Kyss dig lycklig - 8 goda skäl att tokhångla

1. Det ökar ditt självförtroende
Glöm shopping-terapi - att kyssas är det bästa sättet att förbättra sitt sinnestillstånd. Inget gör dig gladare än härliga kyssar med någon du tycker om. Och är du glad och mår bra - och dessutom ser fräsch nykysst ut med rosiga kinder och glittrig blick - skjuter ditt självförtroende loss i höjden.

2. Det är bra för tänderna
Många långa och blöta kyssar motverkar faktiskt hål i tänderna och karies. När vi utbyter saliv med varandra, ökar salivproduktionen i våra egna munnar. Och saliv är vad som sköljer bort plack. Så glöm det där med tandtråd och flourtabletter och hångla i stället.

3. Det minskar din stress och ångest
Att kyssas är det bästa sättet att befria kroppen från vardagens spänningar. Du slappnar av, du andas djupare och du sänker ditt blodtryck. Hey, yogaövningar i all ära - men vill du verkligen bli harmonisk är kyssar lösningen.

4. Det håller dig frisk
Kyssar stimulerar kroppens oxytocin och andra kemiska ämnen som hjälper till att motverka sjukdomar. När vi hånglar utbyter vi dessutom bakterier och det bidrar till kroppens interna försvarsmekanism. Snacka om levande bakteriekultur!

5. Det ger dig ett naturligt put
Glöm kollagen-sprutorna och skabbiga silikonoperationer. regelbundet och aktivt kyssande ger dina läppar en naturlig svullnad och rosig färg. Så hångla mycket och ofta - och dina kompisar kommer avundsjuk undra vad du har för snyggt läppstift på dig.

6. Det hålelr dig i form
Spara in på det dyra gym-medlemskapet och bli beach-fabulos med hjälp av kyssar. Beroende på intensitet kan du kyssa bort mellan två och sex kalorier i minuten. Jämför det med de elva du bränner på löpbandet och bestäm själv vad som är trevligast.

7. Det är bra för din hy
Vetenskapliga tester har bevisat att kyssar kan förebygga och till och med bota problemhy. Så i stället för att lägga dyra pengar på tjusiga hudvårdsprodukter - hångla mera!

8. Det kan bota (eller i alla fall minska) dina PMS-besvär
Ömma mysiga kyssar kan faktiskt lindra dina kramper den där speciella veckan varje månad. Om inte annat får det dig helt klart att tänka på något annat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback