Från skratt till gråt

Sista secenen i kvällens O.C var sorglig, jag fällde ett par tårar jag jag lova. I miss Marissa to!


Killing gänget - Tommy Bohlin

Tommy Bohlins bästa. Skrattanfall². Kolla in det här klippet.


Gorgeous Girl

image73

Hur kan folk kalla henne fet? Nu tycker jag Tyra ser ut som en normal 32 åring och enligt mig har hon aldrig varit vackrare! You go girl!
(161 lbs = 73kg)

Pluggis



Kemiprov på fredag, plugga plugga, blää!

Im every woman

Kontakten med min kvinnliga sida:

[ ] köpt en hårfön
[x] sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] pratat känslor...nykter
[x] skrattat under en romantisk komedi
[x] berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x] ringt upp en person utan konkret syfte
[x] funderat på namn åt mina barn
[ ] insett storheten hos barbra streisand
[x] lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga
[x] druckit cosmopolitan
[x] sett ett avsnitt av "sex and the city"
[x] sett två avsnitt av "sex and the city"
[x] känt mig sugen på en kopp te
[x] känt glädje över att få blommor i present
[x] gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] blivit arg utan anledning
[x] gråtit efter 9 fyllda år
[ ] brytt mig om hm:s val av modell
[ ] insett storheten i linda skugges krönikor
[x] kramat en kille
[x] dansat

Kvinnliga: 18/22



Kontakten med min manliga sida:
[ ] ljugit om hur mycket jag har druckit
[x] ätit en blodig stek
[ ] läst en biltidning
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] styrketränat
[ ] fortsatt prata med en tjej även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg
[ ] sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont
[ ] tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv
[x] lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[ ] läst en bok av jan guillou
[x] läst ett nummer av slitz
[ ] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[x] känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] gått på en ulf lundell-konsert
[ ] använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[x] diskuterat bröst
[ ] gjort lumpen
[ ] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[x] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[x] enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] lagat någonting på egen hand
[x] skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan
[ ] tävlat i att dricka öl
[ ] påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut

Manliga: 11/24


Grey´s

Helt sinnessjukt spännande avsnitt av Grey´s Anatomy. Snacka om cliffhanger! Jag vill ju lixom inte vänta en hel vecka för att få svar på alla frågor. Kommer dr Burke att dö? Kommer Danny i så fall få hans hjärta? Vad kommer dr Burkes tjej Christina att ta sig till, kommer hon någonsin kunna förlåta sig själv för att de skildes som ovänner? Hinner Danny att dö innan han får något nytt hjärta? Vad ska Izzie ta sig till, kommer hon då att dö av sorg? Kan Alex kanske rädda Izzie med sin kärlek till henne? Hur ska det gå för Meredith och dr Sheperd (alias McDreamy), kommer de att insa att de är förälskade i varandra? Vad händer i så fall med Merediths dejt och dr Shepards fru Addison? Kommer Addison lämna sjukhuset och återvända hem? Vad kommer att hända lixom? I wanna know, now!

Tidig morgon

Väckarklockan ringde kl 04:30 i morse. 04:30. Fatta vad tidigt det är, man har ju knappt hunnit somna fören kl är 04:30. Anledningen till denna tidiga morgon var att tåget till Motala avgick från centralen kl 05:20. Min första, och enda, lektion för dagen började kl 8:00. Nu sitter jag på lektionen i webbdesign, vi har rast nu men sedan ska vi starta igång med PhotoShop.

Konstfack

Ikväll har jag varit på öppet hus på Konstfack, University College of Arts, Crafts and Design. Det var mycket intressant att lyssna på lärare och gå på rundvandring i de stora lokalerna.

Nu gäller det bara att göra bra ifrån sig på antagningsproven och hoppas att man blir en av de femton lyckliga personer som blir antagna. Då beräknas det söka ca 300 personer. Puhhh!

Fy på mig

Nu har en hel helg gått och jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen, fy fy fy!

Idag är det studiedag i plugget så jag befinner mig fortfarande i stockholm. På förmiddagen ska jag plugga lite, har en hel del att göra, och senare ikväll ska jag på öppet hus på
Konstfack. Fett spännande! Innan dess ska jag hinna hämta ut min ring från Efva Attling. Hoppas hon har gjort klart den och att den blev fin!

Helgen har varit magisk! Åkte hem från motala i fredags och anlände hemma i huset runt 18. När älsklingen tittade förbi efter jobbet blev det skaldjursmiddag. Hur gott får det bli lixom? Det enda negativa med att mysa med en utsökt skaldjurmiddag är att man helst inte ska äta det utan aioli och alla vet ju hur man känner sig efter en "aioli-kväll"!? På lördagen var det upp och hoppa för jag, Alexander, Mackan och Thompa skulle åka till Stockholm Quality Oulet för lite shopping. Killarna hittade tonvis med snygga och stilrena byxor och tröjor från Acne, Björn Borg och JL... men vad hittade lilla jag då? Inte ett enda par jeans på Acne fanns i min storlek, sjukt jobbigt att ha den storlek som alla andra girls har. Men vad ska man förvänta sig när det är 50-70% rea på outlet priserna, allt är urplockat. På kvällen var det lite party hos Matilda i Orminge, skönt att träffa alla sköna lirare igen. Matilda och Lojsans lägenhet var stört skön, diggar hårt! Jag var kvällens chaffis och såg till att vi kom hem i tid för älsklingen var tvungen att vara pigg och fräsch på söndagen. För på söndagen var det dags för lägenhetsvisning. Alexander har spanat in hetaste lägenheten i Tyresö och funderar på att lägga vantarna på den. Lägenheten var lika fräsch som på bilderna men det stora kruxet var förvaringen. Inte många garderober där inte, och hur ska det gå med alla älsklingens skjortor? Problem är till för att lösas och inte ska det vara några problems inte. Bara att hålla tummarna! På kvällen åt vi middag hemma hos älsklingen med hans syster och hennes kille. Alexanders mamma lagade världens godaste buffé med alla smaskiga kinesiska rätter. Älskar den maten, särskillt vårrullar!

Nää nu ska jag börja plugga lite! Föresten, någon som såg det nya humorprogramet Hjälp! i fredags? Kunde inte skratta mindre!

Findning Nemo goes Mission Impossible

Kolla in den här roliga länken!

Aducation time

Nu sitter jag i skolan och är alldeles ivrig på att få komma hem till stockholm i eftermiddag. Tåget går 14.18 från motala station och jag anläder vid stockholm central kl 17.30. Underbart!
Hemma blir det skaldjursmiddag och mys med familjen och Alexander. Underbart igen!
I helgen händer det grejjer kan jag lova...

P3:s eget musikpris


Ikväll kl 20.30 i SVT1

Missa inte chansen att se
P3 Guld på tv ikväll! Sveriges artistelit ställer sig på scen - eller vad sägs om Mando Diao, The Ark, Melody Club, Timbuktu, Laleh, Anna Ternheim, Christian Walz och Max Peezay? Allt under ledning av en Howlin´ Pelle i toppform. Kan det bli bättre?! (Vem vet, kanske prisutdelningarna?)

Aj!

image76


Idag följde jag med Maria på promenad ner till affären för att handla vårrullar. På vägen dit höll jag på att spexa med mina hala mockastövlar och gled omkring på trottoaren, hur skojj som helst! Men det roliga höll inte i sig särksillt länge. Utanför entrén till Östenssons, och då menar jag precis utanför, drog jag rejäl vurpa och landade på svanskotan. AJ! Jag kom ganska snabbt på fötter igen och tittade på Maria som höll på att skratta ihjäl sig. Själv visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta så jag passade på att göra både och. Efter livsmedelsshoppingen bar det iväg hemmåt, Maria promenerade och jag stapplade fram. Ni fattar inte hur ont det gjorde. Men något jag fattar är att Maria skrattade för det måste sett galet roligt ut. Tänk er själva mig ligga på rygg med benen i vädret samt alla grimarser och ljud man fått till innan man hamnade i den positionen. Ja herre jäklar!
Nu förstår jag verkligen varför alla äldre människor införskaffar spikkäpp, skodobbar m.m. under vintertid, att trilla som jag gjorde idag + 40år = ambulans!

Tips: Gå försiktigt!

Mer paket till mig

Idag damp lite produkter från Matrix ner i brevlådan, så trevligt! Det är Matrix nya hårvårdsserie Biolance smooth thérapie som jag ska få prova. Det ska tydligen göra torrt och ostyrigt hår silkeslent, får se om dem håller vad dem lovar. Dessvärre har jag varken torrt eller ostyrigt hår, men det blir nog finnemang ändå!

image77

Någon som provat dessa produkter eller andra produkter från Matrix?

Paket till mig!



Idag kom äntligen mitt linne från
nelly! Det är hur fint som helst, I love.

How about today?

dagens låt: klubbland (klicka på länken; jag och min syster finns med i publiken till detta uppträdande)
dagens dusch: efter träningen
dagens frisyr: utsläppt/hårknut
dagens smink: färgad dagkräm, maskara och lipsyl
dagens händelse: han kommer tydligen inte att köpa studentmössa till studenten
dagens planer: skolan, träna, plugga och träffa girlsen
dagens vill ha: Alexander hos mig
dagens saknad: Elin i Uppsala
dagens drog: avocado
dagens glädje: blå himmel och sol
dagens tråkigaste: minus graderna
dagens finaste: mitt självporträtt
dagens måste: plugga
dagens dricka: vatten och te
dagens köp: ingenting, hör och häpna
dagens mat: kebab med ris / wook med avacadosallad
dagens sjuka: en viss hemlighet
dagens kärlek: Alexander
dagens mående:
glad men trött och lite öm i högra knät

Djungelboken

Vissa påstår att tecknade barnfilmer är allt för politiska, kolla in denna paraodi på den klassiska Djungelboken och bedöm själva.

Dagens film: Déjà Vu

Har nyss sett en väldans bra film på bio. Déjà Vu. Sjukt jävla bra och spännande! Den kan jag varmt rekommendera. Gillar starkt huvudrollen Denzel Washington och birollen Val Kilmer. (Bye the way så va Paula Patton var sjukt likt Halle Berry i vissa scener och James Caviezel en hotting).

Det som slog mig under filmens gång var att Tony Scott, regissören, måste ha väldigt djupa och konstiga tankar för att skapa en sådan här slags film. Hjälp vad han måste ha funderat på det övernaturliga och på fenomenet déjà vu. Undra om han tänkte ut allt detta, själva storyn, innan han somnade om kvällarna. Då borde inte han sovit länge varje natt kan jag säga.



För er som vill se trailern finns den
här.

Yesterday and today

Gårdagen var underbar med tjejsnack och film på kvällen. Det blev Nära och kära, helt ok film men slutet var sämst! Fick en inbjudan till Idol-party den 3/2 av Sanna, kan vara intressant.
Kvällens bästa: Sanna´s guacamole, yummie!

Idag har jag promenerat med Emmie och Maria i snön. Underbart! Nu ska vi laga hamburgare med pommes och sedan ska vi iväg på bio med Malin, vi ska se Déjà Vu.
Dags att hjälpa till i köket med the burgers...

The couple

image78

Jag blev så glad när jag precis fick veta att mitt absoluta favorit par på film även är ett par i verkligheten. Det är Ryan Gosling och Rachel McAdams jag pratar om och som vi kunde se i den fantastiska filmen
The Notebook. Det är så söta!
Jag har sett filmen ett par gånger och jag kan inte låta bli att gråta hejdlöst på de sorgliga/vackra partierna i filmen. Sist jag såg den var för för nästan ett år sedan i Banyoles, Spanien, med mina tjejkompisar. Vi alla grät så att hela hotellet trodde att någon dött, och det var ju typ sant.

Myskväll

Nu har jag super bråttom. Om 10 min kommer Elin, direkt från jobbet, och hämtar mig. Vi ska hem till henne och ha myskväll. Sannis kommer också förbi. Ska bli skönt att ha snackis-kväll med girlsen.


Jag och Elin

Jag ser det snöa



-3,8°C och snön "vräker" ner från skyn i Motala. Orka!

Family Flachs


 
Under veckan som gått har jag haft mailkontakt med en släkting som jag inte visste existerade. Väldigt spännande. Det började med att jag fick ett inlägg i min blogg där en man frågade var namnet Flachsan kom ifrån, han hade nämligen blivit kallad Flachsen i alla år. Det visade sig tillslut att vi hade samma efternamn, Flachsbinder, vilket var lite skrämmande eftersom jag trodde jag kände alla Flachsbinders i sverige. Något som var väldigt roligt var att den här mannen, som är syssling till min pappa, har släktforskat och på så vis hade mycket intressant fakta som sträckte sig långt tillbaka i tiden. Så nu vet jag allt om hur vår slät kom till sverige och vad mina förfäder hette och sysslade med. Jag vet också att vi har släkt i Los Angels, USA, och Tel Aviv, Israel.

Ett jätte tack till "Mr Flachsen" som tog kontakt med mig och berättade allt! Det var varit mycket spännande och lärorikt. Tack!

Pink lady

Jag har spanat in ett par riktigt snygga löpskor från Saucony. Färgen tilltalar mig väldigt mycket och det är ett plus. Visst skulle det höja stämningen, på ett jobbigt löppass exempelvis, med ett par rosa skor?
Om de håller samma mått som Sauconys andra löpskor kan de inte annat än vara en bra sko. För mig är det verkligen dags att köpa ett par nya jogging pjuks så varför inte dessa?! Frågan är om de hunnit komma till vårt lilla land sverige? Det ska jag ta reda på nu.

image80

To be continued...

Min favorit: Carolina Gynning

Finns det någon mer som är så roligt naturlig som fröken Gynning? Hon säger precis vad hon vill när hon vill, och visst kan det bli fel ibalnd men vem f*n bryr sig?! She´s the girl!
Men jag har inte alltid gillat denna blondin. Efter att ha följt BigBrother 2004, då hon vann, känndes hon bara föör mycket. Sedan blev det tyst kring henne ett tag tills hon dök upp, drop dead gorgeous i tv 4:s förkväll. Älskar henne nya korta frisyr, så rätt!

image81


Vill ni kolla på hennes absolut roligaste uppdrag i förkväll tycker jag att ni ska gå in på förkvälls sida och scrolla ner till klippet då Carolina besöker bonde söker fru-Marcus bondgård.

När jag läst klart min nuvarande bok "Resan tillbaka till den vita massajen" och den som står näst på tur "Martina-koden" ska jag direkt leta upp Carolina Gynnings självbiografi "Ego Girl" och läsa den. Har bara hört bra saker om den, så det ska bli kul att läsa vad hon upplevt för kulerier i livet.

image82

Shopping på G?

45563-46145563-459

Idag blev jag medlem på 
Nelly och som ny kund får man 50 kronor rabatt på det första köpet. Jag som länge suktat efter linnet ovan, från Koola Anna, funderar på om det är dags att slå till nu. Vad tycker ni?


Ps. Linnet heter Doris vilket får mig att tänka på min syster (som fyller år på lördag). Love you sis!

Dagens låt

Älskar musikern Damien Rice och framförallt hans låt "the blowers daughter".

Desperate Housewives-test

image83



Du är mest lik Gabrielle Solis.

Du är vacker och ditt liv har alltid gått som på räls. I dag har du det du alltid drömt om men är ändå inte riktigt nöjd. Frågan är om du någonsin kommer bli det?

Du gillar:
Uppmärksamhet, hemhjälp, pengar, sex, kontroll.

Du gillar inte:
Snorungar, tvätta, svärmor, jobba, din man.


Testet finns här.

Hihi part 2

Helt galet roligt! Läste precis den här underbara konversationen på tjuvlyssnat.se. Kan inte låta bli att bli alldeles skrattig när jag tänker mig in i situationen som åskådare.

Ett par ~25 sitter tillsammans. Killen skriver på mobilen och tjejen tittar på en bebis i en barnvagn längre fram.
Tjej: Åh, kolla bebisen!
Kille (sneglar dit hon pekar, fortsätter skriva): Ja.
Tjej: Men kolla då.
Kille: Ja?
Tjej: Jag vill ha!
Kille (funderar en sekund och reser sig sedan lugnt): Okej, jag ska fråga henne.
Tjej: Va? Vad gör du?
Kille går fram till mamman som tittar upp.
Kille: Ursäkta, min flickvän skulle vilja ha din bebis. Kan du tänka dig att byta den mot något?
Mamman (ler): Jasså jaha. Nej du, jag tror inte det.
Tjejen rodnar och är knäpptyst.
Kille: Okej, tack i alla fall (går tillbaka till sin flickvän). Hon sa nej.
Tjej (lågt och generat förmodligen av alla blickar och spridda skratt): Du är inte klok!
Kille: Jag vet, älskling.
Killen lägger en arm om hennes axlar och fortsätter skriva.

Fina priser

Under den tuffa tävlingssäsongen, sommaren 2006, kämpade jag mig igenom ett antal tävlingar med goda resultat. Det slutade med att jag tog hem 1:a platsen i östsvenska cupen, junior, med mina 780p. Eftersom jag inte själv kunde ta emot priset fick en representant från min klubb SCT ta emot det, sedan dröjde det ett par månader innan jag kunde hämta det i sthlm. Men nu har jag äntligen fått priset och det var verkligen ett kanonpris, förutom en ståtlig vandringspokal fick jag en påse full med träningskläder. Kläderna kommer från triathlonmärket Ironman i vilket den forna triathleten Lena Wahlqvist är återförsäljare här i sverige.

Hihi

Läste precis en jätte skojj grejj på tjuvlyssnat.se. Tjej 1 påminner såå mycket om en vän till mig, kan inte låta bli att dra på mungiporna när jag läser detta.

Tjej 1 sitter och messar. Tjej 2 tittar på. Båda är ~30.
Tjej 2: Är det till killen du träffade igår kväll?
Tjej 1: Mmm...
Tjej 2: Men du ville ju inte träffa honom igen? Är det så smart att skicka SMS då?
Tjej 1: Men jag har ju redan pratat med honom idag, så det är redan kört. Imorgon däremot! Då ska jag inte prata med honom.
Tjej 2: Men om han pratar med dig då?
Tjej 1: Jaa... Då är det kört imorgon med!
Tjej 2: Med den attityden kommer ni ju vara gifta innan du gör slut.
Tjej 1: Nä! För på bröllopsdagen får man inte träffa varandra före altaret! Där har jag min chans att smita...


Hola amigos

Om drygt två månader sticker jag iväg, med triathlongymnasiet, till Mallorca på läget. Mucho skojj! Vi åker den 29 mars och kommer tillbaka, vältränade och förhoppningsvis bruna, den 12 april. Jag är alltså borta över påsken. Undra om det finns påskharar i Alcudia?
Vi kommer att träna två veckor intensivt med mycket inslag av
cykel då det finns massor med berg att bestiga på Mallorca. Här är exempelvis en bild på hur en serpentin slingrande väg uppför ett bärg ser ut, alltså den vägen vi cyklar upp. Det är grymt häftiga upplevelser ska ni veta gott folk. Jag vet eftersom jag vart och cyklat på mallorca två veckor varje år de senaste fyra åren. Denna resa blir, troligtvis, den sista tillsammans med triathlongymnasiet. Därför ska jag passa på att njuta extra mycket!
I år kommer vi att bo på ett kanonställe lite utanför Alcudia som heter Bluebay. Vi kommer att bo två och två i bungalows som är 1:a klass kvaliciferat. Fler fördelar är den tempererade 25m bassängen som finns på området samt nära till bra löpvägar och cykelvägar/berg. På hotellet blir vi också serverade frukost- och middagsbuffé, jippi! Man orkar ju verkligen inte ställa sig och laga mat när man tränat ett antal pass under dagen.

Ska bli kalas att komma iväg lite under våren samt att komma tillbaka snygg och fräsch lagom till studenten!

Myskväll

Värsta grejjen hände mig idag när jag kom hem från träningen. Träningen som drog ut på tiden innebar att det blev bråttom att duscha, laga mat samt äta den innan kl 20.00 då jag skulle infinna mig hos Maria för att se veckans avsnitt av Ugly Betty (tätt följt av Grey´s Anatomy), I´m such a nerd.
Nu till själva  "värsta grejjen". När jag väl står där nyduschad i köket, är i full gång att tillaga min kyckling/räkwook med nudlar och pratar med min bror i telefonen så går proppen. Kan ni fatta? Samtalet bröts och allt i lägenheten blev svart. Scaaaary. Med mindre än en plupp batteri kvar på mobiltelefonen ringer jag i panik till min kära far och förklarar helt hysteriskt vad som hänt. Han får första ta en minut till att lugna ner mig, sedan förklarar han att jag måste gå ut till proppskåpet som sitter utanför i trappuppgången och byta propp. Endast inlindad i en handuk, efter duschen, blir jag tvungen att smyga ut i trappuppgånen för att byta proppen. Jag ber hela tiden till högre makter att ingen granne ska få för sig att kolla läget i trappuppgången. Eftersom mobilen var nära att dö vilken sekund som helst och det skulle innebära; ingen pappa som kan rädda mig, hann jag helt enkelt inte sätta på mig något annat. Som tur var höll sig grannarna inne. Thank Lord!
Väl tillbaka i lägenheten wookade jag klart min middag och avnjöt den i all hast medans jag klädde mig. 20.06 plingar jag på dörren till Maria och kunde i lugn och ro pusta ut i soffan framför Ugly Betty. I pasuen mellan Ugly Betty och Grey´s Anatomy hann vi koka lite te. Jag fick prova en ny smak, av ett rooibos te, nämligen lingon/blåbär. Väldigt tasty, särskilt med en klick honung i. Har ni inget annat för er så rekomenderar jag varmt att prova det.

Nu ska jag ringa min Alexander, godnatt på er sötisar!


Freaky

Paris Hilton och Meryl Streep´s ansiktshalvor i ett.


image96
image97

Fler lustiga 2 in 1 celebritis hittar du här.

My designer dreams

Kom ihåg mitt namn, för en vacker dag är det mina kläder ni kommer att vilja ha på er när ni vill se helt fabulous ut! Haha... nej men skämt och sido kommer drömmen om att bli en stor designer nog alltid att ligga och gnaga. 


Vem vet, maby some day?
image98















Sjukt lång lista

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[ ] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


Pimp my name

Mitt pimpade namn blev Golden Brown Sandra Smooth! Skojj!
Gå in på den här
läken för att pimpa ditt namn.


Vad blev ditt pimp-namn?


Ögonblicket vi alla väntat på

SEX AND THE CITY BLIR FILM

image99

läs mer här



PS. Jag önskar mig fortfarande Sex and the city-boxen, bara så att du vet snälla student-tomten / födelsedags-tomten / jultomten!

Some happiness

Jag fick precis reda på att i mars kommer Michael Kors Swimwear att finnas på Åhléns och på NK. Kan ni fatta? Micheal Kors, min favvis designer! I soo adore his work! Längtar till mars månad.

En trevlig dag igår

Gårdagens film Final destination 3, You, me and Dupree och Djävulen bär Prada
Gårdagens dipp Elins hemmagjorda Guacamole
Gårdagens nyttigaste Gurka och morötter att doppa i Guacamolen
Gårdagens gäng Jag, Alexander, Hella, Gustav och Elin
Gårdagens spel Lika som bär (jag vann!)
Gårdagens smaskigaste Kokosbullarna
Gårdagens romantiska Picknicken vid varamon
Gårdagens besvikelse Bergsäters-helvetet
Gårdagens middag Både pizza och kinamat

En lärorik dag

Jag har lärt mig följande idag: Hur man tvättar en bil och vad "GDS-station" betyder.
"GDS" står för "Gör det själv", som i tvätta bilen själv. Och det var precis det vi gjorde idag. Vi åkte till en mack som hade en GDS-station.

Hur man tvättar en bil:
Först fick jag gå lös med avfettings medel på hela bilen vilket ledde till kramp i handen. Då fick Alexander ta över. Därefter på med högtrycken för att spola bort allt smuts. Efter att ha tjatat och tjatat fick jag äntligen hålla i högtryckssprutan och då var jag nära på att trilla omkull av trycket. Jiesses, någon kunde vell ha förvarnat? Såpp då vart det klart, trodde jag. Men icke då. Dags för svamparna och bilshampoo. Mycket vitktigt är att man sköljer av svamparna ofta så att det inte kommer in smågrus som kan leda till repor i lacken. Sedan på med högtrycken igen. Och nu vart det klart på ritkigt! Eller igentligen ska man helst torka av den blöta bilen med en trasa för att det inte ska bli kalkfläckar, men busungar som vi är så struntade vi i det. Hoppas inte vår vän Sebbe läser detta, han skulle gå i taket.


Så här ser det ut i ett GDS garag


Före och efter. Visst blev den ren och snygg?


Jag sprutar på avfettningsmedel och Alexander går på med högtrycken

När bilen var ren och klar bestämmde vi oss för att åka och fika i varamon. Först körde vi förbi Östenssons och handlade lite smörgåsar, dricka och bullar, sedan bar det av till varamnon. Vi försökte tappert sitta ute och fika men det blev way to cold så vi fick sätta oss i bilen och mysa istället. Vi fick dock parkera om bilen så att vi fortfarande fick vår utsikt mot vattnet. När vi fikat klart, och ätit de mest fantastiska kokosbullarna ever, körde vi en liten sightseeing i motala. Tyvärr gick det rätt fort, motala är inte allt för stort. Den största sightseeing grejjen var nog ändå den nyöppnade godisbutiken som har hela 500 olika sorter godisar. Och det fanns verkligen mycket att välja på där, även sockerfria alternativ.

Nu är den stora frågan vad vi ska äta för middag, pizza eller asiatiskt?


Biltvätt nästa

Morgonen började uselt med ett icke genomfört Bergsäter. Ni vet det där löptestet på 6,2km som vi springer 1ggr i månaden. Jävla skit slem-hosta! Tur jag har som har min baby här som gör mig på bättre humör.
Nu på förmiddagen råkade jag föreslå att vi skulle åka och tävtta hans bil, och gissa vem som nappade fortare än fortast? Ska faktiskt bli skojj att lära mig tvätta bilar. 1 vuxenpoäng till mig, tack!


45563-435


Ps. Alexander nappade inte bara på biltvätt utan även på att använda ögonfransböjar, by the way...

Youre the devil in the sky, oh yes you are

Min baby tror att han är ängeln här på jorden, med sitt goda resultat på "how evil are you?". Ok, det är nog lika bra att jag erkänner. Jag blir fett avundsjuk när han får resultatet: "You are so good, that you make evil people squirm".
Nu blir jag den ondaste av oss två. Damn!
Jag är lixom "the devil in the sky" medan Alexander "look like an angel, walk like an angel and talk like an angel." (Höft vick á la Elvis *vick, vick*)

Skräpning Sandra!


Tips från coachen

image100

Min och Alexander middag igår var helt utsökt. Våran specialite är mumsfillebabba!
Här kommer receptet

Ingredienser:
Purjolök
Gul lök
Vitlök
Kantareller
Matlagningsgrädde
Mjölk
Kräftstjärtat
Räkor

Gör så här:
Fräs gul lök, purjolök och kantareller tills det får en fin färg. Varing för att det luktar väldigt gott! Häll därefter på matlagningsgrädden och skaldjuren. Låt det koka upp tillsammans. Krydda med vitlök, salt och peppar efter smak. Om du vill ha en mer rinnig sås, häll i lite möljk och låt det puttra någon minut.
Servera gärna tillsammans med färsk pasta, sallad och vitlöksbröd.


Smaklig måltid önskar "Alexandra"!

How evil are you?

You Are 34% Evil
 
A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
In some ways, you are the most dangerous kind of evil.

34% ond, nja det måste ju i så fall betyda att jag är 66% god!
Vill du också veta hur onda du är? Klicka
här för att komma till testet.

Snöbollskrig

Efter att ha klarat av två prov, riktigt hyffsat, med förkylning och värsta hostan så har jag tagit denna dag ledigt från allt plugg. Går ju inte i skolan på torsdagar och fredagar så jag kunde med gott samvete lägga böckerna på hyllan, i alla fall tills i helgen.

Har varit en slapp förmiddag idag med dåligt väder. Jag och Alexander har tittat på
Cars, en riktigt rolig film från Disney. Jag blev väldigt nyfiken att se den efter att den var med på Kalla Anka på julafton. När filmen var slut upptäckte vi att det hade börjat snöa, vi som planerade att promenera till Video Ett och lämna tillbaka the Brake-up som vi lånade igår, förövrigt en helt OK film. Hur som helst gav vi oss ut i snön, och nu hade det börjat snöa riktigt ordentligt. Vi promenerade och promenerade. Påvägen hem hade vi snöbollskrig då det var riktigt bra kramsnö. Guess who won? Inte så svårt eller hur! Min baby kastar ritkigt hårt men jag är riktigt snabb... och Alexander, kan inte du berätta hur det känndes att få den där kalla snöbollen innanför tröjan? Visst var det skönt när den började smälta och rinna nerför ryggen? Vill ni veta vad han tyckte (om han vågar svara) klicka in här på hans blogg.

Idag till middag ska vi laga en specialite á la "Alexandra" (Alex + Sandra, ni fattar?!). Det blir skaldjurs gryta med färsk pasta och en färglad sallad. Så våran favorit. Eller en bland alla våra favoriter. Vi kanske är en aningens osams om salladen men där har vi kompromissat, han får ha majs i om jag får ha avacado. What a deal!

Senare ikväll ska vi träffa Elin och Gurra, det ska bli riktigt mysigt. Var länge sen jag träffade dem nu eftersom jag inte varit i Motala på tre veckor.


image101
Elin och Gustav

Mord i Tyresö

Jag och Alexander blev helt chockade då surfade in på aftonbladet.se och den största rubriken handlade om ett knivmord i Tyresö Centrum. Det är ju lixom där vi bor. Värsta läskigt!


läs mer om mordet här

Quite a day

Herre min ge viken dag! ... och natt! Hade en förskräcklig hosta som vägade ge med sig igår kväll när jag skulle sova. Jag bara låg och hostade och hostade och trodde att jag skulle hosta upp lugnorna. Helt hemskt! Tillslut somnade jag. Tror ni inte att det första jag gör, när jag slår upp ögonen i morse, är att hosta så jag håller på att tappa luften. Hjälp lixom.

Känner mig helt frisk förutom hostandet och snorandet så jag knatade iväg till skolan för att skriva mina två prov. Kändes väldans bra för att ha sovit så få timmar. Man är vell en naturbegåvning, right?!

Har förgäves ringt till vårdcentralen för att ragga upp lite hostmedicin så att nattens sömn kan bli lite mer behaglig. Vad trodde jag igentligen. Hur kunde jag vara så dum att tro att den lilla tanten i vita rocken på andra sidan luren skulle förstå att jag verkligen behövde lite hostmedicin? Jag får nästan skämmas. Inte ska men vell äta hostmedicin när man bara hostat i tre dagar. Nej nej nej, man ska ha hostat och haft feber i två veckor för att få medicin. Såklart! Fel av mig!
Har god j*vla lust att utbilda mig till läkare bara för att ge människor den vård dem behöver! Please!

Pluggeliplugg

Imorgon vankas det prov i ämnena samhällskundskap A och psykologi A. Fy Fabbe! Jag har suttit hela eftermiddagen och skrivit och läst i de tjocka böckerna. Jag känner mig nästan färdig, ska bara läsa igenom lite utvecklingsterorier enligt Jean Piagets innan Ugly Betty och Grey´s Anatomy börjar på tv.
I´m such a tv nerd!

Typans

Sjuk igen!


Det kan ju bara vara jag som har denna fantastiska "turen" att bli sjuk titt som tätt. När jag var liten var jag aldrig sjuk, nu när jag har fullt upp är jag sjuk för jämnan. Dumma Gud!

Om någon vet hur man blir av med en hosta som får en att gå på nervna, let me know!?


Mina val...

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund
eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Lip-stick eller Lip-gloss
Rock eller Rap
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
CD eller Radio
Hockey eller Fotboll
Äpple eller Apelsin
Morgon eller Kväll
Kyckling
eller Kalkon
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Droger eller Likör
Guld eller Silver
Nike eller Adidas
VH1 eller MTV
Sanning eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
Gå eller Springa
Stranden eller Bergen
Stan eller Landsbygd
Kärlek eller Lust
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Syster eller Broder
New York eller California
Svart eller Vit
Långthår eller Korthår
Klänning eller Kjol
Mobil eller Telefon
Lägenhet eller Hus
Kvinnokropp eller Manskropp
Tall eller Gran
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Sverige eller Norge
Höst eller Vår
Jeans eller Leggins
Glasögon eller Linser
Jul eller Påsk
Tv-spel eller Data-spel
Afrika eller Asien
Bil eller Buss
Cowboy eller Indian
Nagellack eller Läppstift
Hav eller Sjö
Husdjur eller Bondgårds-djur
Mercedes benz eller BMW
Nyår eller Midsommar
Hetro eller Bi
Plugga eller Arbeta
Fängelse eller Döden
Löshår eller Äkta
Ipod eller Mp3
Lång eller kort

Vad väljer du?

The gang of Sälen -07

image102
Här är hela gänget redo att inta
Lammet och Grisen, hon där i mitten är hungrigastav dem alla!

image103
Tills bords, förväntansfulla...

image104
Killarna fv. Stoffe, Matz, Sebbe, Johan, Alexander, Erik och Mange

image105
Tjejorna fv. Maria, Hanna, Natalie, Sandra, Julia och Matilda

Home, sweet home!

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Inte särksillt upphetsande om jag får säga så. Dagarna i Sälen, Lindvallen, har varit helt underbara fast vi spenderade  mycket tid i Trysil. Var mycket bättre med snö i backarna i Norge. Hur som helst kan vi alla tretton små sötingar i gänget konstatera att det var the days of our lives. Att så många människor från olika delar av sverige och med olika bakgrund kan komma så bra överens och ha så kul ihop, det var riktigt kul att uppleva!

Bilder och mer information om resan kommer att komma senare.

Nu sitter jag hemma i Motala med en ritkigt förkylning, högar med skolböcker samt en överfull tvättkorg. Need som help, please!
Men det man inte dör av gör en starkare, och fan vad stark jag ska bli.

Vill bara avsluta med att tacka Sälen gänget -07 för en underbar tid och ett kärt återseende på den kommande reunion och för alla fina inlägg jag fått i min blogg under tiden jag avrt bortrest. Alltid trevlig att läsa!
Önska mig lycka till med pluggandet och tvättandet... och snorandet!


Börjar det nya året med en resa

Nyåret var en oförglömlig natt som var i toppklass. Gudars vad skojj det var! Det finns så mycket att berätta om kvällen att ni får hålla er till tåls. För inte hinner jag skriva många rader nu inte, för vi ska till Sälen!! Wee!! Nu blir det frulle sen bär det iväg till, förhoppningsvis, snöigare platser.

Have fun and take care allihopa!