I huvudet på Gynning

Serien "I huvudet på Gynning" hade premiär idag på kanal 5. Började kl 21.00 och slutade nyss. Faan hon är så cool och hennes kommentarer är oslagbara. Hon säger verkligen precis allt som jag tänker, typ. Ser verkligen fram emot nästa program om en vecka.

image498


















Kommentarer
Postat av: Thomas

Inte för att jag gör något i ordning, jag svarar på det här inlägget sist. (som borde vara först) jaja, är man vimsig så är man.

Gynning. Det är en person jag har extremt svårt för. Jag kan verkligen inte begripa hur en sådan person får göra en egen tv show. efter ha läst hennes krönikor i .SE, där även Alex Schuman (osäker på stavningen där) och andra "inne" människor skriver om sina innre funderingar så tappade jag all respekt för henne. Om man nu får möjligheten att nå ut till människor. Då ska man väl ta vara på den möjligheten och försöka göra en insats i samhället. Inte bara sitta och prata massa dynga om sina egna dateing problem. Men för mig var den största kallduschen efter ha läst hennes artiklar råkade se "förkväll" på tv 4. Den där rösten, oj! Den skär som en kniv i mig. Hua!

Nu är det så att det är en stor åldersskilland på dig och mig. Så jag respekterar till 100% dina åsikter. Vilket jag hoppas att du även gör med mig och andra. Alla har rätt att tycka och säga vad de vill. Men man ska kunna diskutera och föra en dialog med respekt och hänsyn.

Sandra, jag läser din blogg varje dag. Alltid lika roligt! Jag har ett gäng i som favoriter, en uppdaterade sist 2007-09-08. Så det är extra roligt att du skriver om allt och inget på din blogg.

Hoppas att allt är bra! Märkligt när man tänker efter, här är vi släkt och har aldrig sett varandra, har inte ens en aning om att vi existerade. Tills nästa gång....

2008-01-17 @ 12:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback