Skapelseberättelsen som den blev, inte som den skrevs…

Först skapade Gud åsnan.Gud sa till åsnan:
- 'Du är en åsna. Du skall slita och släpa dagen lång och bli kallad

dum i huvudet. Du kommer att leva i 20 år.'

Åsnan svarade:

- 'Usch då, det låter inte som något bra liv.
Kan vi inte säga att jag bara skall bli 5 år gammal ?'


Gud accepterade åsnans förslag.Sen skapade Gud hunden .Gud sa:
- 'Du skall kallas hund, leva ett liv i underkastelse, äta rester från
middagsbordet och vakta huset. Du skall leva i 35 år.'


Hunden svarade:

- 'Oj då, det blir kanske inte så roligt.
Kan jag inte få bli bara 15 år istället ?'


Gud accepterade hundens förslag.Därefter skapade Gud papegojan
Gud sa:
- 'Du kallas papegoja. Du kommer att sitta i ett hörn och
upprepa allt som sägs, till stor irritation för alla.
Du blir 75 år gammal.'


Papegojan undrade:

- 'Det låter väldigt enformigt...
Kan vi inte säga bara 50 år ?'


Gud accepterade papegojans förslag.Till slut skapade Gud mannen.
Gud sa:
- 'Du är en människa, en man!
Du skall ha ett bra liv.
Du är klok och intelligent, så du kommer att bestämma här i världen.
Du skall bli 20 år.'


Mannen svarade:

- 'Det låter som ett riktigt bra liv, men kan det inte vara lite längre ?'
(Nu visar mannen för första gången ett prov på sin intelligens..)

- 'Kan jag inte få de där 15 åren som åsnan inte ville ha,
de 20 som hunden tackade nej till,

samt de 25 som blev över från papegojan också?'

Gud accepterade mannens förslag.Därför
lever mannen ett härligt liv tills han blir 20 år.
Sen gifter han sig, för att slita och släpa i 15 år och bli kallad dum i huvudet.
Sedan får han helt underkasta sig den övriga familjens behov,
leva på rester från bordet och vakta huset i 20 år.
De sista 25 åren av sitt liv sitter han i ett hörn och upprepar allt,
som folk säger, till stor irritation för alla i sin omgivning...Catch and Release

Såg en väldigt fin film idag. Helt underbart vacker!...och i söndags såg jag The Perfect Getaway. Skådisen Timothy Olyphant är med i båda filmerna, lite små hunkig sådär!


Jävla PUK-kod

Jag har klantat till mig rejält idag. Riktigt rejält!! Jag har inte haft en fungerande mobil sedan 9.20 imårse. Kan ni förstå hur det känns att vara handikappad en hel dag?! På något vis lyckades jag stänga av mobilen och när jag skulle slå in min PIN-kod slant jag med en siffra vid första försöket. Fel PIN-kod. Då slog jag snabbt in konden på nytt. Fel PIN-kod. Bev så nervös när det stod att det är sista försöket att slå in pinkoden att jag självklart slog fel, igen. PIN-kod blockerad. Ange PUK-kod. Hur i hela friden ska man kunna sin PUK-kod i huvudet kl 9.20 på morgonen på en tunnelbanestation i Bromma, hur??

Har kommit hem efter en lång dag men kan fortfarande inte få fram någon PUK-kod för jga måste ju ringa 3 och be om ny... och det måste man ju ha en fungerande telefon till. Så nu sitter jag och väntar på att min räddare i nöden ska komma hem och låna mig sin telefon.

Dagens diss är helt klart PUK-koder!!

Hälsoprojekt

På förmiddagen har vårt team i kursen Folkhälsa presenterat oss och kört en kort introduktion för den grupp med psykiska besvär som vi ska ta hand om under 2 månader. Vi ska börja med att göra lite allmänna hälsotester, sedan köra olika fysiska aktiviteter med dom under 8 veckor och slutligen göra sluttester för att utvärdera hur de har utvecklats under tiden. Det ska bli riktigt intressant och spännande! De aktiviteter vi valt till vår grupp är; styrketräning, gympa, yoga och stavgång. Detta ska dom få köra två ggr i veckan och vi hoppas på fina slutresultat.

Quality time

Idag har jag hälsat på mormor och morfar. Vi har fikat med semlor och löst korsord. Dom var jätte glada och pigga och deras bitska humor gör mig varm i kroppen.

Valentines Day

Kärlekens dag är det idag! Dock är jag dunderförkyld och har jobbat hela förmiddagen, men nu börjar det likna lite mer myssöndag. Det pågår massa hemlighetsmakerier i delar av lägenheten som är avspärrade och där min sambo håller på att smida överraskningar, så jag får sitta snällt framför datorn och vänta på att de ska avslöjas. Av mig fick A en upplevelsepresent i form av att vi ska ta en tur i Globen SkyView någon dag då det är strålande väder. Det ska bli super spännande!♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥    


Nedräkning till solen...dagar kvar till Dominikanska Republiken


Musse på Elle-galan, KUNG!

"Jag känner mig bekvämast i mina vita brief!"


PS. Vad f*n hände med gynning, hur ser hon ut??


NFL: Super Bowl XLIV

Tv 6 visar Super Bowl inatt mellan New Orleans Saints och Indianapolis Colts. Sammandrabbningen sker på Dolphins Stadium i Miami Gardens, Florida. Så himla najs att det sänds i svensk tv! Tyvärr är det skola imårn kl 8.00, kunde brytt mig mer!!!!Salem al Fakir

det är årets vinnare av Eurovsion Song Contest!!

Grattis Anna!

Men fasen vilken great day jag haft! Massa roliga tillställningar och som avslutades med Annas födelsedagsferre. Stort tack för en grym fest och tillställning och stort grattis till k-kortet och födelsedagen!

Nu är det sängen som gäller och imårn är det slappdag, nu när man äntligen är ledig! Blir nog lite träning under dagen men det tar jag itu med när kroppen känner sig manad. 

Massa skojj idag

Äntligen en ledig helg, så himla skönt! Idag är det full rulle; Clairy fyller 11 år och det ska firas, Rebecka har ljusparty som vi ska på strax innan Anna firar sin födelsedag med fest ikväll. Massa roligheter helt enkelt!

Skolvecka

Man märker att det har varit en helvecka i skolan med föreläsningar och projektarbete för jag är helt slut. Fast slut på ett härligt sätt, ett sätt som känns att man gör något viktigt och lärorikt.


My fab shooes

Åhh jag längtar så mycket tills det är officiellt regelrätt att få ha på sig vårkläder. Längtar tills skinnjackan plockas fram och till jag får bära mina nya skor som jag höjt till skyarna. Det var Nina som promt menade att jag skulle köpa dessa, och efter viss tvekan kunde jag inte stå emot. Nu är jag helt såld!

Snart tror jag att det börjar bli dags för lilla mig att låta plånboken få ta lite semester, ett shoppingstopp skulle inte sitta helt fel.Mina ögonstenar