Börjar det nya året med en resa

Nyåret var en oförglömlig natt som var i toppklass. Gudars vad skojj det var! Det finns så mycket att berätta om kvällen att ni får hålla er till tåls. För inte hinner jag skriva många rader nu inte, för vi ska till Sälen!! Wee!! Nu blir det frulle sen bär det iväg till, förhoppningsvis, snöigare platser.

Have fun and take care allihopa!


Kommentarer
Postat av: Markus

Hej!
Hoppas allt är bra efter nyår!
Alltså.. jag och Fredrik (läs positiva) fick en galen idé om att googla oss själva. Såg att du skrivit om Pryoknappen, men skit samma. Frågan är.. "pluggar i Motala men som alltid kommer att ha Stockholm"... hur hamnar man i Motala för att plugga?

/ Macke

Postat av: olle

ojoj gud vad spännande!

2007-01-06 @ 00:01:39
Postat av: Thomas

Här sitter man och surfar på den fantastiska webben och råkar snubbla in på din blogg. Vad snopen jag vart, vad intressant att läsa om dina bravader!

Hoppas att du hade en trevlig resa i snön. Det gäller ju att resa någonstans nu om man ska göra snögubbar, frysa, få snö innanför kragen och sånt.

Jo, jag tänkte på ditt bloggnamn. "Flachsan" du har möjligen inte blivit kallad "Flachsen" någon gång? Det vart jag hela tiden förr, för det är så att vi har samma efternamn och är släkt.

God fortsättning.
/Thomas

2007-01-06 @ 02:50:25
URL: http://www.zorki.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback