Ljuvlig efterätt

Denna fredags afton bjöd på en utsökt efterätt: grillade persikohalvor med vaniljglass, rostade nötter och punch.
Mums fillebabba!

45563-137

Ingredienser: (4 pers)

4 periskor (helst fasta, ej övermogna)
vaniljglass
valnötter
sötmandel
hasselnötter
pinjenötter
punch
honung (flytande)

Gör så här:

1. Sätt på grillen.
2. Krossa och rosta nötterna tillsammans i en stekpanna, låt nötterna sedan ligga och svalna.
3. Dela persikorna på mitten och lägg dem på grillen, ta sedan ut glassen ur frysen.
4. Ringla på lite honung på persikohalvrona innan de lämnar grillen.

Ett förslag är att servera persikohalvrona som på bilden ovan. Toppa persikohalvorna med vaniljglass och garnera med de rostade nötterna och avsluta sedan med några skvättar punch.

Bon Appétit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback