Tips från coachen

image100

Min och Alexander middag igår var helt utsökt. Våran specialite är mumsfillebabba!
Här kommer receptet

Ingredienser:
Purjolök
Gul lök
Vitlök
Kantareller
Matlagningsgrädde
Mjölk
Kräftstjärtat
Räkor

Gör så här:
Fräs gul lök, purjolök och kantareller tills det får en fin färg. Varing för att det luktar väldigt gott! Häll därefter på matlagningsgrädden och skaldjuren. Låt det koka upp tillsammans. Krydda med vitlök, salt och peppar efter smak. Om du vill ha en mer rinnig sås, häll i lite möljk och låt det puttra någon minut.
Servera gärna tillsammans med färsk pasta, sallad och vitlöksbröd.


Smaklig måltid önskar "Alexandra"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback