Kryssnings sammanfattning

24 timmars kryssningen till Mariehamn var kanon. Alla 78 personer (som sällskapet bestod av) var glada och lyckliga, alla drack och dansade! Middagen vi bjöds på var underbar, nedan redovisas menyn. Discot på kvällen var det verkligen drag i, trots att jag inte är ett "fan" av att skaka loss till shlager hits. Efterfesten i grabbarna grus (Ted och Dennis) hytt var helt ok, ger den tre stycken SSSSS av fem möjliga. De fyra timmars sömn som vi fick var välbehövliga för att orka med lunchbuffén. Den buffén var fantastisk med allt möjligt gott och jag verkligen rå diggade rabarberpajen med vaniljsås, utsökt! Eftermiddag var mest lugn och skön, satt i baren med gänget och lyssnade soft musik, sola och kollade på utsikten. Känns trots allt skönt att vara hemma med båda fötterna stabilt på fastland.


Grand Meny

Förätter

Zuccinisoppa
med chrèveost och timjan
Dryck: Tasman Bay Sauvignon Blanc 2006 (Nya Zeeland)

Halstrad oxfilé tartar
med grillad sparris och harissavinägrett
Dryck: Morgon 2003, Bouchard Pére & Fils (Frankrike)

Mellanrätt
Limesorbet

Varmrätt
Stekta hjortinnerfilé medaljonger
med palsternackspuré, fänkål och portvinssås
Dryck: Brown Brothers Shiraz (Australien)

Desert
Päronterrin
med biscotti, vitchokladglass och jordgubbar
Dryck: Moscatel Oro, Torres Penedés (Spanien)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback