A Walk To Remember

45563-131

Var gång våren kommer till North Carolina, tänker Landon Carter (
Shane West) tillbaka på sin gymnasietid och på Jamie Sullivan (Mandy Moore). Landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra Jamie. Men när Landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för ett pojkstreck, möter han Jamie på hennes egna villkor. Deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. Och deras möte kom att ändra hans liv för alltid.

Snälla gott folk... se den!
Den är så himla fin och jag kan nästa lova att ni kommer kläcka ur er en tår eller två, men inte bara tårar utan förmodligen en hel del fniss och leenden kommer att spricka upp i era ansikten.
Den här filmen satte igång en hel del tankeverksamhet i min lilla hjärna. Vad betyder livet och de människor i din omgivning? Mycket djupa tankar, men det är härligt att gå och tänka på sådant efter att ha sett den här filmen med dess underbara berättelse.

Helt klart SSSSS. Den innehöll mycket charm och livslust. Den var ibland något förutsägbar, men hey... vilken kärleks berättelse är inte det?div>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback