VINNARNA av underkläder från Bodhi

Nu har jag hunnit komma hem från jobbet och äntligen ska det avslöjas, vem är det som har vunnit ett underklädesset från Bodhi?

Ett stort grattis säger jag till
Charlotta och Malin, nu behöver ni inte skämmas för vad ni har under kläderna,

Hurra, hurra, hurra!

Vinnarna presenteras senare

Bloggen är lite puckad i huvudet nu och jag har inte tid att tjaffsa med den så vinnarna presenteras senare, kanske i morgon eftermiddag. Har precis kommit från jobbet och ska iväg om en timme, innan det ska jag hunnit duscha och fixa iordning mig. Sen ska jag jobba imårn så ni får hålla ut till jag kommer hem igen.

Hur en text kan träffa en så intensivt i hjärtat

Du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
i ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp



Tack Håkan, jag är förevigt din!

Håkan Hellström

"För sent för Edelweiss" heter hans nya album som precis har släppts. Sitter här och lyssnar på de nya låtarna och det är som balsam för själen. Han skänker hopp om en ljusare framtid!

Officiell video för "För en lång lång tid" - Håkan Hellström

10,000 BC

Igår var jag på bio och såg 10,000 BC, en riktigt mäktig film! Men den är inte unik, jag har sett nästan samma story i Mel Gibsons film Apocalypto.


10,00 BC trailer

Biomekanik

Idag har vi haft våran första föreläsning i biomekanik med Kalle Daggfeldt. Kommer inte att bli helt lätt att lära sig denna tunga kurs men dock väldigt kul och spännande under resans gång. Vi fick också ett tjock biomeck häfte som vi ska läsa oss igenom. Sitter nu med häftet i knät och har kommit till den 7:e sidan av 150. Sådär bra studieteknik av mig, haha. Datorn tar alltid överhand! Om en halvtimme ska jag kolla på So you think you can dance Scandinavien. Ska spana in lite olika moves som man kanske kan plagiera, eller inte...

Typ ganska smart

Jag är lite förvånad över mig själv. Jag fick alla rätt på matteduggan idag och det var över förväntan. Antagligen är jag lite smartare än vad jag trodde. Great!

Påskmiddag

Idag har familjen varit på påskmiddag hos farmor och farfar, väldigt trevligt. Vi målade ägg, åt jätte (mycket) god mat och letade påskägg... det klassiska! Här nedan kommer lite bilder från kvällen som jag fångade upp med min sådär bra mobilkamera.

image645
Mitt lilla kärleksägg som jag nu tillägnar min Alexander

   
    

Påskägg

När jag kom hem från jobbet nyss låg det två stycken söta päskägg och väntade på mig. Ett var lite mindre och fyllt med godis, det andra var lite större och fyllt med detta;

♥ 3 st olika Mini Mellan från OLW; Nöt och fruktmis, nöt och bärmix och nöt och russinmix
♥ En ask lyxig choklad
♥ En brun bh med tillhörande string och hotpants
♥ Jennifer Lopez parfym "Deseo"
♥ Flytande foundation från Loréal
♥ Guldskimmrigt nagellack från O.P.I


image638image637



Världens bästa mamma och pappa sa okså få varsit påskkuvert, helt enkelt för att dom är dom bästaste!


Morning

Härligt men en ny dag då solen skiner och himlen är blå. Om knappt två timmar ska jag till jobbet och jobba fram till tre, efter det ska jag snabbt hem och svida om. Eftermiddagen och kvällen kommer ägnas åt att fira min underbara lilla kusin Viktoria.

Ny ringsignal

Har tröttnat sjukt mycket på min ringsignal till mobilen. Har haft Curly Sue med Takida  men det är så jäkla långt intro att man ofta hinner svara innan han börjar sjunga. Nu har jag ändrat till Pretty Green Eyes med Ultrabeat, riktigt skön låt men får se om den passar som mobilsignal.

Nu ska jag snart möta upp Ida för lite shopping i stan, sen ska vi handla lite mat. Innan vi ska luta oss tillbaka med middag och annat mys hemma hos henne tänkte vi ta en långpromenad runt på kungsholmen.

I morgon är det jobba som gäller på förmiddagen, sen ska jag på kalas till min lilla kusin Viktoria. Ska bli kul att få träffa farbror, Camilla och sina kusiner... va rätt länge sen sist!

Tävling

image636

Nu tävlar jag, tillsammans med
bodhi.se, ut hela två stycken vårsköna underklädsset (värde 268kr/set).

Tävlingsuppgift: Skriv en kort motivering varför just du vill vinna dessa urläckra underkläder. När du gjort det kopierar du in ovanstående bild i din blogg och sedan lägger in den länken i kommentarfältet nedan.

(Vinnarna väljer själv färg (finns i grönt och rosa) samt storlek på underkläderna).




Tävlingen avslutas fredagen den 28 mars kl 12.00, vinnarna utses senare samma dag.

Lycka till!

Utekväll och frisören

Precis kommit hem från frisören, blev verkligen nöjd över resultatet. Från korpsvart som det var för ett par månader sedan till läckra bruna/guldiga nyanser. I love it! Det krävdes två stycken avfärgningar och en jävla massa hårfärg innan det blev så här bra. Dock var det lite jobbigt att sitta hos frisören i sex timmar, särskillt när man är lite smått bakis. Men det gick, trots att jag höll på att somna när hon la i hårfärgen.

Gårdagen var riktigt lyckad. Körde en ordentlig styrketräning med Ida på eftermiddagen. Därefter handlade vi lite räkor och skaldjursoppa och gick hem till henne och hade lite mysigt. På kvällen träffade vi upp Karin och Maria och vi gick först till Spoon och tog en cider. Där var det tjejsnack på hög nivå kan jag ju tala om, haha. Sen gick vi vidare till Fridays där drinkarna flödade och efter det till Laroy. Dansade in till småtimmarna, eller snarare till det stängde, innan vi beslöt oss för att åka tillbaka till Ida. Jag somnade innan jag hade lagt huvudet på kudden, så skönt. Tyvärr ringde klockan redan kl 8 eftersom jag skulle va hos frisören kl 9, ibland ångrar man att man bokar upp sig sådär.

Juste det där med klippningen, fick allt gratis eftersom hon råkade spilla lite färg på min tröja från Gina så att den blev missfärgad. Hon hade så dåligt samvete att hon inte ville ha något betalt, så det var bara att tacka... den där Gina tröjan var inte direkt någon favorit och inte särskillt dyr heller. Men hon ville absolut inte ha något betalt för sex timmars arbete och flera tuber hårfärg.


Dagens planer

Det är så skönt att vara ledig, att bara kunna få bestämma själv vad man vill göra. I eftermiddag ska jag träna med Ida nere på gymmet i skolan, sen ska vi hem till henne och laga till en god middag och fixa till oss. Maria kommer förbi sen när hon slutat jobba och då ska vi ut och ta ett glas vin. Ska bli härligt med lite tjejmys!


image631 image632 image633
Livsnjutare eller vad?!

Jag vill ju bara se bra ut naken

Jag vill tipsa om en väldigt rolig och super cool kokbok som jag fick av mamma för ett par dagar sedan. Det är triathleten Jonas Colting som skrivit den utifrån hans egan erfarenheter som elitidrottsman. Kokboken innehåller väldigt många färglada recept som är busenkla att tillaga, exotiskt när det är som bäst! Det finns också små hälsosamma citat i boken samt fakta om hur du handlar rätt när du står i din livsmedelsbutik.

Om du inte kan eller tycker om att laga mat kan du alltid ge bort kokboken i present och hoppas på att du blir bjuden på någon av de läckra rätter som finns i boken.


image624

   

Nu trodde du säkert att jag var helt tappad bakom en vagn som skulle glömma att kommentera bokens framsida, men icke! Coltings kropp is just fabuolus, med stor F. Bara det är en orsak till att köpa hem boken, kan till och med avslöja att det finns mer bilder  i boken. Haha!

VINNAREN av "Sensual" badskum

image623

Grattis
Marika, du har vunnit detta lyxiga badskum från Naturnära Hudvård!

Schlager för fulla muggar

Sitter här hos Ida nu och laddar ner lite schlager musik för att kunna ladda upp inför kvällens melodifinal. Tidigare på eftermidagen har varit nere på DagsLivs och handlat lite god mat som vi ska tillaga tillammans när alla andra börjar droppa in. Ska blir riktigt kul att bekanta sig lite närmare med Ida, Magnus och Karins vänner. Sen får vi ju se hur mycket schalger det blir, allt eller inget eller hur?! Ryktas om att vi ska sitta med tabeller och även satsa en tia eller två på den låten man hejjar mest på. Alltid trevligt!

Morning

Har sovit förvånansvärt gott inatt trots allt ståhej de senaste dagarna, kanske just därför sömnen behövde slå in. Idag blir det en tripp till skolan för att göra det slutliga vadtestet. Efter det ska jag möta upp min älskade Malin för lite shopping och middag m.m., allt för att försöka bli normal igen. Dagarna i fjällen har satt sina spår.

image622
Malin och jag på P&L -06

Änglar från Calas

Gissa om jag blev glad när jag öppnade paketet från Calas Smycken och äntligen fick ta på mig dessa underbart söta små änglar. Har haft den rosa rosenquartz stenen runt halsen hela dagen, så fin. Gillar också att den silverpläterade ankarkedjan är så lång som 90cm, perfekt längd till sommarklänningen!

image620

Är ni lite avundsjuka på mig är det bara att titta in på Sussis sida där ni snabbt och enkelt får hem dessa i brevlådan.

För jävligt

Sitter hemma hos min goá Ida och gör teknikanalysen som ska vara inlämnad i början av nästa vecka. Inte kul alls! Så sjukt jobbigt och tråkigt! Fan!

Wilma

Jag har precis försökt att laga min lilla rosa knubbdelfin Wilma som var lite trasig i fenan. Hon är fylld med små mjuka kulor som bara trillar ut ur det lilla hålet. Wilma har vart hos Alex ett tag men jag tog med henne hem och nu är hon ihopsydd. Det kanske blev inte så vidre snyggt men åtminstonde är hon hel, det är huvudsaken! Att ett litet mjukisdjur kan betyda så mycket, jag gillar henne. Jag hoppas innerligt att rehabiliteringen går fort.


image619

Home sweet home

Nu är jag på plats hemma i sthlm, det känns underbart. Det räcker gott och väl att andas fjällsluft i tio dagar. Nu återstår bara det tråkiga, att packa upp alla kläder. Fy va tråkigt!


Dags att åka hem

Det blir lite brädåkning nu på förmiddagen innan vi ska baxa in oss i bilen och styra kosan mot Estocolmo. Kl 9.00 ska jag stå beredd i liftkön för att hinna åka så mycket som möjligt. Sen blir det hem och städa för kl 12.00 är det stugkontroll, direkt efter det åker vi hem. Kommer att bli en lång resa med nu saknar jag både familjen, vännerna och speciellt min Alex.

Downhill

De två senaste dagarna har vi kört utför, himla härligt. Vi har fått lära oss metodiken bakom samt tränat på alipinskidåkning. Idag på förmiddagen har vi exemination med våran lärare mr Nisson, vi alla i gruppen blev godkända och vissa (läs; bla. jag) blev väl godkända. Detta firades med nudlar och omelett till middag, jippi! Får se om det blir någon bräda nu på eftermiddagen annars blir det afterski och utvärdering kl 16.00. Imårn åker vi hem från Ramundberget, det ska bli skönt. Det räcker gott och väl att vara här i tio dagar!


image618
Sötnosen Ida och jag i liften

Still in Ramundberget

image617

Bilder säger mer än tusen ord

         

         

         

Turåkning med underbart väder

Idag har vi gått på tur igen hela dagen, från kl 9.00- 16.30, det var en resa som heter duga. Vädret och utsikten på fjället var underbart. Men resan upp till fjället var inte att leka med, vi gick upp för en skoterled. Det gick uppför kan jag lova, mjölksyran i benen sprutade åt alla håll och kanter. Väl uppe på fjället vandrade vi ett par kilometer till vi "slog läger", vi blev tvugna att bygga en nödbivack i snön och sedan sitta där i 1,5h. Det var helt ok för vår grupp gjorde en kanongrop att sitta i, frös inte ett dugg! Nu ska vi strax upp till våra grannar i stugan bredvid och sjunga lite SingStar så jag laddar upp bilderna från dagens tur imorgon.

Trött

Idag har vår grupp gått på tur hela förmiddagen. Vi gick 6 km till Klinken och sedan hem igen. Efter turen hade vi genomgång av gruppuppgifter med mera med mr Nilsson, han ahde både lite positiva och negativa kommentarer om vårt arbete. Mest positivt. I morgon ska vi gå på tur uppe på fjället, vi får hoppas att det inte blir storm för då lär vi blåsa bort. Och som grädden på moset blev vi tvugna att bygga en nödgrop med vindsäck kl 19.00 i halvmörkret för att visa att vi skulle kunna klara av en eventuell nödsituation. Det var lite halvslitit, men det gick.

Nu ska vi unna oss chips med dipp, ska bli fantastiskt gott efter dagens slit!


   
Bygget av vinsäcksbivack. Slet som ett djur för att gräva en 150cm djup grop...riktigt "roligt"!

Skating

Dagen har varit väldigt intressant med exemination i längdskidåkning och introduktion i skate-tekniken. Bambi på hal is kan man ju lätt kalla det! Nu under kvällen har vi haft föreläsningar i snö och lavinfara samt gruppprocesser. Nu har vi lagt längdskidsfasen bakom oss och kommer i morgon att gå in på turåkningsbiten. Vi ska under tre dagar gå på tur både i dal och på fjäll där vi ska tillämpa olika gruppprocesser. Hoppas det blir lika kul och givande som längdåkningen!

Nu blir det kvällsmacka med o´boy och lite film, god kväll!


Lite längdåkningsbilder

image602
Jag och längdskidorna, vilket par!

image603
Ida, Maria och jag

Längdåkning

 Idag har våran proffsgrupp, i lednign av Johnny Nilsson, kört längdksidor så att det det sprutat snö bakom oss i spåret. Kollat lite teknik på varandra samt analyserat lite. Sen blev det riktigt tunga backintervaller med fokus på att få fäste i "löpningen" uppför. Det var rätt tungt! Nu sitter vi i stugan och ska börja grädda våfflor, ska bli sååå gott!



(Vilken skidpose man fick till - Ida, Maria och jag packar upp den varma blåbärssoppan)

Hej alla sötnosar!!

Nu sitter jag i den mysigaste stugan uppe i Ramundberget och bara njuter. Det är ca -10° här uppe och det är perfekt. Solen har skinigt på oss hela dagen när vi åkte längdskidor. Behöver jag nämna att jag har ont i varje liten muskel?! Nu på kvällen har vi haft föreläsning med en professor från Litauen, han kunde sådär svenska. Hur som helst, nu sitter vi i stugan (som för övrigt ligger mitt i backen) och ska börja laga mat. Idag blir det lasange, smaskens!!

Ps. Hörde från mina kära klasskamrater som jag bor med att varmvattnet precis tagit slut, jag dampar snart sönder alla! Grrrr

Valla

Nu har jag och pappa röjt undan i bilen som jag och några klasskompisar ska åka upp i fjällen med. Det tog sin lilla tid att få bort allt onödigt och sätta in extra säten och då har vi inte hunnit damsuga och göra fint. Men det är vell skit samma, haha?! Efter det så vallade vi mina skidor med glidvalla, det tog ju evigheter. Massor av lager som ska stykas in och sedan skrapas bort. Men nu är det äntligen över. I köket står en platta på med korv så det blir ltie lunch innan jag måste tillbaka till GO och byta stavarna. Köpte ett helt skidpaket igår men missade att det var storlekar på stavarna så det blev fel. Längden är perfekt men själva handfästet är i storlek L jag behöver typ XS för mina små mini-händer. Får verkligen hoppas att dom har små storlekar kvar. Håll tummarna nu!