta-gärnet-på-träningen" tjej och då ska man välja en helt annan sorts träning. Hur som helst klarade vi oss levande därifrån och tog oss in till stan. Vi passade på att kolla finalen i Stiletto Run i Kungsan och det var en riktig upplevelse. Sen gick vi runt och strosade lite och shoppade. Jag hittade ett par skit sköna beiga chinos och en urläcker nattblå klänning. Tyvärr blev jag inte ensam med att införskaffa den där urläckra klänningen, så efter ett par minuterns barnsligt tjurande fick både mamma och Alex fick mig på bättre tankebanor. Och det är faktiskt sant som dom sa; att man kan ju inte rå för att man har så god smak! (Tjej-jargongen vi körde i högstadiet att det var dödsförbud med att köpa samma kläder som någon annan satte visste sina spår ändå, märkligt!). Det är ju inte heller för intet man blev nominerade till "Bäst klädda brud" i skolan.



Jag och Anna på omslaget av tidningen Glamour

     
Klänning och chinos

Träning, shopping och tjejkväll

Aerobics står närmast på schemat nu kl 11.30 tillsammans med min Anna. Efter det blir det dusch och bastu och sedan in till stan för att hitta en klänning åt Anna på midsommar, och så lite vanlig hederlig shopping såklart. Efter det åker jag hem till Tyresö för att umgås lite med la famillia och på kvällen blir det tjejmiddag hemma hos "faster".

Tjejdag

Vid 11 tiden idag mötte jag upp Vivvi vid Åhléns. Därifrån promenerad vi ner till Kungsan för att glo lite på tjejerna som sprang i högklackad i Stiletto Run-tävlingen. Hur kul som helst hade vi och gick runt i tälten och gjorde roliga saker. Sen började det regna och då sprang vi till ett sushi hak och åt lunch. Efter det gick vi runt lite i Gallerian och avslutade med en långfika. En riktigt tjejdag men ett riktigt energiknippe till tjej som sällskap. Helt ursöt!

Glamour goodiebagen

♥ Nya nummret av Glamour
♥ Doftprov av Guess by Marciano
♥ Veet Hårborttagningscreme
♥ Veet Hårborttagningsvax
♥ Rexona Women Aloe Vera
♥ Rosa Silkes sjal
♥ Garnier Fructis Shine Activator Serum
♥ Garnier Fructis Bamboo Flexihold Hairspray
♥ Pocketboken "Djävulen bär Prada"

Stiletto run och lunch

Nu ska jag iväg in till stan för att möta upp Vivvi, en ur gullig tjej jag träffade på en tjejmiddag för ett tag sedan. Vi ska kolla lite hur det går för tjejerna som deltar i Glamour Stiletto Run tävlingen i Kungsträdgården. Sen bli det lite lunch och kanske kolla in sommarsortimentet i stans butiker.


Midsommar 2009

Midsommar 2009 kommer att firas i Nyköping där Robin har sitt landställe. Vi blir 8st glada festprissar som kommer att spendera midsommarhelgen tillsammans. Kommer att bli så sjukt himla kul! Det är sjötomt med tillgång till båt, badtunna och bastu. Vi kommer att ha med oss samt laga en massa god mat. Jippi!

Igår hittade jag min midsommarklänning och den är hur fin som helst, kan knappt ta ögonen ifrån den!

Fullproppad dag

Strax börjar dagen som innehåller en massa saker att göra. Förutom att träna så är det mycket ärenden som ska utföras. Pust och stön!

För syrran har tagit studenten, fy fan va hon é bra!

Gårdagens studentfirande för syrran var super skojj. Firandet började redan kl 13.30 med utspring och sedan fortsatte det fram till natten. Wihoo!


Bree Van de Kamp

Idag kände jag mig som Bree i DPHW när jag bakade allt bröd och alla pajer till systers student imårn. Jag är en riktig stjärna i köket! Imårn smäller det alltså för då tar systrami studenten. Super skojj ska det bli!


Hjälpreda

Idag är det fullt fokus på att förbereda allt inför syrrans student imårn. Nu är jag hemma i Tyresö och håller på att baka bröd och lite annat smått och gott.

Full ryss hoppar höjdhopp


Lite picknick och ljuv musik

Nu ska jag strax packa picknick korgen och möta upp några sköna människor för en trevlig söndagskväll. Vi ska bege oss till stadion och tjuvlyssna på Bruce Springsteen konserten. The grand finale, och det är hygglgit fint väder också. Najsigt!


New Moon

Älskade verkligen filmen Twilight och har sett den flera gånger så nu väntar jag med spänning till den 20 november då uppföljaren New Moon släpps på bio. Trailern finns redan!


Fira söta Sara

Ikväll ska vi fira Sara som fyller 18år. Ska bli toppen kul, längtar!

Nationaldagen

Är det för nationalistiskt att hurra för sitt land?! Aja hur som helst så tänker jag att göra det nu när det är nationaldagen idag! Hipp hipp hurra för Sverige!!

Igår var det en fantastiskt trevlig kväll. Vi var först hemma hos Anna och Robin och tog en liten fördrink innan vi begav oss ner till resturang Landet som ligger vid telefonplan. Ska jag vara helt ärlig så gillade jag inte riktigt stället. Men det var i alla fall trevligt och jag blev mätt. Sen gick vi tillbaka till Anna och Robin och fortsatte festen. P ARTY!!

Nuångrar jag lite att det blev för mycket party för jag är uppe och ska till jobbet, fyfyfy så tokigt det kan bli! Men det ska nog gå bra ändå!


Älskar att vara ledig

Det är så skönt att få ha sommarlov. Jag riktigt njuter av de två dagarna jag än så länge varit ledig. Jag riktigt njuter! Kanske till och med blir mitt sista sommarlov för om ett år går jag ut. Då har jag en kandidatexamen med huvudområdet idrott, med inriktning tränarskap (eller det låter stört coolt på engelska; Bachelor degree with a major in Sport Science, with specialization in Coaching). Grymt!

Under helgen ska jag fira supersöta Sara och nästa vecka tar min älskade syster studenten. Mycket kul som händer framöver!

Träningsvärk

Nu har jag sjukt ont i kroppen, jag körde nämligen stenhårt på gymmet igår och efter det tog jag och Anna en promenad till Midsommarkransen och runt i dom trakterna. Skit mysigt! Sen åt vi middag hos dom och mös framför tv:n.

Idag var tanken att vi skulle sitta ett gäng utanför Stadion med picknick och lyssna på Bruce Springsteen, men vädret ser inte ut att tillåta det. Typiskt!

Vilken härlig stämmning det var igår

Tentan igår gick ok, kan varken säga om det gick bra eller dåligt. Men jag hoppas självfallet att det ska gå vägen! Efter tentan så åkte jag hem och pysslade lite innan det var dags att ta sig in till söder för lite avslutningsmiddag med klassen. Super trevligt och supergott!! Efter middagen åkte vi in till skolan och gick på avslutningspuben. Där träffade vi glada GIH:are som precis tagit examen. Grattis till dom! Stämmningen var på topp och det var otroligt skojj!


Moët

Vilket dag! Mycket fanns det att fira;

♥ Anna och Robin har flyttat in i sin nya lägenhet
♥ Alex har köpt ny bil
♥ och jag hade min sista föreläsning i skolan idag (har iof tentan kvar imårn)

Det firades med (lite) champange på Anna och Robins balkong. Super mysigt!