Studentbilder

Här kommer äntligen mina studentbilder. Det är långt, långt, ifrån alla bilder men det är några som ni kan spana in. Bilderna är blandade och innehåller allt från champangefrukosten, båtresan och utspringet till middagsbjudningen på kvällen.

En underbar och oförglömlig dag för mig!
Tack!





Fiskat

Nu ikväll har jag, Alex, Mange och Erik haft en fiskekväll hemma hos Erik ute på Brevik. Känns lite som min grejj det där med fiske, det är så lungt och fridfullt att stå på byrggan/klippan och se ut över vattnet och kasta lite med spöt då och då. Fast bara tills myggen invarderar framåt skymningen! Hur som helst så var denna tisdag tydligen en kanon dag att fiska på för tro det eller ej så håvade vi upp två stycken stora gäddor. Först fick Erik napp efter ca 15 minuter och drog med glädje upp en lagom stor gädda och strax därefter var det Alex tur att håva in sin något större fångst. Erik visade sedan hur man skulle rensa fisken vilket var väl behövligt då jag inte rensat fisk sedan jag var en liten flicka. Så nu luktar jag fisk om händerna, lukten vägrar ju att försvinna trots att jag använt den där fisktvålen av stål. Någon som har något ritkigt husmorstips om hur man får borten fisklukten från händerna?

image224

Grillat

Idag har vi mormor och morfar på middag och det blir det, som alltid, morfars favorit grillspett till middag. I like morfars favorit rätt! Det var så himla gott och till det serverades ljumen färskpotatissallad och bearnaisesås. Mums fillebabba! Nu blir det strax efterätt och då är det bara att lägga på fruktspetten på den varma grillen, hoppas det är lika gott som det ser ut!

Dåligt av mig

Usch! jag skäms för hur dålig jag varit på att blogga de senaste veckorna. Det har varit två omtumlande veckor då det hänt så himla mycket. Först flytten hem till Stockholm, det har fixats och donats och man har gått vilse bland alla flyttkartonger. Sen kom midsommar med allt som hör det till, förberedelser och liknande. Midsommar i år hölls hos min bäste faster Sylvia. Vi var ca 60 personer som åt sill, dansade kring midsommarstången, åt jordgubbstårta, hade 3-kamp, hade lotteri dragning, grillade och dansade hela natten. Vilken kväll, helt oslagbar! Som kryddan på moset blev jag dunder förkyld under midsommarhelgen och att sedan jobba lör-sön var en riktigt pers! Nu är jag ledig fram till nästa onsdag, ska bli ritkgit skönt! Först ska jag se till att bli frisk och efter det har jag lite att stå i till min 20-årsfest den 7 juli. Ska bli så skojj tycker jag, synd bara att så många är bortresta!

Jag ska under veckan lägga upp lite bilder på studenten. Hörde ryktas från fotograferna att det blev närmare 700 bilder, kan det verkligen stämma!? Bra i och för sig för då måste man ju blivit bra på minst ett foto.


Min önskelista är nu sammanställd och här är den:

♥ Efva Attling smycke i silver/vitt guld 

    efvaattlingstockholm.com

♥ Digitalkamera

   Liten och smidig
   Den här till exempel


Pandora berlocker

    pandorashop.se

   Ej armband/glasberlocker
  
Sex and The City boxen
    Hela serien, säsong 1-6


Silvermycke med budskap från KyssJohanna
    kyssjohanna.se
    Mina favoriter just nu!

♥ Singstar kit

    singstargame.com


Vattenätt fodral till min iPod nano 
    klicka här för mer info

♥ Presentkort
   hm.se
   nk.se
   presentkortstorget.se

♥ Spinning instruktörs utbildning

♥ Upplevelse 
   ticnet.se
   livit.se
   upplevelsepresent.se

♥ Prenumeration på veckotidningar

    Cosmopolitan, Glamour eller Elle
   
tidningsbutiken.se

♥ Skönhetsbehandling 
    Ex ansikts- eller nagelbehandling

SPA vistelse eller produkter

♥ i.d. Smink


Extern hårddisk 
    Multimedia box med tv-out

Rosa Lamborghini Diablo eller Ferrari 360 spyder 


Personliga minnen/förmål
   
Tex. en talva med massor med roliga fotografier
     fotoalbum med bilder
     ifylld vännerbok m.m.


En Johnny Depp vaxdocka i naturlig storlek
   

♥ En sjungande Gerard Way vaxdocka i naturlig storlek

Ny våtdräkt
   
Orca wetsuit

♥ Kläder till min nalle björn Tindra
    buildabear.se
    butik finns i Kista Gallerian

Biljetter till Justin Timberlake konserten i Stockholm

♥ Bikini
   josefssons.se


♥ Inredning till rummet


♥ Pengar


Jobbe

Undrar ni vart jag har tagit vägen?! Kan bara säga att efter studenten och flytten finns det inte särskillt mycket tid framför datorn, och det är på både gott och ont! Om cirkus en timme är det jobb som gäller, sitta i kassan hela dagen låter bara sådär lockande men money money money.. muste be funny.. in a rich woman´s world. Men jag tror att dagen går fort, om inte annat får jag längta lite extra till kvällen då jag ska gå på MTV Selected, Scandinaviens största DJ tävling. Det ska tydligen bli en galen fest där internationellt kända DJ Static, Axwell, Steve Angello, Özgur Can kommer att mixa live tillsammans med två av världens största DJ`S Stretch Armstrong och Erik Prytz. Det är min älskade DJ Domic (även kallad Alex) och hans polare DJ ROS (Robin) som har fått med mig på dessa tokigheter. Det blir nog en galet tokig kväll, synd bara att det är 12h kvar till det börjar kl 21.00. Typans!

etc.Grande

Kom nyss hem från en fantastisk middag på etc.Grande i Göteborg. En italiensk resturang med hur mycket läckerheter som helst. Jag åt en utsökt pasta med blåmuslor, kräftsjärtar, räkor och färska tomater. Mums fillebabba! Ett hett resturangtips för alla ni som tänkte ta en sväng förbi gbg i sommar.

Kommer hem till sthlm imårn kväll och då blir det att packa upp flyttkartonger. Förhoppningsvis kan jag ladda upp bilder från studenten redan under måndagen.


Lyx och Lisseberg

Lyx ansiktsbehandlingen av Pernilla var heeelt fantastisk! Känner mig som en helt ny människa och ansiktet är mjukt , rent och lent. Efter behandlingen kom Daniel och Linn, som spelade minigolf medans, och vi åkte till Lisseberg och åkte Balder och Uppsvinget. Uppsviget var riktigt jeklans skojj, det kan jag lova!

Nu sitter vi och slappar lite i lägenheten. Har bokat bord på Etc.Grande där vi ska avnjuta en härlig middag lite senare ikväll.

Götet

Gudars vilken underbar student jag fick! Vill tacka alla som förgyllde denna dag för mig, jag ill tacka er ett par hundra gånger!

Dagen efter studenten, igår, följde jag och Linn med brorsan och hans flicka Pernilla till Patielle, Gbg. Kollade in deras nya fina lägenhet. Idag ska jag få en ansiktsbehandling lyx av Pernilla på hennes salong, avundsjuk?! Ska bli så lyxigt!


Studenten

Äntligen är studentdagen kommen, idag ska det bli fantastiskt! Nu måste jag kila till champangefrukosten, ses imårn vänner!

Student fix

Hela förmiddagen har gått åt till att planera och fixa med studenten, vi var tyvärr så få som hjälpte till så det tog sin lilla tid...men nu är det äntligen klart! Ni som inte var med borde fan skämmas era töntar, haha! Ska iväg och träna nu ute i Råssnäs och efter det grilla lite tillsammans med seglarna, najsigt!

Två dagra kvar

Jag längtar så oerhört mycket efter studenten nu på torsdag. Jag längtar till alla nära och kära som ska kommer hit för min skull, så underbart. Det är just nu fullt upp och det är så mycket som ska hinnas fixas innan jag kan ta det lugnt och andas ut innan jag springer ut. Det är bla. presenter som ska inhandlas och en vagn som ska derkoreras, puh! Inte nog med det får jag feta ångesten för att jag knappt har tid att spendera lite kvalitéts tid med mina friends.

Nej nu ska jag kavla upp ärmarna och sätta igång att pyssla med sådant som måste göras, det var inte för skojj skull jag ställde väckarklockan på 8.00.


Halmstad idag

Idag startade min dag redan kl 4.45 då det avr upp och hoppa för att åka till Halmstad och kolla på en triathlontävling. Jag valde att stå över dagens lopp pga en lindrig förkylning i veckan men jag hängde givetvis med och hejjade på mina vänner. Kom hem för en timme sedan så dagen blev ritkigt lång, känner att skrivandet inte blri längre än såhär denna afton.

Om ynka 4 dagar tar jag studenten, tänka sig! Hurra för mig i förskott!


Het dag!

Vilken dag! Låg ute i solen och blev så överhettad att jag blev tvungen att söka skydd inne i lägenheten. Inte för att klaga men GUD VAD VARMT! Väl i lägenheten började jag rensa och packa lite inför flytten nästa vecka och så drack jag lite mer echinagard. Fasen känner mig fortfarande inte nått vidare pigg. Trots det övertalade Malin mig att åka till Erik och grilla och jag var ganska lätt övertalad, ska ju ändå äta så! Väldigt trevligt sällskap i form av Malin, Erik, Hägga, Jensa, Rebecca och några fler gjorde att jag glömde bort hur jag igentligen mådde. Så skönt, men nu sitter jag här hemma och funderar på att sluta ögonen tidigt för att samla nya krafter inför morgondagen. Pratade lite med bror min när jag kom hem, ska besöka honom och Pernilla i deras nya lägenhet i Gbg nästa helg. Ska bli så kul med lite syskonhelg!

Godnatt my friends

Risig

Fattar inte Herren uppe i himlen att han inte kan göra mig sjuk nu. Jag tar ju snart studenten och då får man inte vara sjuk. Vaknade imårse och var alldeles kallsvettig och inte alls pigg och fräsch, som jag alltid annars brukar vara! Hehe, men jag vägrar ge mig så jag har druckit Echinagard hela morgonen.


Krya på mig!


Snart student

Min lilla studentmottagning igår blev riktigt lyckad och jag älskar alla mina underbara vänner här i Motala, de är så underbara människor! Jag är glad att det var så många som kunde komma och fira mig lite. Smörgåstårtan jag bjöd på blev ritkigt poppulär, såå gott med smörgåstårta juh! Fick lite presenter också nämligen fyra stycken jätte pampiga vinglas i klart och färgat glas, två stycken läckra svarta te koppar med vita prickar på, en bok om onödigt vetande, en champange, choklad, en personlig CD med minnesvärda låtar och massor med blommor. Tack mina vänner!

Det är sjukt varmt ute, jag ska inte klaga men att träna i denna värmen är fan inte kul. Det är ju jobbigt att bara sitta stilla ute i solen så svettas man gärnet. Puh! Det skulle inte vara helt fel med lite grillat ikväll, denna varma härliga torsdagskväll. Keep on dreaming!

För jag vill leva jag vill dö i Norden

Nu ska jag och Malin ut på en liten promenix i det fina vädret. Sveriges nationaldag är det också, på med nationaldräkten och dansa folkdans! Ikväll ska jag ha lite studentmottagning för mina vänner här i Motala, ska bli riktigt kul att alla är samlade. Men först promenad och kanske sola lite på Malins baksida.

Later

Skönt

Idag var det sista avsnittet av Betty och Hemmafruarna för den här säsongen. I höst är dem tillbaka för att stilla allas våran nyfikenhet. Rätt skönt med lite sommaruppehåll tycker jag, då kan man ägna de varma sommarkvällarna framöver åt att mysa utomhus. Imårn är det sista avsnittet av Grey´s också, samma sak där, man vill ju bara veta vad som kommer hända sen men ack så skönt att slippa boka upp soffan varje kväll hela sommaren från kl 20.00. Underbart! Även TVn behöver vila upp sig...

Maria, min Maria

Fick ett helt underbart samtal ikväll från min kära vän Maria som det här året bor i London. Vi hade jätte härliga saker att berätta och prata om. Fan för att du bestämde dig att stanna kvar 6 månader till, dummis! Men det ska bli skönt att få hem dig till Sweden i slutet av året... då känner jag någon som inte har något anant val än att packa väskan och hälsa på mig i Stockholm.  Ta hand om dig gumman och som sagt: gör inget som jag aldirg skulle göra! Have fun!

image220

Shit vad jag saknar dej tjejen!

Önskelista

Jag försöker uppdatera min önskelista inför studenten nästa vecka och min 20-årsdag den 7/7. Klicka här om du vill se den första önskelista som jag la ut på bloggen för några veckor sedan och här om du vill se den senaste uppdateringen.


KyssJohanna har fått in lite nyheter, dessa härliag armband önskar jag att bära i sommar.




Priserna varierar mellan 95-250kr

Hot

image206Fy bövelen vad varmt det har varit idag. Solen har varit riktigt flitig och fått termometern att visa 25°C i skuggan. Dessvärre var inte det till någon fördel när vi sprang 75min i Fålhagen. Var så jävla sur på solen när jag sprang i den kuperade skogen. När jag kom hem efter löpningen var det bara att ställa sig i en sval dusch och hinka i sig iskall recovery dryck.

Maskerad pics

Bilderna talar för sig själva
image203


Dagarna är räknade

Nu ska jag snart skutta iväg till skolan. Weeeeehiiii, eller nått?! Om inte allt för många dagar gör jag det för sista gången, går till skolan alltså. Ni kan inte i er vildaste fantasi förstå hur underbart det ska bli!

Nu har jag fått bidlerna från i helgen, kommer att dyka upp på bloggen i eftermiddag...spännande?



Godmorgon!

Godnatt

image198Sov så himla gott, det ska jag göra! Jag ska sova som bara tusan, hehe!









♥Sweet dreams




Bilder

Jag lovar att så fort som möjligt under veckan lägga upp bilder från maskeraden då jag och älsklingen var utklädda till flygvärdinna och pilot. Vi var så klockrena!

Student och maskerad

Ujh vilken dag! Fick halvspringa till tåget i det värsta regnvädret, fy vad jag verkligen ogillar spöregn. Väl i Sthlm var det raka vägen till möte på Strix televison vid Hammarbysjöstad. Nej, jag träffade eller såg inte Robert Aschberg. Efter mötet var det blixtsnabbt hem för att piffa upp sig för att gå till Leos studentbjudning. Efter super god mat och trevligt sällskap var det bara att åka vidare till lilla Sara för att fira henne. Sara och Leo var så söta, GRATTIS!

Nu har jag varit och hämtat min dräkt som jag ska ha imårn då jag är bjuden på maskerad. Temat är yrken och min pojke Alex och jag har valt att klä oss som pilot och flygvärdinna. Så goa Jossan lånade ut sin flygvärdinne outfit till mig, underbart! Jag lovar ingenting men förhoppningsvis kanske jag slänger upp en bild där ni ser Sandra as a
air stewardess.


Stackars

Igår kände jag verkligen skadeglädje då jag läste att det skulle regna idag fredagen den 1 juni 2007. "Alla" tar studenten idag, förutom jag. Men nu när jag ser att regnet står som spö i backen känner jag med alla stackare som har köpt en söt vit liten klänning och måste dra på sig värsat fula regnjackan eller dölja sin fina mössa under ett paraply.

Om det skulle regna torsdagen den 14 juni 2007, alltså på min efterlängtade studentdag, så vill jag inte ta studenten helt enkelt... då vill jag skjuta upp det ett år till! Haha nää jag bara skojja, men fatta va misslyckat och stå där på skolgården med vita gummistövlar och regnet forsande ner längst den svarta mössskärmen.

Här med har jag, Sandra, blivit en officiell Regn Hatare. Snälla why kan inte regenet regna där det behövs, som typ i öknen eller i länder där människor och djur behöver massor av vatten i sina brunnar och bäckar. Why?