Thaiboat

Denna härliga afton åt jag middag på Thaiboat tillsammans med familjen, kusinerna och farmor och farfar. Man skulle nästan kunna kalla våran stora familj för "the VIP family" för vi fick nämligen bort direkt, vilket är mycket ovanligt på denna heta resturang (som utsågs till bästa krog 2005). Det är nämligen släktingar till oss äger stället så vi kunde snirkla oss in och reservera ett långbord, lucky us!

Maten smakade gudomligt som alltid, denna gång blev det Pad Thai som består av wokade risnudlar med jätteräkor, lime och krossade jordnötter. MUMS! Till det drack jag, för första gången, en Wine Cooler Spy, club Passion. Det var typ som en alkoläsk fast med vitt vin och med smak av passionsfrukt, rekomenderas starkt till alla er tjejjor och feminina killar!!

Söders hetaste sjökrog ligger belägrat på Kajplats 300 i slutet av Östgötagatan. T-Skanstull eller buss 55. Missa inte det här stället i sommar gott folk!

Nu är jag lite nervös, har äntligen packat klart väskan och tidigt i morgon bitti drar vi iväg till Götet för att se ROBBIE WILLIAMS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback