Dagen

Idag blir det lite slappa och plocka iordning från igår. Eftermiddagen kommer att spenderas i en föreläsningssal. Vad kommer att hända med kvällen??

Mumsfillebabba

Gårdagen var riktigt trevlig. God mat, gott i glaset och kanonhärliga människor. Nu kan jag avslöja menyn och att förätten bestod av rödbetor på salladsbädd med fetaost och rostade pinjeönötter samt en honungsvinigrett. Till varmrätt serverades fiskfläta, en s.k. fläta/galler av lax och lungo, med potatisknyten gratinerade i västerbottenost och örstsås. Efterätten var min personliga favorit, en tiramísu som jag måste säga att jag lyckades med. Super gott!!

Middagsbjudning

Nu är det full rulle i köket! Jag och Alex klättrar på varandra för att hitta en tom yta att förbereda vår meny på inför ikväll. Det blir en klassisk trerätters som jag tycker vi har komponerat ihop riktigt bra. Bara en massa gottigheter! Det inbjudna gästerna i vårt lilla gäng som typ heter nått i stil med "vi-som-bjuder-varandra-på-middag-en-helt-vanlig-onsdag" är Martin, Anna och Robin. Kommer bli super trevligt!

Ps. Menyn kan jag ju skälvklart inte avslöka här, då blir det ju ingen överraskning för gästerna. Men den publiceras här senare... om ni har tur!


Spinn of hope

Den 27 mars kommer jag att delta i team Teldab´s Änglar. Ett spinningevent i samarbete med Friskis & Svettis för att stödja Barncancerfonden där deltagarna i lagen ska hålla igång en spinningcykel under 12h.

Avgiften går oavkortat till Barncancerfonden och målet är att samla ihop en miljon kronor. Läs mer på
spinnofhope.se.

Jag kommer att köra minst två pass á 1h under dagen, någon mer som är sugen på att delta i laget??20-åringen

Hej då tonåring, hej vuxenvärlden!! Syrran fyller 20 barre idag och det ska firas med middag på den mysiga resturangen Tabbouli. Längtar såå mycket!!


The shooes

Igår fick jag hem skorna som jag suktat efter, de är så fina så att jag knappt kan slita ögonen från dom! Mina nya ögonstenar helt klart! Nu är det bara att invänta våren så att dessa kan sitta på fötterna, gissa om jag blev glad imårse när termometern gick från -0 till +0. Känns dock som att det kommer att ta evigheter för detta snötäckta land att bli en vacker vårstad. Men väntar man på något gott så...Tack!!

Trots otroligt dåligt uppdaterande så hänger läsarna kvar, det värmer!

Vem skulle det annars ha blivit?

Johnny Depp har blivit utsedd till decenniets bästa skådespelare. Jag kan bara hålla med och applådera! För om det inte blivit Johnny, vem hade det blivit då (?)... nää juste; ingen!


Hemljuva hem

Nu är man hemma i Sverige igen. Och som lovat kommer här lite bilder från nyår som firades i Prag.New Years Eve in Prague

Nyarsfirandet i prag har varit helt fantastisk och vi har haft hur kul som helst! Bilder och mer text uppdateras nar jag kommer hem, sa hall i hatten tills dess.


-100101-