Tack gode gud för att jag inte är fjortis

Idag är det dagen då fjortisarna gör entré så håll er undan. Första fyllan sker ofta vid majbrasan och det är anledningen till varför jag ska försöka hålla mig så långt ifrån en sådan som bara möjligt går. Istället ska jag tillbringa kvällen med Alex, Erik och Matilda då vi ska laga god mat och avnjuta den tillsammans. Lite senare på kvällen ska vi hälsa på Stoffe ovh se vad dem gör för roligt. Hoppas på en lyckad kväll utan fjortisar i närheten. Jag hoppas för er läsare också!


Thank God It´s Friday

Om 1h och 30min sätter jag mig äntligen på tåget som ska rulla till Stockholm. Fy fan vad jag längtar och fy fan vad tiden kan gå långsamt ibland. Jag är klar att gå till tågstationen nu men hur kul är det att sitta där och häcka typ as länge?! Synd att jag inte har något silver att putsa för det hade jag varkligen kunnat fördriva tiden med nu. Aja kanske kan dra en liten rolig historia för er, som jag typ kommit på själv, när jag ändå sitter här.

- Hur var namnet?
- Sandra, utan X.
- Men Sandra stavas väl inte med X?
- Nej, jag sade ju det! 

HAHAHA, humor på hög nivå! Den e så kul att jag kommer skratta hela vägen hem till Stockholm.

 


Dagens shopping



Hittade en massa grejjor idag när jag tog en promenad till stan för att fördriva tiden lite. Här ovan ser ni vad jag kom hem med:

Ur söta Mari Bella sandaler - 50kr
Tuff guld mönstrad bikini (strand väskan medföljer) - 179kr
A-linje formad tee med guldkedja - 49kr
Klarblå Peak vind/regnjacka - 150kr (Jaa ni såg rätt, helt sjukt!!)

Utnyttjade även min rabatt på H&M och ska prova Nivea Summer Beuty lotion, ni vet den som luktar så gott!

Grattis Malin

till körkortet! Du e så duktig så men kom ihåg att ta det lungt i kurvorna och kör försiktigt.

Kan man älska vädret?

Vaknade nyss av mig själv, inga väckarklockor och inga mobilalarm rubbande min skönhetssömn idag. Självklart låg jag kvar ett par minuter i sängen, det är så underbart att bara ligga där och veta att om man inte vill kan man stanna kvar i sängen nästan hela dagen. Inga lektioner idag, hur skönt är inte det?! Väl i sängen tog jag ett par ovärderliga minuter för mig själv och bara njöt av the moment och tänkte alla tankar jag behövde tänka för bli sams med min hjärna. Hihi. Tillslut kunde jag knappt höra vad jag tänkte för att det kvittrade så högt utanför fönstret och det var då jag såg den. Solen. Himlen var klarblå, träden stog stilla och solen sken. Jag sprang upp och kollade på termometern och kunde knappt tro det, 21°C kl 8.45. Ska sätta mig ute i gräset med en bok lite senare och lapa lite sol. Hoppas det håller i sig hela helgen för jag älskar verkligen det här vädret!

I miss my McChan

Saknar honom så! Låghelgen i Stockholm kommer att bli underbar. Den ska tillbringas med älsklingen, familjen och en massa vänner. Erik fyller 22 på söndag och honom ska vi fira på lördagen. Valbrogsmässoafton på måndagen vet jag kommer bli perfekt fast än planerna inte är helt fastställda, men jag har det där good-feeling pirret i magen and that pretty much says it all!

Framtiden ser ljus ut, bara några dagar kvar. Sen är det studenten, bara några veckor kvar. Efter det 20 årsdagen, bara någon månad kvar. I can see the light!

I huvudet på en brat


Mornin

image124
Godmorgon alla stjärnor, hoppas ni får en underbar dag med solsken!
Nu ska jag tralla iväg till träningen. Önska mig ett "gott" träningspass.










Bling bling

image123

Det är inte Apple själva som står bakom den gyllene idén. Alexander Amosu har specialiserat sig på att kundanpassa mobiltelefoner och tekniska prylar genom exklusiv design. Förutom 24 karats-höljen för Ipod-spelare, går det också att köpa diamantförsedda skal i guld till din mobil. Priset varierar. Vill du ha det allra lyxigaste går det att pryda telefonen med diamanter värda upp till 7 miljoner kronor.


Källa: e24


Tack mamma!

Idag när jag kom hem från skolan hade jag fått post av mamma. Hon hade skickat en jätte fin majkrans att sätta på jackan. Tack mammsen!

Uppföljaren

image121

Någon som såg Titanic på 3:an igår? Jag missade den totalt och ångrar de då Leonardo DiCaprio är grymt bra (och riktigt fräsch) som Jack i filmen. Hittade ett roligt klipp på Jehonas blogg där man kan se 'Titanic - Two the Surface' uppföljaren till Titanic. Kolla in det
här klippet, det är riktigt bra gjort.


(För er som inte har förstått det så är det en påhittad trailer)

He didn´t have mercy

Nu får alla tycka synd om mig, tycker jag! Efter den långa dagen i skolan bad jag till gud om att han skulle vara barmhärtig gällande simpasset på eftermiddagen, men han hörde tydligen inte mina böner. Förutom att vi var tvungna att simma en väldigt massa metrar så körde vi en serie där syftet var att få upp flåset genom att andas så lite som möjligt. Hur går det ihop lixom, flåsa utan att andas?! Hehe, nämen skämt o sido så skulle vi simma följande:

"Flås serien"
300m - 3-takts andning
200m - 5-takts andning       x 4 varv
100m - 7-takts andning

Ni kan inte fatta hur sjukt jobbigt det är om man är drottningen av 2-takts andning!!! Nu ska jag äta så jävla mycket mat och sedan lägga mig i soffan och inte resa mig därifrån fören jag måste gå upp och borsta tänderna.

Sjukt lång dag

Idag har jag gjort något så utmattande att jag knappt kan tro det själv. Jag har varit i skolan från kl 7.50-15.10. Det är = heldag. Anledning till denna lång dag var att min seminarie grupp i projektarbete hade möte för opponering mellan kl 12.30-15.30. Som tur var blev vi klara lite tidigare. Jag förstår inte hur jag orkade gå i skolan så långa dagar de först åren på gymnasiet eller hur alla ni andra som går i skolan pallar med. Nu skulle jag helst av allt bara vilja krypa ner i soffan med kudde och filt för en åtråvärd power-nap, men icke då. Träningen börjar om knappt 30min. Lord, have mercy!

Musik nostalgi

Sitter här och drömmer mig tillbaka till de härliga konserterna och festivalerna man varit på de senaste åren. Här följer ett litet smakprov på de artister jag sett uppträda live.


Robbie Williams - Lars Winnerbäck - Sahara Hotnights  - Johnossi


Håkan Hellström - Mando Diao - Looptroop - Laleh


The Ark - Moneybrother -Antilla


Hellacopters
Dag Vag
Teddybears STHLM
Caesars
Timo Räisänen
Wyclef Jean
Tomas Ledin
Hello Saferide
Cardigans

Popping

Grymaste movsen i have ever seen



Yesterday

Igår kväll var jag med Sannisen. Så gullig tjej! Vad blir: 1kg morötter, lätt crème fraiche, 2 avocados och lite vitlök? Jo, receptet till en lyckad filmkväll. Jag och Sanna är nämligen experter på att göra guacamole med sting i och vi lyckades även igår. Eftersom det inte gick nått bra på tv hade Sanna med sig den sista Wallander filmen, "Hemligheten", och den slutade så sorgligt att vi låg och grät i soffan. Verkligen en sevärd film!


Systra mi

Har spenderat en timme i telefonen med min sis. Saknar henne så! Ska bli skönt att snart få komma hem och träffas oftare, då kan ja ju ha lite mer koll på ná samtidigt. Hehe. Anyway, ta hand om dig hjärtat och kom ihåg att inte göra något som jag inte skulle göra... if you know what I mean!? *blink blink*


Rocksystrar

Underbar morgon

Tog mig en sovmorgon i mårse, men blev väckte av min prins kl 9.45 när han ringde. Kan ni tänka mig att han vaknade för mig?! Han väckte mig ur de den mest fruktansvärda drömen ever. Drömde att hela familjen var på solsemester i Irak och vi stanande där ett par månader för att verkligen uppleva landet, fråga mig inte varför. Hur som helst så vaknade vi en morgon av att det stormade in massa soldater i vårt hotellrum och tillfångatog mig. De sa att jag hade varit i landet tillräckligt länge för att börja arbeta för dem också släpade med mig till ett tvätteri där jag var tvungen att slavarbeta. Usch vilken hemsk dröm, tur att Alexander ringde och väckte mig från den. Å vad glad jag blev när jag upptäckte att det bara var en dröm. Puhh! Nu håller jag på att lagar en underbar brunch. Det är underbart fint väder ute, jag har en underbar lyckokänsla i kroppen och jag vet att det kommer att bli en underbar dag.

Vad ska ni göra för något denna lördag?

ASICS Gel Cumulus VIII

image95

Mina nya löpskor från Asics ska äntligen få följa med mig ut och springa. Köpte dem i helgen men eftersom jag drabbades av förkylning har de fått ligga kvar och varit väldigt lessna i skokartongen. Så ni kan tänka er vad glada de blev när de märkte att jag började rota fram och ta på min löpkläder, hela lådan började vibbrera av lycka.

Önska oss lycka till på löppasset!

Vill läsa

image93image94dessa två böcker av två stora sportprofiler. Den ena, Lance Armstrong, är världskänd och historisk med att ha vunnit Tour de France sju gåner i rad (1999-2005). Den andra, Jonas Colting, är en svensk triathlet som 2006 blev utnämd till Årets Svenska Triathlet för sina två fjärdeplatser på EM och VM 2005.







"This is my body. And I can do whatever I want to it. I can push it. Study it. Tweak it. Listen to it. Everybody wants to know what I'm on. What am I on? I'm on my bike busting my ass six hours a day. Thats what I´m on!"
                                                                                          /Lance Armstong (angående dopinganklagelserna)

Låt mig presentera...

...2007 års sommarplåga: Frida Muranius - "Dunka mig gul och blå". Hörde den första gången i veckan på vakna med the voice där hon spelade den live i studion samt gav en intervju. Sedan dess har jag haft låten på hjärnan, och vet ni vad det roligaste är? Jag kommer på mig själv gång på gång med att nynna den på skånska.


Perfekta presenten till mig

Finns det någon därute som bara inte vet vad dem ska köpa till mig i student/födelsedagspresent, det står bara helt still. Känner du igen dig? I have the answer för you! Har gått och blivit galet kär i en svart tidlös skinnväska från Tiger of Sweden som finns i Motala. Butiken i fråga gav mig 20% rabatt fram till söndag, om ingen annan hinner före vill säga. Nypris för denna vågar jag knappt nämna men låt oss säga att med rabatten så når den nästan 2000kr sträcket. Tänk vad smidigt att slippa behöva köpa två presenter, med denna väska är tiden räddad. Helt enkelt den perfekta student och födelsedagspresenten till Sandra, right?

Morgonträning

image91Har frisknat till så pass nu att det rivstartas med träning. Imorse kl 7:45 dök jag i bassängen och avverkade en sissodär 3000m. Efter passet började jag och Emelie att planera lite inför studenten t.e.x. vart vi triathleter ska ha vår champangefrukost, vad vi ska ha för transportmedel runt torget osv. Kan knappt berga mig inför the big day. Kan ni fatta allihopa, jag tar studenten!? Lilla tårtsmulan tar snart studenten, hurra för mig!





Nu ska jag äta fruksot nr 2 och medan den görs iordning ska jag träna på studentsången:

"Sjung om studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår,
än klappar hjärtat med friska slag, och den ljusnande framtid är vår."

Bra sångröst Sandra, bra sångröst!

Alexander vs Kenth

image90"The big game" kan man kalla det, stormötet mellan
min älskling och min pappa. Nyligen, mellan klockan
20.00-21.00, gjorde dem två upp om segern i badminton.
Väntar nervöst på samtalet som kommer att meddela
mig vem som vann. Vem ska jag hålla på?

Jag vet iaf vem som vann mobil fighten, grattis pappa!
Kanske är rättvisast om Alex får ta hem badminton segern?!

Jag älskar er! Hejja båda!











Självförtroende

image84














Kaxig t-shirt från asos

Moves, I like to make 'em

THE ARK
image72
Kolla in videon till The worrying kind
här!

Vakna med the Voice

image71

Det finns inget bättre än att äta frukost framför
Vakna med the Vocie på kanal 5. Så sätt på tv:n, mellan kl 06.30-09.00, och njut av både musik och andra roligheter som händer där. Nu ska jag tillbaka till soffan och äta en tallrik vaniljyougurt med den goda "jag-vet-inte-vad-den-heter" müslin och digga Özz. Skönt med en liten slapp morgon idag, ställde mobilalarmet på 8.30 (för att hinna se 30min av  Vakna med the Voice) men vakande redan kl 7.20. Ska till skolan en snabbis kl 11 för ett kort litet möte med min handledare. Sen ska det hem och pluggas och försöka friskna till så pass mycket att jag kan börja träna igen, längtar!

Glöm inte att bortsa tänderna mina vänner!

Vänner

Är inte värsta Vänner fanet men det här klippet är bara så jävla bra!


Klänningen

image70

Här hittade jag en bild på studentklänningen i Magazine of MQ. Ser att hon har svarta skor till klänningen och vad tror ni om att satsa på det? Då blir det vit mössa, svart skärm på mössan, vit överdel på klänning, svart sidenband med rosett, vit nederdel på klänning och svarta skor som avslut. Hmm ska fundera lite på saken, ha gärna en åsikt så det blir lättare för mig att bestämma!!

För jag har SNART tagit studenten...

image69

Idag när jag tog en sväng förbi skolan, för att hämta projektarbetet jag ska opponera på nästa vecka, möttes jag av ett hav av glada elever med sina studentmössor i högsta hugg. Mössorna har äntligen kommit! Jag var inte sen att ställa mig i kön och hämta ut min. Sen ringde Sanna och vi tog en promenad till torget och tro de eller ej så bara hängde min studentklänning där när vi klev in på MQ. Skylten över klänningen lydde nått i stil med "Sandra, jag vet att du vill ha mig, kom och ta mig innan det är försent!", haha. Så jag tog den och när jag kom hem och provade med studentmössan till var det bara så perfekt. Nu kan jag ta farväl av oron i magen och ägna min hjärnverksamhet och betydligt viktigare saker än åt vilken studentklänning jag kommer att ha på mig, om jag nu hittar någon? Känns så skönt!


Dagar kvar till studenten: 56
(varav ca 35 skoldagar)

Hottingar

image68

Hittade dessa två hottingar på 2hand idag. 25kr/st och jag kunde, såklart, inte välja färg så jag slog till på båda, fynd eller vad?! Kommer vara super hänga på axeln en sommarafton till ett par mörka stuprörsjeans och en t-shirt eller varför inte hotta upp den söta dolly-klänningen en vanlig sommardag. Love my purses!

Glassigt

Idag känner jag mig lite piggare, weee! Fortfarande ont i halsen, känns typ som jag sväljer rostiga spikar, men som sagt det är på bättringsvägen. Tänkte försöka lämna lägenheten för första gången på 48h och se om jag kan ta en promenad i det fina vårvädret. Himlen är oskyldigt blå och solen skiner men när jag sneglar på temometern står den bara på 7°C. Får bylsa på mig en massa kläder så att jag inte drar på mig yttligare en förkylning som kanske lurar runt hörnet. Promenaden är planerad in i minsta detalj då jag inte haft något anant för mig de senaste dygnen, det bär först iväg till skolan där jag ska lämna mina bild-arbeten, sedan ska jag till mitt skolfack och hämta ett projektarbete jag ska läsa till semenariumen som startar nästa vecka?! Ska passa på att prata lite med mina tränare när jag ändå är i skolan och så får man se om några andra filurer har lust att byta några ord med mig eller om de flyr mig som pesten... nobody want´s to be sick! Torget nästa, ska kika in i mina 2hand butiker och se vad som är nytt och när ag ändå är på torget ska jag passa på att storsa runt där och fördriva några minuter. Kanske träffar man någon man inte träffat på länge?! Chanserna är ju rätt stora då det är lilla Motlaa vi pratar om. Ska sedan bege mig hemmåt, läsa lite i kemiboken, kanske sätta på en tvättmaskin och städa upp lite innan jag återigen bänkar mig framför tv:n. Ikväll är det Roomservice med Carro Gynning, Grey´s Anatomy och så Fråga Olle med Patrick Ekwall och Caroline af Ugglas.

Men först alltid en dusch, inte lukta usch står högt i kurs...

Dags för fruarna

image67

Betty is back, helt underbart avsnitt! Hejja Betty! Nu är det dags att ta fram med hallon smoothien ur kylen och bänka sig framför hemmafruarna.

Silver and gold

image61



Dessa små juveler från Kyss Johanna är oemotståndliga, ge mig!

Drömskorna

image58
Hur läckert skulle det inte vara att traska runt i dessa underbara skor en vårdag som denna?! Ge mig!

Mickey mouse club



Brittan & Justin sjunger duett
Enjoy!

Femman

Ikväll blir det en riktig kanal 5 kväll med  Betty och Hemmafruarna. Äntligen är Ugly Betty tillbaka i rutan, har längtat så efter henne. Ska bli spännande att se hur saker och ting artar sig på redaktionen och vem den mystiska damen är? Kvällen avrundas med Desperate Housewives där Gabrielle åker till New York för att ta upp modellandet, Susan hittar dottern och Austin tätt ihopslingrade i soffan och Bree möter sin nya svärmor. Can´t wait!


Varför?!

image119

Sjuk! Vill inte! Orkar inte! Kan inte vara sjuk igen!

En bok i min smak


image606


Fördröjd tillfredsställelse är något som tillhör det förflutna i denna kvicka kollektion av tips och tricks för att få kärlek, berömmelse, makt, parkeringsplatser och andra viktiga saker ? nu.

♥ 14 sätt att slippa gå till jobbet
♥ Kaxiga tjejers guide till jakt och kyssar
♥ Bombsäkra strategier för att få den perfekta lyan
♥ Sanningen om hår och män
♥ Hur du omvandlar din sämsta egenskap till ett fräckt jobb
♥ Hur du får fler fria drinkar
♥ Plus vågade bekännelser från Kaxiga tjejer!

. . . för att Kaxigt är bättre.

Önskelista; student och födelsedag

Nu är det väldigt många som nyfiket börjar undra vad jag önskar mig i studentpresent torsdagen den 14 juni. Gud vad jag tycker att det är svårt att svara på den frågan! Några veckor senare, den 7 juli, fyller jag 20år så jag nöjer mig med att skriva en önskelista.


Utan inbördes ordning...


♥ Efva Attling smycke i silver/vitt guld 

    efvaattlingstockholm.com

♥ Digitalkamera

   Liten och smidig

♥ Pandora berlocker

    pandorashop.se

   Ej armband/glasberlocker

♥ Sex and The City boxen
    Hela serien, säsong 1-6


♥ Smyck från Kyss Johanna
    kyssjohanna.se
          

♥ Singstar kit

    singstargame.com


♥ Prenumeration på veckotidningar

    Cosmopolitan och Glamour


♥ Inredning till rummet

♥ Pengar


Smakprov inför ikväll


After Dark show ikväll

image605

Ikväll ska jag, Alexander, mamma, pappa och Linn gå och se After Dark på Cirkus. Middag klockan 19.00 och showen börjar kl 21.30, ska bli så kul! Såg Chritser Lindarw intervjun i mårse på tv4 nyhetsmorgon och jag diggar honom stenhårt. Någon som sett deras tidigare shower?

le Tour de France nästa?!

Igår landade jag på Arlanda. Äntligen hemma! Träningslägret i Can Picafort, Mallorca, var verkligen hårt men drivande och inspirerande som alltid. Efter att ha firat min påsk på cykeln de senaste fem åren är det det med blandade känslor jag konstaterar att det är sista gången jag är på träningsläger med triathlongymnasiet. So sad! Min "låssas familj" kommer snart att splittras när det stundas student om några veckor. So sad, so sad!

Liten snabb rapport om lägret:
♦ Hotellet vi bodde på,
BlueBay, var ett mycket fräscht "sporthotell".
♦ Danska triathlonlandslaget bodde på samma hotell.
♦ Vi träffade den danske triathleten och för OS-vinnaren Ramus Henning på hotellet, mycket trevlig prick!
♦ Vädret på Mallorca var katastrofalt dåligt, endast tre soldagar.
♦ Shoppingen var värdelös!

Träningen:
♦ Totalt satt jag satt på cyklen i ca 27h och avverkade då 609km varav två tempo- och två bergspass.
♦ I simbassängen befann jag mig nästan 9h och då simmade jag 24,250m.
♦ Sprang gjorde jag i 6h varav två fart/intervallpass och resten distanspass på 30-60min.
Utöver denna träning vart det ett antal timmar styrketräning, stabilitetsträning, smidighet och strech. Resten av tiden gick åt till att äta och vila/sova.

Idag ska jag bara ta det lungt och glassa. När mamma kommer hem ska vi ta en promenad i det fina vädret och när Alexander och pappa dyker upp från jobbet ska vi tända grillen. MUMS!