(Sunny) Sunday

Vakande nyss (ja det blev en lång och efterlängtad sovmorgon) och drog upp rullgardinen. Regn och rusk. Blää! Det som var så fint väder igår, helt underbart vår väder med solsken och galda människor.  Eftersom jag varit gräsligt usel på att uppdatera bloggen under helgen som kommer här en kort liten sammanfattning:

Fredag:
Mötte upp Ida och Karin vid Östermalmstorg vid strax innan 18 och gick till Blue Moon bar för lite AW med mat, dryck och underhållning. Det var, som vanligt, tacobuffé och härliga after work priser i baren. Kl 20 ställde sig komikerna Jacob Öqvist och Kodjo Akolor på scenen, de var kvällens konfransierer och roliga som fan. Några andra komiker som uppträdde var bland annat Martin Lagos, Anton Körberg och Tobias Persson. Vi skrattade så vi kiknade. Riktigt skojj! Efteråt åkte vi hem till Linn och drack lite mer vin innan det var dags att åka  .

Lördag:
Vaknade upp till världens kanonväder. Jag och Alex åkte till Eriksdalsbadet för att promenera runt Årstaviken. Vi var uppenbarligen inte ensamma om den idéen. Det var jätte mysigt att gå omkring där i solskenet och titta ut över vattnet. Sen var Alex tvugen att åka till Arlanda och plocka upp en vän. Jag passa då på att gå till Hammarby Sjöstad och fynda på Adidaslagret och outletbutiken Mno men hittade ingenting. Senare under kvällen åkte jag, Alex, Anna, Robin, Amanda, Viktor, Agust och Britt till Thai Boat för lite god dryck. Senare gick vi vidare till Clarion hotel innan det var dags för hemgång.

Söndagens planer:
Det var inte solsken man vaknade upp till denna dag. Då sprack planen om en mysig promenad i solskenet. Typiskt! Planen för idag blir istället städning, plugga och söndgasmiddag med gänget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback