Utsparken



Triathlon- och seglargymnasiet har sin traditionella utspark för alla utgångselever varje år. Årets utspark ägde rum onsdagen den 7 juni ute på Råssnäs.

"Stackarna", som jag kallar utsparks-gänget, fick börja med att sätta på sig stringkalsonger och rada upp sig framför oss för att börja posera. (Undantag Linda, årets enda tjej, fick ha på sig bikini). De blev sedan uppdelade i fyra lag á två personer i varje. Lagen skulle sedan tävla mot varandra för att samla ihop så höga poäng som möjligt för att vinna och därav slippa bestraffning.
"Stackarna" fick börja med att leka charader och inom en minut få sin lagkamrat att gissa rätt. Rätt gissning gav poäng, fel gissning gav spank på stjärten.
Lek nr 2 gick ut på en liten "ålnings-staffet" där "stackarna" blev bundna med armar och ben bakom ryggen och så snabbt som möjligt åla ca 5 meter för att växla till sin lagkamrat som så snabbt som möjligt skulle åla tillbaka till mållinjen och ta hem segern. Alla blev straffade och dränkta i ketchup!!
Sist men inte minst var det en till stafett, en stafett där första deltagaren skulle springa, med en penna runt midjan, till en flaska och fort få ner pennan i flaskhalsen och fort tillbaka och växla till lagkamraten som skulle springa med en apelsin mellan knäna och en apelsin under hakan, gissa om det så lustigt ut!?!

Efter lekarna fick "stackarna" ta en dusch medan vi andra hjälpte till att förbereda middagen. Grillat kött stod på menyn och tillsammans kunde vi avnjuta en härlig måltid. Dock är pH-värdet i ketchup så pass onaturligt så att alla "stackare" fick utslag på hela kroppen.


45563-71



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback